Jump to content

Agarta

Üye
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Felsefe, Edebiyat, Doğa, Müzik, Bilgisayar, Tenis

İletişim Bilgileri

  • Google+
    agartaman

Recent Profile Visitors

1474 profile views

Agarta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba. Windows 7 yüklü Casper laptopa format atmam gerekti ben de bu sefer windows 10 yükledim. windows 10 çok yavas çalışıyordu ve sis mirage ekran kartını desteklemiyordu. bu nedenle bilgisayara yeniden windows 7 yüklemeye çalıştım. Ama sürekli I/O hatası veriyor ve yüklenecek sürücüyü seçin diye uyarı veriyor ve bir türlü windows 7' yi yükleyemiyorum. windows 7'i nasıl yükleyebilirim, ne yapılabilir?
  2. Anakartım arızalandı, acil olarak Asus M4N68T-M anakart arıyorum.
  3. RedDunyam / Link açılmıyor, lütfen yeni link gönderir misiniz?
  4. Merhaba.. Toshiba Satellite C-855-26U model laptopta AMD Radeon ekran kartı var. Windows 10 Home 64 bit işletim sistemi yüklü ve ekran kartı olarak "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı" olarak görünüyor. Toshiba'nın sitesinden ekran kartı sürücüünü indirip kurduğumda bilgisayar kitleniyor, yine ekran kartının sürücüsünü güncelleştiri denediğimde e aynı sorunu yaşıyorum, bilgisayar kitleniyor. Format attım, çeşitli sürücüler denedim ama AMD Radeon ekran kartını tanıtamadım. Ne yapmalıyım, lütfen bilgi verin...
  5. Acer Aspire 5739 model laptobun ekran kartı arızalandı. Harici olarak takılan Acer Aspire 5739 Intel VGA kartını kullanılmış/2.el olarak arıyorum. Ya da bu kartın tamiri mümkün olabilir mi?
  6. Merhaba.. Winbuntu 16.04.1 LTS 32 Bit Türkçe, linki çalışmıyor, lütfen yeniler misiniz? Tşk.ler
  7. Merhaba.. XUbuntu'yu Toshiba Satellite A300-1EC model laptop bilgisayarıma kurdum ama trackball mouse hiç çalışmıyor, önceden böyle bir sorun yoktu. Ne yapmalıyım lütfen bilgi veriniz. Tşk.ler
  8. Merhaba, Adobe Dreamwiver yazılımına ihtyacım var. İlginizi bekliyorum, esen kalın...
  9. Merhaba.. * MSI 945 GCM5 veya muadili * ASUS P58V-MX, 775 veya muadili anakart satın almak istiyorum.  
  10. Selam.. Recover My Files 5.2.1 ile tarama yaptım, 2 gün sürdü. Verileri buluyor ama aktivasyon yapamadığım için kaydedemiyorum. Onun için bu yazılıma ait crack veya seriale ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler..
  11. Merhaba.. Format sonrası bilgilerim kayboldu. Recover My Files 5.2.1  yazılımı için  crack veya seriale ihtiyacım var. İlginizi bekliyorum. İyigünler..
  12. Merhaba.. RecoverMyFiles 5.2.1 yazılımı için serial arıyorum. Esen kalın.. Merhaba... RecoverMyFiles 5.2.1 yazılımı için acil olarak seriale ihtiyacım var. İlginizi bekliyorum. Esen kalın
  13. Merhaba.. Bir arkadaşım için; kolay kullanımı olan ve ürün resmi ve bilgileri eklenebilecek ücretsiz bir blog arıyoruz, (wordpress'i kullanmak istemiyor) başka site önerilerinizi iletir misiniz? El emeği olan bir ürününü tanıtmayı düşünüyor. Teşekkürler..
  14. Selam, batarya/pili çıkarıp fişle çalıştırdığımda bilgisayar birkaç dakika açık kaldıktan sonra birden kapanıyor,. Pili taktığımda fişte hiç sorunsuz çalışıyor ama pil şarj etmiyor hep %70 civarında dolu gösteriyor.
×
×
  • Create New...