Jump to content

cexen

Üye
  • Posts

    490
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • Ömür boyu Kocaeli
  • Belli olmuyor mu? Tabiki Bilgisayar. Donanım, yeni teknolojiler vs.

Recent Profile Visitors

4868 profile views

cexen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Bu tip programların kendine hayrı yok kaldı ki bazıları reklam ve istenmeyen birsürü kurulumuda beraberinde getiriyor Sent from my iPad using Tapatalk
  2.  tekrar hiren bootcdye  yer verirseniz çok memnun oluruz. birde mega.co yada yandex alternatifleri olursa tadından yenmez. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.
  3. v7 için bir çalışma ve tarih mevcut mu? 
  4. Ana başlıkta birçok usb den kurulum xp var ancak bir çoğunu denedim. yalnızca buradaki stone xp yi makineye kurabildim.  yaklaşık 18 dk gibi bir sürede kuruldu. Düşünün makine ne kadar eski :) teşekkür ederim şimdilik bir sorun yok.
  5. [spoiler][/spoiler] Bu hızda indirirse çok iyi hadi bakalım
  6. 2 gün boyunca konuyu okuyup yavaş yavaş birşeyler anlamaya başladım.  Herneyse daha önce win7 lerle birlikte olan sürümü indirip usb ye yazdım. bir netbook a xp kurmaya başladım ve kurulumda hiçbir problem çıkmadı. ancak masaüstü  geleceği sırada mavi ekrana düştü. daha sonra aynı usb den win7 kurdum sıkıntı olmadı.   Bu kısım bilgilendirme olsun. esas sıkıntı ise buradaki 4IN1 i önceki yaptığım usb ye aktarma kısmında sorun yaşamam. ben önceki sürümdeki XP leri çıkarıp onun yerine buradaki XP leri eklemek istiyorum. USB_ROOT klasörünün içerisine 4IN1 diye bir klasör oluşturup buradaki içerikten çıkan 4IN1 in hepsini içersine kopyaladım. Ama menude görünmesi için gerekli kodları çalıştıramadım... Hangi dosyaları nelerle değiştirmem gerekli çözemedim.   Açıklamaları okuyorum ama bir türlü başaramadım. yarın usb den kurulan win8 eklemek istesem nereye neleri kopyalamam ve menüyü nasıl düzenlemem gerekli bu konuyu çözemedim.   Saygılar.
  7. İlanı yeni ekledim... O sebeple link açılmayabilir. Daha sonra Detayları oradan bakabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa buradan da cevaplarım.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-aq-163w-1b2vdf-79288504/detay/ Casio aq-163w-162vdf modeli sıfır saat. 2 sene türkiye garantili. kutusu ve garnati belgesi ile gönderilecektir. Hiç kullanılmadı. alındı sadece denenip(10 dk) kutusuna kaldırıldı.
  8. şimdi anlamadığım UEFA kabul ediyor şikeyi şampiyonlar ligi'ne almıyor ama koca TFF süper ligden düşüremiyor. Bende bunu anlamıyorum. Ayrıca kendi kanaatim TS nin gitmesi isabet olmuş UEFA ülke kontenjanını yememiş. Adamlar adil davrandı helal olsun diyorum. TS ye de şampiyonlar liginde başarılar diliyorum
  9. Böylece şike yasallaşmış oluyor sanırım... Klasörleri boş göndermiş savcılık anladığım kadarıyla...
  10. bence joomla yada wordpress entegre kullanma entegrasyon çok yoruyor meşakatli bir iş tam adaptasyon olmuyor. yetkilerde karışıklık olabiliyor. Phpbb tavsiye ederim komple çözümdür. simplemachines de iyidir.
  11. Bu windows akıllanmayacak anlaşılan. Win 7 den görsel olarak fark yok. Hele o int exp 9 daki geri tuşunun yarısını grafikerler nerelerine kaçırdı bilemiyor. İnsan bi bakar ben ne yaptım millet ne yapıyor diye. chrome a bak birde int exp 9 !!!! Ubuntu ya bak pardus a bak birde windows a. şu oyunlar adobe programları vs linux sistemlerde çalışsa windowsa ne olur acaba merak ediyorum
  12. yahu bu davetiyeyi nereden bulacağız. Aramadığım yer kalmadı bilgisi olan var mı
  13. 32 bit idealdir. hemde ileride uyumluluk sorunu çıkarmaz. 64 bit kursanda öyle çok bir fark görmeyeceksin. ram miktarıda fazla olmadığı için 64 bit gereksiz gibi duruyor şimdilik.
  14. Bunların hepsi işletim sistenmi ile alakalı durumlar. Hibrit dedikleri bir sistem var Gerek Linux dağıtımları olsun gerekse windows sürümleri eğer hibrit özelliği yoksa usb den boot etme ihtimaliniz çok düşük. Linuxlar çok önceden beri hibrit özellikli çekirdek olduklarından usb cd yada dvd farketmiyor kolayca kurulum yapabiliyorsunuz. Windows ise bu özelliği emin olmamakla birlikte vista dan itibaren gerçekleştirdi. Windows 7 hibrit özellikli buna eminim. Windows XP de hibrit özelliği yok buna da eminim. Bugüne kadar usb den xp kuruyorum diyen çok gördüm ama kurabilenine şahit olmadım. Sadece lafta Ama varsa yapabiliyorum diyen onuda tebrik etmek lazım anlatsın bizde öğrenelim
  15. Adobe cs 5 i tam anlamıyla kullanamadık ki cs5.5 u kullanalım. Crack olayı kesin halledilebilse cok iyi olacak...
×
×
  • Create New...