Jump to content

volkan23

Üye
  • Posts

    888
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1584 profile views

volkan23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Monitör arızalanmış. garantisi varsa yolla gitsin.
  2. Campix alıp 1 ay kullandım ilacın 7. gününde birden sigarayı bıraktım bırakma tarihim. 01.08.2012 yani bırakmanın üzerinden 6 ay 16 gün gibi bir zaman geçti. İstek varmı diye soracan çok şükür yok. Sakız olarak falım sade olanından çok çiğnedim. sigarayı 19 yıl ortalama günde 2,5 paket içiyordum. Çok şükür kurtuldum. Hem param cebimde kaldı hemde nefes vs herşey düzene girdi . Ha birde deneyipte bırakamayanların tek eksiği motivasyon ve irade kararlılığı. Kahveye gidip arkadaşlarla takılıyorum yani ortamımı değiştirmedim. Hatta arkadaşlarla dalga geçiyorum yavf az için diye :DDD. Ve en kötüsü kilo almak. 10 kilo aldım şimdi yavaş yavaş vermeye başladım. Bu illetten kurtulmak bile süper sevinç sebebidir.
  3. [quote name='basbas08' date='26 Ocak 2011 - 09:04 ' timestamp='1296033256' post='951810'] bir resim koyar mısın o zaman daha net anlarız [/quote] Hangi resmi eklemeye çalışırsam çalışayım hep aynı hata .. MSWINSCK.OCX de ekledim sisteme ama yinede olmadı ..
  4. Xp de msn son sürümünü kendi yükleme aracıyla yaptım msn açıp görüntü resmi yüklemeye çalışınca hangi resmi kullanırsam kullanayım hatta kendi resimlerini bile açamadım .. sürekli [code]Seçtiğiniz Resim Geçerli resim dosyası değil hatası veriyor[/code] bunun bir çözümü varmı acaba ? İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.. [img]http://img208.imageshack.us/img208/5748/20110126101250.jpg[/img]
  5. Bence böyle bir imkan varsa telekom başkasına kaptıracaksa kendi yapar. Ha tuzu kuruysa orasını bilmem ben 8 mb e kadar sınırsız kullanıyorum 2009 aralıkta indirim yaptılar temmuza kadar 29 tl ödedim şimdi gene 49 adsl 12 tl (hesaplı hat tarifeli hiç kullanmıyorum) toplam 61 tl ödüyorum. yani 25 ay taahütlü 8 ay 29 tl sonra 59 tl olacakmış .. Cazip görünsede ben adsl probleminde ttneti arayınca zıp diye geliyorlar. Ve hızım hiç 8 mb in altına düşmedi bu durumlar benim + olarak gördüklerim neticede servis sağlayıcım uyuz olsada memlektime uydu net gelmeden tarife ve sağlayıcı değiştirmeyi düşünmüyorum.
  6. Vin 7 32 bitte çalışmadı..Sözleşmeyi onaylayıp ileri yapınca bişey olmadı.
  7. NBX Audio Converter V2 olarak adlandırılıyor bu program için serial istiyorum Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim..
  8. Harddiskin türü önemli değil .. vin7 dvd ile pc yi aç sanki vin 7 kuruyormuş gibi adımları izle kurulum yapılacak harddiskler karşına geldiğinde bölmek istediğin harddiski seçip yeni diyerek boyutunu gir ve böl bölme işlemi bitince harddiske harf atanmamışsa onu tekrar seç ve yeni de ama bu sefer boyuta karışma harf atanınca dvd yi çıkar reset at pc yi aç ve böldüğün diske gir senden biçimlendirme isteyecektir. Biçimlendirdinmi tamamdır.. Bu arada sistemi kurduğun harddiski sakın bölme yani C ye karışma D yada 2. bir hardiski böyle bölebilirsin. Ha ben C yide bölecem dersen böler sonra silip tekrar sistem yüklemen gerekir..
  9. Win7 dvd si ile aç öyle böl o zaman..
  10. Ne kadar bilirsen bil kılıcı kullanacak cesur ve yürekli kişiler olmadan olmaz ayrıca burada kılıç savaş silahı ise mesela atom bombası 2. dünya savaşını bitiren icattır.. Yani kılıç caydırıcı ve hem savaşı hemde barışı sağlayabilecek bir silahtır. Yani silahın varsa karşındaki düşmanını da caydırabilir korkutabilir hatta barışa zorlayabilirsin..Bir bakıma bilgi silahı icat eder ne zaman nasıl kullanılacağını söyleyebilir ama silah savaşın ve barışın teminatı olur.. Teknoloji (Silahlı güç-- Yada kılıç) savaşlar var oldukça olmazssa olmazdır.
  11. Ultra iso ile dvd yi aç içindeki dosyaları sürükle bırakla yada tümünü tarayıp çıkartabilirsin.. Bazen vistada da öyle sorunla karşılaşıyordum hatta dvd yi biçimlendirme filan isteyip saçmalıyordu pc .. Bende ultra iso ile hallediyordum..
  12. Sayfayı yenile ve bekle tüm resimler aktif ve görünüyor..
  13. Forumun en sevdiğim kişisi.

  14. Aşağıda linkini verdiğim programı önce yükle sonra bunu yükle demek istedi.... vcredist Download... http://s2.dosya.tc/vcredist.zip.html[/CODE]
  15. Emeğine sağlık keşke tr yamasıda olsaydı...
×
×
  • Create New...