Jump to content

mythmurat

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

563 profile views

mythmurat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. peki tncxp de olmayan sata-raid sürücülerini cdye nasıl entegre edebiliriz? ve casper cpr2200 modeli laptop için uygun olan sürücüyü nereden bulabilirim?
  2. bende casper cpr2200 modeli notebook var core2 duo santa rosa 2.2 ghz işlemci 2gb ram 160gm hdd geforce 8400m gs ekran kartı 256mb şu an fabrika çıkışı vista home premium yüklü, bu konfigrasyonla sizce vistada mı kalmalıyım yada tncxp mi deneyim.. birde yüklemeye çalıştıgımda sata-raid sorunu olur mu? olursa nasıl aşarım? bi yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada çalışma gayet başarılı görünüyo tebrikler..
  3. merhaba tncxp ile tanışalı bi kaç ay oldu ve bi çok arkadaşıma da tavsiye edip olumlu yorumlar aldı fakat son tavsiye ettiğim internet cafe sahibinde bi kaç problem yaşanıyo.. bu hatalardan birisi windows kurulduktan sonra sık sık mavi ekran hatası vermesi bu arada hata mesajı : STOP 0x0000007E sf.sys_address base at F890F000 DateStamp 4130e2fd bu hatayı veriyo sorun ne olabilir acaba? ikinci sorum/sorunum ise gerek deepfreeze programını kurunca gerekse yine aynı amaçlı koruma kartını kurunca windows çöküyo ve formatsız kurtarmak mümkün olmuyo.. cdlerde yada çekimde sorun yok çünkü bir çok makinede sorunsuz çalışıyo bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim daha öncede yazdım ama araya karışmış cevap alamadım tekrar yazıyorum... cd de sorun olmadıgını biliyorum aynı cd ile farklı pclerde sorunsuz çalışıyor fakat bu internet cafede çalışmamasının nedeni nedir? tnc xp nin uyumsuz oldugu anakartlar felan mı vaR? yada ne yaparsam sorunu halledebilirim?
  4. merhaba tncxp ile tanışalı bi kaç ay oldu ve bi çok arkadaşıma da tavsiye edip olumlu yorumlar aldı fakat son tavsiye ettiğim internet cafe sahibinde bi kaç problem yaşanıyo.. bu hatalardan birisi windows kurulduktan sonra sık sık mavi ekran hatası vermesi bu arada hata mesajı : STOP 0x0000007E sf.sys_address base at F890F000 DateStamp 4130e2fd bu hatayı veriyo sorun ne olabilir acaba? ikinci sorum/sorunum ise gerek deepfreeze programını kurunca gerekse yine aynı amaçlı koruma kartını kurunca windows çöküyo ve formatsız kurtarmak mümkün olmuyo.. cdlerde yada çekimde sorun yok çünkü bir çok makinede sorunsuz çalışıyo bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim daha öncede yazdım ama araya karışmış cevap alamadım tekrar yazıyorum...
  5. merhaba tncxp ile tanışalı bi kaç ay oldu ve bi çok arkadaşıma da tavsiye edip olumlu yorumlar aldı fakat son tavsiye ettiğim internet cafe sahibinde bi kaç problem yaşanıyo.. bu hatalardan birisi windows kurulduktan sonra sık sık mavi ekran hatası vermesi bu arada hata mesajı : STOP 0x0000007E sf.sys_address base at F890F000 DateStamp 4130e2fd bu hatayı veriyo sorun ne olabilir acaba? ikinci sorum/sorunum ise gerek deepfreeze programını kurunca gerekse yine aynı amaçlı koruma kartını kurunca windows çöküyo ve formatsız kurtarmak mümkün olmuyo.. cdlerde yada çekimde sorun yok çünkü bir çok makinede sorunsuz çalışıyo bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim
×
×
  • Create New...