Jump to content

Zymenn

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

527 profile views

Zymenn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Benim için en iyi Multiboot çalışması bu, sebebi pratik ve hazır olmasının yanında ideal yazılımların bulunması ve sade ve güzel bir menü halinde bulunması. Yalnız şunu da sormak istiyorum. Bu Multiboot USB/DVD sisteminde Windows 7 ve Windows XP sistemlerini başka modifiye sistemlerle kolayça değiştirebilir miyiz. Özetler misiniz. ISO dosyası olan XPnin aynı isimdeki başka bir modifiye XP ile değiştirilmesi bende sorun vcerdi. Kurulum sırasında hata oluştu. Bu konuda bilgi alabilir miyim? Sistem için bu arada teşekkür edeyim tekrar. En mükemmel çalışma diyebilirim bu konuda. En stabil yani.
  2. Arkadaşlar yeni bir V'iso modifiyesi için hazır icon ve resim arşvi arıyorum. Bir ara forumda böyle bir arşvi oluşturan arkadaş vardı ama çok zaman geçti. Elinde olan veya yerini bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Images Google'den arat diyecek arkadaşlar olursa şimdiden diyeyim. Ben hazır güzel paralel bir materyal arşivi arıyorum. Siyah ağırlıklı bir sistem modifiyesi düşünüyorum. Siyah ve turuncu bireşimi. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  3. DirectX addonu linki bozuk. Klavyenize enerji, elinize sağlık.
  4. Arkadaşlar üstteki sorumu cevaplarsanız sevineceğim. Ona göre bir proje yapmam gerekiyor.
  5. Elimde modifiye etmek için arşivlediğim Orjinal ve Cr@ckli bir kaç Windows XP var. Ben bu kaynak XPlere Servis Paketi, HFSlip ile güncellemeler ve V'iso ile modifikasyon yapacaım; Ancak Katılımsız Projelerde şu konuda bilgiye ihtiyacım var. Aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz sevinirim. • Kaynak olarak kullandığım XP'nin sorunsuz olduğunu nasıl anlarım. Bu CDnin eski olması onun lisansının kaybolduğuna işaret midir? • MSDN sürüm XP nedir. Nerden bulunur? • Elimde V'iso paketleri gibi i386 klasörünün yanında çalıştırılarak Windows CDmizi tam sürüm yapan ve bir serial oluşturan küçük bir paket program var. Wolume Lisans denen bu yazılımla herhangi bir XP sistemi kurulmadan tam sürüm olur mu? Sorun çıkarırmı.? Volum Lisan (VXGAN) denen bu yazılımların sürümleri oluyor mu? (Benimki eskide) Yeni sürümü varsa ve önemliyse nerden bulunur? Şimdiden teşekkürler.
  6. Chorome sörfte - Hızlı Internet Explorer - Yaygın Firefox - Kullanışlı Benim favorim Firefox. Özellikle 3X serisi. 3Xten sonraki durum çubuğundaki değişiklikten dolayı hala 3Xte devam ediyorum. Umarım Firefox geliştiricileri bu durum çubuğu düzeninden vazgeçerler. Firefox'un en güzel yanı ise eklentilerle bambaşka özelliklere sahip olabilmesi ve eklentilerin çok yaygın olması. Favori eklentilerim ise: Flashgot, Video Download Helper, Adblock Plus ve Firefox Thorotle. İyi günler...
  7. Katılımsız son sürüm Adobe Flash Player 11 IE ve Firefox birarada katılımsız paketini arıyorum. [url=http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=%22adobe%20flash%20player%2011%22%20site%3Atnctr.com&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tnctr.com%2Ftopic%2F180945-adobe-flash-player-11%2F&ei=D3zcTrysB8OZOqz06NEO&usg=AFQjCNEbiQoxpwl-a5Toza3kcikS1oQgLA&sig2=n3zuOJsacV_FiYU0YLhOOQ&cad=rja]Buradaki sorunlu[/url] Lütfen bu paylaşımı yapabilir misiniz?
