Jump to content

ozkan_z06

Üye
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ozkan_z06

  1. doğrudur virüs programı lite olanı silmiyor fakat normal sürümü direkt sildi. Yeniden başlatıp devre dışı bırakıp tekrar çalıştırdığımda çalıştı. Elinize sağlık. Teşekkürler...
  2. bende lite sürüm çalıştığı halde normal sürüm neden çalışmıyor. Virüs programını devre dışı bıraktığım halde çalışmıyor.
  3. Yine faydalı ve arşivde bulunması gereken bir araç için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. 7zip ile açtığımızda içeriği aşağıdaki gibi gözüküyor. Bu şekilde dosya isimleri gözükmemesi ve gizli tutmak için hangi program ile bu exe yi hazırlıyorsunuz.
  4. Hocam bize windows ve ofis kullanmaya alıştırmışlar. Bu yüzden kişisel olarak korsan kullanmaya bile karışmıyorlar. Yeter ki öğrensinler ve mecbur tercih etmek zorunda kalsınlar diye. Böyle düşünüyorum. Küçük yaştan itibaren tüm öğrenciler ofis ve windows kullanıyor. Sonrasında da vazgeçmek biraz zor oluyor..
  5. Eyvallah hocam senden daha öğrenecek çok şeyimiz var. İyi ki varsın güzel insan...🥰
  6. Hocam bir şey daha öğrenmiş olduk. Teşekkürler. Birde şu Ofis 2021 nasıl entegre ettiğinizi öğretir misiniz.
  7. Arkadaşlar IoT Enterprise LTSC kurdum. ISO dan defender kaldırdım, Gizlilik ayarlarını uyguladım. Hatta mağaza entegre ettim sonra windowsu kurdum fakat mağaza çalışmadı. Sonrasında birçok mağaza kurmaya çalıştım yine olmadı. Sadece aşağıdaki mağaza kuruldu. Kurmak isteyenler kurup güncellesinler... https://dosya.co/3c6oew12prfo/Store-LTSC2021.7z.html
  8. Acaba bu sürümde kurmak için tavsiye edeceğiniz bir mağaza sürümü varmı.
  9. Hocam ben de o şekildeydi. Şimdi de bensüslü11 hocanın yeni windowsunu test ediyorum. Acaba kurduğum storeden olabilir mi. Çünkü katılımsız bir storeydi. Çünkü yeni store kuramadım eski bir store kurup güncelledim hocam bundan olabilir.
  10. Hocam ben "StartAllBack 3.7.8.4901 for Win11 (Türk Logolu)" içerisine ben sadece Türk Logo entegre ettim o kadar.
  11. Arkadaşlar ben kurdum. Güncelleme alıyor. Sıkıntı yok. Biraz rahatlaması için Defender da kaldırdım.
  12. Benim demek istediğim bu değil yüklü olanı kontrol edip tüm dosyaları eklentilerini regedit dahil uninstaller gibi kendisi kaldırıyor. Konuşma uslübunla hiç bir yere varamazsın sadece insanları kendinden uzaklaştırırsın..... ..........
  13. birde bat dosyalarındaki mantığı mesela temizle.bat var. yüklenmeden önce yüklü olanı siliyor mu? biraz anlatabilir misiniz? Portable konusunda dediğin doğru. İstediğin yere açıldıktan sonra programı kapatırsan. Açılan yerden de silinmesi ve iz bırakmaması gerekir. Esas portable bu.. Her açtığında ilk defa açılıyor gibi açılması lazım. Açılırken de Temp içerisine açılsın ki kullanıcı takibini yapabilsin. Eski browser ve programlar daha kolay yapılıyordu.
  14. Adem bey 1 tane bitmiş katılımsız exe dosyanızı (Edge olabilir) paylaşabilir misiniz?
  15. özelden mesaj yazdım kontrol edermisin
  16. Sabır ve sürekli paylaşımların için bile teşekkürü hak ediyorsun.
  17. Adem bey katılımsız ve portable konusunda çok doğru söylüyorsunuz. Yazdıklarınızdan biraz bilginiz olduğu gözüküyor. Az çok bilen arkadaşlar bile öğrendiği kadarıyla birşeyler paylaşarak hiç bilmeyenlere veya hiç o açıdan bakmayanlara hitap edebiliyor. Kimileri bir şeyler yapıyor yaptıklarını gizleyerek paylaşımda bulunuyor. Sadece balık veriyor, balık tutmayı öğretmiyor. Bu konunun püf noktası sadece bende olsun kimse bilmesin istiyor. Kimileri de nasıl yaptığını en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışıyor. Belki bu konuda bildiklerinizi sizde burada paylaşırsınız. Tabi ki size kalmış zamanınızı müsait durumunuzu bilemem. Yanlış anlamayın saygılarımla..... Ben daha önceden "Katılımsız yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" konulu paylaşımda bulunmuştum. Program çoğu programın parametresini bile kendisi buluyordu. Bulamadıklarını da kendin internetten bulup yazarak çok kolay bir şekilde katılımsız yapabiliyordun. Programın linkini hatta portable sürümünü bile yapıp paylaşmıştım. O zamanlar bu konuda paylaştığımdan dolayı yeni oluşturulan kullanıcı adlarıyla mesaj yazarak sürekli rahatsız edilmiştim. Yardımcı olmaya çalıştım fakat alaylı bir şekilde telefonla görüşmek istiyorlardı. Ben de sürekli engelledim.
  18. DAHA ÖNCEDEN ALTTAKİ PAYLAŞIMDA PAYLAŞMIŞTIM. Ghost Spectre de bulunan Ghost Mode Sağ tuş menüsünü ingilizce veya türkçe olarak diğer işletim sistemlerinde de kullanmak isterseniz. Bu dosyalar "Ghost Spectre Orjinal Windows 11" den alındı. Windows 10'da test edilmedi. Bu dosyayı indirin. 1- Ico klasörünü windows içerisine kopyala (klasör olarak kopyala) 2-EcMenu_x64.exe dosyasını system32 içerisine kopyala 3-Ghost Mode - TR Ekle.reg dosyasını çift tıklayarak sisteme yükle. 3-İsterseniz EN (ingilizce) olanı nı da yükleye bilirsiniz. Beğenmezseniz. Ghost Mode - KALDIR.reg dosyası ile kaldırabilirsiniz.
  19. relati7ity senin yöntemle galiba sadece chrome portable yapılıyor. Mozilla olmadı. bana özelden mesaj da atarmısın.
  20. Bir bakıma doğru söylüyorsun. Bu programlar açık kaynak kodlu github dan alınma. Windows dahil hiç birisine tam olarak güvenmem. Ama ne yapacaksın, sıfırdan işletim sistemi yapamayacağımızdan dolayı, en azından açık kaynak kodlu programlar biraz daha güvenilir.
×
×
  • Create New...