Jump to content

nmm1716

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

674 profile views

nmm1716's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. @mephistooo2 Hocam windows 10 pro 1709 sürümünü digital etkinleştirme yapmak istediğimde resimdeki hatayı almaktayım. Nerede hata yapıyorum. EDİT: Hocam ne hikmetse sonraki denemelerimde kalıcı olarak etkinleştirdi.
  2. Hocam kusuruma bakma bu patch ne işe yaramaktadır. Baştan sona okudum ama anlayamadım.
  3. arkadaşlar pc ye format atmadan güncellemeyi nasıl alacam bir türlü alamadım. Var olan esd yi yada iso yu indirsek yükseltme yapabilirmiyiz.
  4. arkadaşlar vermiş oldugunuz esd linklerini iso ya çevirdigimizde uefi olarak kurulum yapabilmektemiyiz. eger uefi olmuyorsa nasıl bir yol izlemeliyiz.
  5. Arkadaşlar bu isonun winpe olması digerlerinden ayıran özellik nedir? bilen varmı?
  6. Download konusunda sorun vardı. O da düzeldi. sorun bendeymiş.
  7. Emeğine sağlık. Part birde sorun var herhalde.     EDİT: Düzeldi.
  8. Yapanın eline sağlık. Diğer arkadaşlardan da güzel öneriler geliyor. Bu gidişle ortaya çok güzel bir program çıkacak gibi.
  9. avast ta kurulmuyor deli etti beni :angry:
  10. Universal Restore kurulumunu beceremedim. köylünün paylaştıgını windows 10 a kurdum. Acranis true imagey başlatıyorum Universal Restore tıklıyorum karşıma gelen ekranda download yazıyor. Bastıgımda acronisin sitesine gidiyor. Universal Restore yi cd den falan mı yapacam bu nasıl olacak anlamadım. Yapmam gereken önce full backup alıp boot cd oluşturup pc yi cd den başlatıp Universal Restore mi demem lazım. Yardımcı olabilirmisiniz.     EDİT: acronis ile boot usb oluşturdum. Pc yi usb ile başlattım. Recovery yönergeleri izledim ama Universal Restore seçeneği gelmedi. Arkadaşlar nerede yanlış yapıyorum.
  11. Arkadaşlar acronis true imagedeki Universal Restore ne işe yaramaktadır. Bir türlü anlayamdım. Bi zahmet açıklayabilirmisiniz. köylü hocam linkteki versiyonu indirdim. 2 ayrı işletim sisteminde denedim 2 sinde de başarısız oldu. Birincisinde error code 2052 ve 2053 diyor. ok diyorum en sonunda sağda altta saatin yanında kurulum tamamlandı diyor ama hiç birşey kurmuyor. İkinci işletim sisteminde sorunsuz bir şekilde kuruyor hata falan vermiyor ama hiç birşey kurulmuyor nedenin anlayamadım. Denediğim 2 işletim sistemide windows 8.1 64 bit. Şuanda bende Acronis True Image 2015 18 Build 5539 kurulu bunun yanına Sadece universal restoreyi kurma imkanım yok.
  12. Hocam bunu nasıl etkinleştiriyoruz. Etkinleştirmeyi (Patch KHG) ile hallettim.
  13. Bu hatayı bir kaç kez bende aldım. Bunun çözümü; 1.olarak http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-kurulum-icin.html bu sayfadakileri. 2. olarak http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-modunda-temiz-kurulum.html bu sayfadakileri uygulamalısınız. Bu hatayı bir kaç kez bende aldım. Bunun çözümü; 1.olarak http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-kurulum-icin.html bu sayfadakileri. 2. olarak http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-modunda-temiz-kurulum.html bu sayfadakileri uygulamalısınız.
  14. Sistemi kurdum gayet hızlı ve stabil. küçük bir hata var oda sol taraftaki windows simgesine sağ tıkladıgımızda açılan pencerede ara dediğimiz de ekranın sağ tarafında açılması gereken menü bazen gelemiyor bazen geliyor gidiyor. Resimde görülen searh tan bahsetmekteyim.   http://www.pclabs.com.tr/wp-content/uploads/2011/12/Windows-8-build-8172-6.png
×
×
  • Create New...