Jump to content

serhadocak

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by serhadocak

  1. Try (hd0,0):NTFS5:
    Try (hd0,1):NTFS5:
    Try (hd0,2):NTFS5:
    Try (hd0,3):EXT2
    BIOS: DRIVE = 0X0, H=255, S=63
    TUNE: DRIVE = 0X0, H=255, S=63

    TRY(Fd0): NON-MS:skip
    TRY(hd0,0):NTFS5 NO Usbdr
    TRY(hd0,1):NTFS5 NO Usbdr
    TRY(hd0,2):NTFS5 NO Usbdr
    TRY(hd0,3):ext2: NO Usbdr

    BIOS: DRIVE = 0X0, H=255, S=63
    TUNE: DRIVE = 0X0, H=255, S=63
    Try(Fd0): non-MS:skip

    Cannot find usbdr in all files Press Ctrl + Alt + Del to restart


    Blue Life arkadaşım isteğin üzre aldığım hatayı paylaşıyorum. Kingston G2 model flaşı Multiboot yapıp taktığımda hiç hata almadan kurulum yapabiliyorum fakat Toshiba U2G flaşla kurulum yapmak istediğimde BIOS'da hiçbir şekilde göremiyorum flaşı ve flaşla açılışa zorlarsam sistemi yukarıdaki hatayı alıyorum. Ayrıca hata aldığım Toshiba U2G model flaşı Windows USB DVD Tool ile WİN7 önyüklemeli olarak düzenlediğimde de hatasız bir şekilde kurulum yapabiliyorum.

    BIOS update yapacak ve sonucu buraya yazacağım. Sizin önerilerinizi de bekliyorum . . .


    Malesef BIOS update'den sonra da hiçbir değişiklik olmadı, problem halâ devam etmekte . . .
  2. Bende tespit ettiğim durumu yazayım o zaman. Photoshop ile düzenlenen GFX.MENU arkaplanlarında sıkıntı yaşayan arkadaşlar hazırlamış olduğunuz belgeyi kaydederken "Web Aygıtları İçin Kaydet" veya "Save For WEB" seçeneğini seçip kaliteyi düşürürseniz sıkıntı yaşamazsınız . . .

    Oktay X slax ile sıkıntı yaşadığını söylemişsin slaxi eklediğin komut satırında çözünürlükle ilgili ayar varsa eğer oradaki parametreleri değiştirirsen sorununu çözebilirsin bilgin olsun benzer sıkıntı Pardusta da var oradaki çözümün slaxte işe yaraması kuvvetle muhtemel çünkü linux çekirdekli ikisi de . . .
  3. Hocam diğer problemlerimi sayende hallettim, şuan ki problemim ise Hiren's Boot CD 15.1 ile ilgili. Kendi sitelerinden zip arivlisini indirdim. Arşivin içerisinden .ISO dahil birtaım klasör ve dosyalar çıktı. Şimdi benim bu HBCD versiyonunu ISO şeklinde multiboot menüme eklemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor,yoksa ISO'yu açıp HBCD klasörüne mi atmalıyım? Yardımcı olabilir misin? Teşekkürler, iyi çalışmalar . . .
×
×
  • Create New...