Jump to content

poneryas

Üye
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by poneryas

  1. merhaba.evimin elektrik sayacı eski tip.akıllı sayaç taktırmayı düşünüyorum ama 17-22 arasında elektrik tüketimi normalin 2 katı ücretle faturalandırılıyor.bu yüzden tereddütteyim.sonuçta işten gelip yoğun olarak kullandığımız saat 17-22 arası.sizin sayacınız ne tip? bana ne önerirsiniz ?

     Sen istesende istemesende 10 yıllık kullanımdan sonra tüm sayaçlar değişmektedir . Bu hususta tüm elektrik şirketleri her bölgede değişim yapmaktadır . Ayrıca değiştirmek istersende köhler ve makel marka sayaç kullanmanı tavsiye ederim . Tarifelere gelince eğer saat ondan sonra elektirik kullanıyorum diyorsan makul olabilir yoksa sabah 6:00 ile 17:00 arası normal tarife 17:00 ile 22:00 arası 2 katı fazla yazar 22:00 ile 06:00 arası yarı yarıya düşük yazar tek tarife kullanmak avantajlıdır . Şunuda belirtmeden geçemicem direne bildiğin kadar direnip saatini değiştirme değiştirdiğin zaman dijital sayaçlar hiçbir akımı kaçırmadığı için elektirik faturan %10 ile -%20 arası fazla gelecektir .

  2. Şimdi şöyle okunanlara baktımda hep rastlandı olabilirmi dedim bende birçok ürünü teknosadan alırdım ne tesadüftürki bi süre sonra bozulmaya başlardı bi sefer laptop aldım aşırı ısınıyordu telefon aldım bi süre sonra kapanmaya başladı size tavsiyem arkadaşlar teknosadan ürün almayın ben artık ne ürün olursa olsun vatan computerdan alıyorum bu zamana kadarda çok şükür bir sorunla karşılaşmadım hani reklam yapmak gibi olmasında bu sorun herkestemi olur arkadaş bu kadarda tesadüf olamaz heralde...

     

    Teknosa'yı bilmem ama Vatan'dan birdaha alışveriş bile yapmam. Müşteri hizmetleri berbat artık tek firma kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım inşallah devamda eder .

  3. Bu tartışma bitmez herkes kendine uygun olanı kullanmalıdır . Senelerdir virüs programlaerını kurar kaldırırm ve hepsiyle baya deneyimim olmuştur. Virüs programı kullanmadığım zamanlarda dahi oldu ama şunu sölemek gerekirse norton 360 eski kötü şöhretinden ders çıkarmışa benziyor ve gayate sıtabil sağlıklı çalışmaktadır en kötü özelliği en ufak bir falso durum olsun içeri almıyor biraz can sıkıcı ama olsun . Baştada dediğim gibi herkes kendine göre birşeyler kullanacak ve kendi kullandığının en iyisi olduğunu savunacaktır.

  4. [quote name='taciksoz91' date='17 June 2012 - 14:10 ' timestamp='1339938640' post='1212919']
    arkadaslar benim toshiba laptopum var modeli: PSLD8E - 00D008EN f8 e basiyorum sonra bilgisayarinizi onarina tikliyorum sonra bilgisayar kendini otamatik baslatiyor ne yapabilirim yardim edin
    [/quote]


    İlk aldığında recovery için dvd yazdırdınmı yazdırdıysan 1. dvdyi tak ve açılışta f12 tuşunu kullanarak dvd'yi seç daha sonrada adımları takip et bendeki recoveride komple hardiski formatlayıp ikiye bölüp ilk haline getiriyordu . buna dikkat et dosyalarını başka bir yere yedeklemezsen kaybedebilirsin .
  5. [quote name='umudooooo' date='19 May 2011 - 05:33 ' timestamp='1305779587' post='1013284']
    Vay be tncde mukatsız uye yok o yuzden utanarak soylemeliyim ki hayatım boyunca hic dısıplıne gıtmedım
    [/quote]
    senini değil disiplin cezasını alanların utanması lazım evet lise zamanından sicilim temiz değil ama şunu söylemek gerekirse eğitimimizin durumu içler acısı bunları bide ballandıra ballandıra anlatan arkadaşlar size ilerki yaşamınızda başarılar dilerim.
×
×
  • Create New...