Jump to content

wellhangman

Üye
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Searchinq......

Recent Profile Visitors

827 profile views

wellhangman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ben de uzun zamandır girmiyordum ve girip de bu başlığı görünce şaşırdım. Uslubu hariç içerik benim de düşüncelerime tercüman olmuş arkadaşın. Buranın patlama yaptığı dönem xp'nin çıkışı ile devam eden o süreçtir. Benim de üniversite yıllarımda sabahlara kadar okuduğum siteydi. Vay bee.. Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
  2. Kadıköyde yazıcıoğlu iş hanında aynı özellikli pc'nin satış fiyatı 400-450 tl arası. siz alış fiyatlarını hesap edin.
  3. [quote name='tenekecezve' date='22 February 2012 - 21:05 ' timestamp='1329937519' post='1159169'] Ya ne kadar kötü bu yorumlar!!! Parça mükemmel ses mükemmel sahne gösterisi mükemmel. Siz evrensel müzikten bariz anlamıyorsunuz. İngilizce 'yi kabullenin artık ya. Anadilimiz oldu artık. Okullarda mecburi oldu artık. Yurtdışına nereye giderseniz gidin İngilizce bilin her türlü derdinizi anlatabiliyorsunuz. Şunu kabullenin artık bu dili tüm dünya konuşuyor. Hala daha Bu ne neden Tükçe değil yorumları çok cahilce buluyorum ben. Müzik yarışmasında müzik önemli, Türk ezgileri var mı? Bence tamamen var. Türk enstrumanları var mı var. Süper bir harman olmuş. Ben tebrik ediyorum ve inanıyorum çok iyi bir derece alacak... [/quote] Müziği beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz bu kişisel bir kanıdır. Yalnız siz iyi bir derece yapacak derseniz eurovision'un ne denli bir siyasi oluşum olduğunu idrak edememişsiniz demektir. Birinci olduğumuz sene 1 mart teskere krizi vardı ve dünyaya sevimli görünmüştük. Benzer durumlar olmadan bu yarışmada iyi dereceler elde etmek sadece şarkı ile zor. İmkansız değil. Şarkı için kişisel kanım umarım bir düzenlemeye (mümkünse top yekün) daha gider şarkı. Ayrıca o koreografi umarın kalıcı değildir. Nedir o ! Yere bağdaş kurup otursa ve şarkının tamamını öğle söylese eminim daha çok dikkat çeker. Özetle: umarım bir düzenleme daha yapılır, yoksa sonuç pek de iç açıcı görünmüyor.
  4. @YAMANER Teşekkür ederim. Denedim ve sorunsuz çalışıyor.
  5. Arkadaşlar Creative Suite 5.5 Design Premium programına ait crack arıyorum. Lütfen bana forum da arat gibi yorumlar yazmayın forumda detaylı olarak arattım. Birçok serial denedim. Olmadı. Seriallerin pek işe yaramıyor bu sebeple crack yada kayıt defteri olarak verilecek çözümler daha çok işe yarar olacaktır. Lütfen denediğiniz ve işe yaradığını gördüğünüz çözümleri yazarsanız ben ve benden sonra ki arkadaşlar yararlanır. Şimdiden yardımı dokunanlara teşekkürler.
  6. [quote name='MeHMeTBeN' date='08 December 2011 - 14:34 ' timestamp='1323354844' post='1125615'] @Akozdem!R bende olanların aynısı malesef senin verdiklerinide denedim ama farkeden birşey olmadı [b]Akozdem!R -> Bir de şunu deneyin.[/b] [code]Master collection 1325-1118-5864-4422-1094-1166 1325-1558-5864-4422-1094-1126 1325-1958-5864-4422-1094-1178[/code] Keygen/Patch [code]http://www.boxca.com/alu78xca5m48/Master.Activator.CS5.rar.html[/code] [/quote] @Akozdem!R Yukarıdaki ve benzer bir çok denemeyi bende gerçekleştirdim fakat bir çözüme gidemedim. Başka bir öneri varmı acaba?
  7. [quote name='btepeyer' date='12 December 2011 - 18:09 ' timestamp='1323713343' post='1128045'] arkadaşlar internet download manager 6.08 son sürüm serial elinde olan lütfen yardım... [/quote] http://www.fileserve.com/file/Pp8cV6Q burada ki linkde var. Ben kurdum işe yarıyor. Kurulumu da içinde anlatıyor.
  8. Eclipse SDK Version: 3.5.1 (bu bir java editörüdür fakat içerisine flash editörü olacak eklenti indirilmiştir. ) İçinde fdt yüklüdür bana fdt'nin serial crack fark etmez. Flash kullanan arkadaşlar mutlaka bilecektir ellerinde varsa eklemelerini rica ederim.
  9. Bu sorunla ilgili yorumu olan varmı. Nod32 buluyor fakat silemiyor. Karantinaya aldığını söylüyor fakat 10 dakika sonra aynı sorun tekrarlıyor. win32/PSW.OnLineGames.NMY turuva atı tam adı.
  10. 3'üne daha yeni alıştık 4'ü geldi bu adamların para kazanmak için çalışma hızına hayranım...
  11. Şimdi arkadaşlar uzmanlık gerektiren şöyle bir sorunum var. Elimde exe'si olan bir program var. Program delphi ile yazılmış. Program server üzerinden çalışan bir program. Elimdeki exe ben o servera bağlı olmadığımdan kullanamıyorum. Ben programı Decompiler.exe programla exeden çıkardım çıkan dosyalar var fakat bana pek bişey ifade etmiyor programcılık bilgim zayıf olduğundan gösterdiğim bir arkadaşım ise bunun veritabanı dosyaları yok dedi ve pek bişey yapmadı. Ben exe yi çalıştırınca kendi bilgisayarımda program kuruluyor diyor sonra birden explorer hata veriyor. Bu ahata benim bilgisayarıma ait değil. 3 Xp 1 Vista pc de denedm hata aynı. Sorunum zaten programı çalıştırmak değil içinde ki ara yüzü gerebilmek. Grafik tasarımana şekline bakmak istiyorum. Eğer yardımcı olabilirim diyen olursa hemen programı ve benim exeden çıkarttığım dosyayı yollayabilirim. Yardımı dokunanlara şimdiden teşekkürler.
  12. üstat bu editplas'ın crack kısmında verdiğin siteye basınca cince bir site açılıyor senin de cince bilmediğini var sayarak o kısmı eğer elinde bununla alaklı bir döküman varsa düzenlemeni rica edeceğim...
  13. Arkadaşım bu oyunun kendisi mi yoksa demesu mu çünkü oyun 28 kasımda çıkıcaktı benim yanlış bildiğim bir nokta mı var acaba ufak bir açıklama yazarsan sevinirim...
  14. Arkadaşlar merhaba bir çok arkadaşımız gibi bende katılımsızı öğrenmek istiyorum 1. derste sorun yaşamadım fakat burda takıldığım yerler var 1. Sizin orda 3 tane dosya var msistub.exe (bu program dosyası sanırım) pstory.msi (bunun ne oldugunu anlamadım) bende ise sadece kuracağım program oluyo. 2. nokta ise yinede yaptım fakat sonunda setup oluştu tıklayınca 7zipten şöle bir uyarı geliyor "sistem belirtilen dosyayı bulamadı" http://rapidshare.com/files/45594905/audacity.7z[/CODE] Burada yaptıgım sorunlu katılımsız var bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...[/b]
×
×
  • Create New...