Jump to content

Shox

Üye
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

540 profile views

Shox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. verdiğin fiyat ile fatıura fiyatı arasında 100tl fark var neden 100tl için riske gireyimki değil mi??Üstelik aşağıdaki linkte bulunan laptoplar işle arasında bir fark yok ve fiyat olarak sıfırla aynı fiyatı istemişsin. Sen sıfır makina satmıyorsun ki??İnşallah satarsın ama sıfır varken neden millet riske girip kullanılmış açılmış bir makina alsın ki değilmi? ;) Üstelik aşağıdaki makinalar seninkinden daha iyi. http://www.vatanbilgisayar.com/crea-nu5-86m-core-2-duo-p8600-2.4-ghz-2gb-320gb-dvdrw-15.4-256mb-ati-hd3470--wvbas/productdetails.aspx?I_ID=36335 http://www.vatanbilgisayar.com/crea-nu5-v64mp-core-2-duo-t6400-2.0-ghz-2gb-320gb-dvdrw-15.4-256mb-ati-hd3470--wvpre/productdetails.aspx?I_ID=36336[/CODE]
  2. Teşekkür ederim.Bundan öncekinide dell ile modlamıştın. İnşallah bunda bi sorun çıkmaz.çıkarsa yine başını ağrıtacağım kusura bakma artık
  3. Verdiğim orjinal link idi.Orada o işlemleri yaparak download yapılıyor ama bu işlemler yapılırken linkde bir değişim olmuyor. Ama ben indirip başka yere upload ettim. LİNK: http://ul.to/ekdvxw
  4. istanbul82 kardeş benim verdiğim linkteki biosuda sen modlamıştın. Rica etsem anlattığın yöntemle yeniden modlarmısın lütfen. Teşekür ederim. MAINBOARD: Asus M3A32-MVP Deluxe Wi-Fi Brand : AMI Version: 1203 Date: 08/14/2008 Bios Link: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Yanlız boşlukları sizin doldurmanız gerekiyor. İlk böllüme motherboard - ikinci bölüme SOCKET AM/AM2+/AM3 - üçüncü bölüme M3A32 MVP DELUXE/WİFİ- AP demelisiniz. Size hangi işletim sistemi diye soracak. Ben şuanda Win7 32 bit kullanıyorum ama orada yok sanırım vista 32 bit aynı işi görecektir.Ama 64 bitlik seçenek ile arasında fark yapmıyor ise ileride 64 bit kullanabilirim belki.Uygun olur ise 64 birlik ile modlayabilirseniz de olur. Ama sorun çıkar ise 32 bit garanti sanırım.Bilgisayarımın sistemi 64 bit destekliyor çünkü. Bu konuda ehil olan kişi sizsiniz. Şimdiden telşekkür ederim.
  5. istanbul82 kardeş benim verdiğim linkteki biosuda sen modlamıştın. Rica etsem anlattığın yöntemle yeniden modlarmısın lütfen. Teşekür ederim. MAINBOARD: Asus M3A32-MVP Deluxe Wi-Fi Brand : AMI Version: 1203 Date: 08/14/2008
  6. istanbul82 kardeş verdiğin linkteki modlu biosu 20 gün önce kurdum bir sorun yok. Fakat şimdi biosa girmem gerekiyor fakat biosa girerken kullandığım DEL tuşu artık çalışmıyor. Acaba bu modlanmış biosa hangi tuşla girebilirim?? NOT: F2,del,tab,F8 v.s tuşlarını hep denedim fakat sonuç alamadım. ANAkart: ASUS M3A32 MVP Edition-Wi-fi Edition.
  7. Arkadaşlar elimize geçen Win7 OEM keyleri bir arada derlersek ve buraya yazarsak elimizdeki keyler blacklist'e düşünce işimize yarayabilir.Şimdilik bende sadece ilk mesajda belirtilen key var tabii hepimizde var Başka OEM key olan varsa paylaşırsa iyi olur. Tabiki Win7 hangi sürüme ait olduğunuda yazarsak daha güzel olur.
  8. UAC kapat ve cmd yi yönetici olarak çalıştırın öyle deneyim.
  9. istanbul82 arkadaşımın sabrı ve yardımı ile ben bu işi halletim arkadaşlar işe yaradı aktivasyonu yaptım.Teşekkür ederim istanbul82. Microsoft sana sakın update yapma karalsiteye aldım keyimi dedi?? Microsoft işi gücü bıraktıda bu keyi karalisteye aldığını sanamı haber verdi?? kaynak nerede?? Valla ben keyi kullandım güncellemelerimide yaptım ama karalisteye alınmadı!!! Demekki bu haber yalan ve sadece bir beklenti.
  10. istanbul82 kardeşim senden sonbirşey daha rica edeceğim.verdiğin linklerden vista oem keylerini tedarik ettim fakat lisansını bullamadım.Acaba bana DELL.XRM-MS lisans dosyasının vista için hazırlanmışınıda verebilrimisin?? Çok şey istedim senden biliyorum ama ne yapayım bu işlemi yaptıktan sonra başka crack loader v.s. gibi şeyler kesinlikle kullanmayın demişsin ya hem vista hem win7 kurmak istersem ??? o zaman sorun olur o nedenle istiyorum.Tekrar teşekkür ederim.
  11. Hmmm. Şu XXX olayı. şimdi anladım.Artık içimde olurmu diye hiç bir şüphem kalmadı yeni versiyon Win7 indirip hemen mod olayına giriyorum.Sabrın,emeğin vede yardımın için çok teşekkür ederim.
  12. Vermiş olduğunuz rar dosyasının içinde bir adet 1705_SLIC.rom bir adette DELL.XRM-MS uzantılı iki adet dosya bulunuyor. Asus Update ile biosu güncellerken verdiğin bu rar dosyasını çıkartıp sadece .rom olan dosyayımı göstermeliyim yoksa .rar olarakmı göstermeliyim?? Yardımın için teşekkür ederim.
  13. yapma yaa desene geri kalmışım :)Hemen bulup indireyim bari
  14. yok daha önce bios mod yapmadım.Ama win7 yi yükleyince denemeye karar verdim. Şu full sürüm bir çıksda aRTIK
×
×
  • Create New...