  8. [quote name='yasak_ask' date='13 November 2011 - 15:12 ' timestamp='1321197179' post='1111341'] Bakmak yetmez, görmek lazım.... [/quote] Bilgi için çok teşekkür ederim. Daha sonradan bir lisans sorunu çıkarmayacaksa ve ilerki zamanda sinemalar.com veritabanı desteği de gelirse bundan iyisi şamda uranyum. Bu arada program hakkında ufak bir bilgi vereyim. Program normalde yüklenince Türk Sinema sitelerinden hiç birini desteklemiyor. Ancak Plugink ekleme menüsünden yönlendirdiği siteye giderseniz burada ekstra veritabanı destek sitesi pluginsi yükleyebilirsiniz. Türkiyeden sadece beyazperde com varumarım yakında sinemalar . com'da eklenir. Beyazperdenin veritabanı biraz yetersiz kalıyor bazen. Arkadaşım tekrar sağol.
  9. @AkOzdemir arkadaşım, program katılımsız ancak tam sürüm mü? 5ER1A1, CR.CK vs. istiyor mu? Normalde 30 gün kısıtlamalı bir yazılım biliyorsun. Bilgi verirsen sevinirim. Bu arada program hakkında da bilgi vereyim Grieex kadar ayrıntılı değil ancak ondan daha pratik ve kullanışlı. Programı yeni yeni kullanıyorum ama program HDD film arşivi yapanlar için muhteşem. Herkese tavsiye ederim. Tabi tam sürüm çözümü varsa
  10. Arkadaşlar ntoskrnl dosyasında neden bmpler korumalı. Neden sadece siyah kalıyor. Dün V'iso içerisinde Bootscreen ile ilgili üç res dosyasını düzenledim. Üstüne yetmezmiş gibi oem dağıtım klasörü ile system32 içrisine editlemiş olduğum ntoskrnl.exe dosyasını attım. Sanal makinede klasik windows xp boot ekranı göründü. Bu konuda lütfen bir bilgi bir kaynak gösterin. Şimdiden sağolun.
  11. [img]http://www.betaarchive.co.uk/imageupload/1228041132.or.66727.JPG[/img] Arkadaşlar yeni bir modifiye xp yapıyorum ve boot ekranını da mutlaka özelleştirmeyi düşünüyorum. Ancak Resource Hacker ile editlemek istediğim boot ekranında logonun olduğu kısımdaki bmp bir şekilde korumalı. Buraya başka bir bmp kaynağı eklediğimiz zamanda gizleniyor. • V'iso üzerinde oynama yaparak özelleştirmeye çalıştığım boot ekranını neden özelleştiremiyorum? • Piyasada gördüğüm modifiye XPlerde neden hep siyah boot ekranı kullanılıyor. Gerçekten bir koruma mı var? • V'iso editleyerek veya yazılım kurmadan nasıl boot ekranını değiştirebilir ve Windows XP CDme entegre edebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağolun.
  12. Güzel bir çalışma. Ancak Auto Guardian Knot gibi video dönüştürme konusunda en iyilerden birinin olmaması çalışmanızın eksiklerinden olmuş.
  13. arkadaşlar çok teşekkür ederim. Makbule geçti. Evet gerçekten biraz önce Makbule hanım geçti Program arşivimde olması gereken bir program. Umarım Mozilla da Nulsoft firmasının Winamp 3 serisindeki yanlışı gibi yaptığı yanlıştan döner. bu arada casira hocam ikinci linkinizde yer alan dizinde asc uzantılı dosya acaba bu sürümün açık kaynak kodları mı? Nedir bu *.ASC
  14. Mozilla Firefox 4x ve 5x sürümleriyle durum çubuğunu opsiyonel bile olmayan bir biçimde yok etmiş. Durum çubuğunu sadece sitenin yüklendiğini gösteren bir kavram olarak algılamaya başlamış. Ben çok sevdiğim fireofox'un bu yeni halinden memnun değilim ve [b]3x sürümünün son Türkçe versiyonunun modifiye edilmemiş halde paylaşılmasını rica ediyorum.[/b] Sanırım Firefox 3.6.19 çıkmıştır. Ben şu an 3.6.18 kullanıyorum. Yeni windows kurduğum zaman elimde bulunsun diyorum. Umarım Firefox bütüne hitap etme geleneğini değiştirmemiştir. Umarım opsiyonel de olsa eski klasik durum çubuğu sitilne kavuşur.
  15. Ben de tüm İslam Aleminin Mirac Kandilini kutluyorum. Allah (CC)İslam Milletini korusun ve yüceltsin.
×
×
  • Create New...