Jump to content

Source

Üye
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    gokhan_onsoy hotmail.com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

942 profile views

Source's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Bu neden 4GB da ulubeyin paylaştığı 3.9 gb? ve rar ismini niye değiştirdiniz? insanda kuşku bırakıyorsunuz
  2. mega ya upload edebilir misiniz? yada başka bir siteye
  3. Merhaba arkadaş AİRTİES AİR5340 modemim var. Mesh özelliği kullanarak komşunun internetini bağladım sorunsuz çalışıyor. Sorum şu 2. bir komşunun internetini de mesh olarak eklesem 2 interneti birleştirip 16 mb + 16 mb = 32 mb internet hızı alır mıyım?
  4. birşey merak ettim lisans süresi sınırsız mı ? update yaparsak lisans bozulur mu?
  5. Mümkün tabiki  ya outdoor  access point aracı alacaksın(büyük bi alet takribi 250 300 tl)  wifi interneti heryere  dağıtacaksın 2 blok da faydalanacak  yada mesh özelliği olan normal internet modemlerini mesh ile access pointe çevirip istediğin yere wifi internet dağıtacaksın. Hangisini yapmak istediğine bağlı ve para durumuna tabiki :) bununla ilgili forumda bilgiler mevcut biraz araştırırsan çözersin.
  6. 1 x PCIe 2.0 x16 slotuna aşağı linkteki nvidia ekran kartı takılabilir sadece agp olarak düşünmemek lazım :)    http://www.amazon.com/Nvidia-GeForce-GTX-GDDR5-Graphics/dp/B005O0G3FC
  7. maşallah sistemde sistem hani i7 16 gb ram :) bu sistemde çalışmayacakta nerde çalışacak bu kart :) dimi ama zamanında bende çok kullandım bu skystar kartını çok kullanışlı güzel oluyor :) ama kurması ayarlaması biraz dert çok uğraştırıyor seni :)
  8. hız testi yaptınız mı? arkadaşında kaç çıkıyor sende kaç çıkıyor?   bir de baglantınız 8 mb mi?
  9. Live xp yada win 7 ile çalıştır bilgisayarı sonra ordan ulaş hard diske yedekle dosyalarını çak formatı ne uğraşıyorsun  :) yalnız konu yanlış yere açılmış bilgilerinize...
  10. program kendini update etmek isteyerek kapatıyor ve çalışmıyor bilgilerinize...
  11. aslında bu bi sorun değil sadece "neden on board açık o açık olmasın ben ekran kartımı kullanmak istiyorum" diyorsun. tamam da senin laptopun AA+ bir laptopsa(çamaşır makinesi gibi :) )    Ekran kartın güç yönetiminden  enerji tasarrufundan dolayı on board çalışır yüksek bir işlem gerektirirse yüksek bir güç kullanması gerekirse ekran kartın devreye girer olay budur.
  12. acaba sistem bilgilerini verebilir misin böyle sadece ekran kartı bilgilerle psu watt ı ile fps yorumu olmaz...bunun ram olayı var, işlemci olayı var , var da var yani...
  13. eski toshiba laptopunun modeli nedir öğrenebilir miyiz?
  14. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
  15. anladım sanırım arkadaş bios dan ekran kartının kullandığı ram oranını değiştirebilir miyiz? diyor heralde... benim bildiğim ekran kartının kullandığı belleği arttırma overlock yapmak yok ama sen labtobun ramını arttırırsan daha rahat kullanırsın...bir de 64 bit miydi sistem?
×
×
  • Create New...