Jump to content

abdasl

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

479 profile views

abdasl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar merhaba, adobe captivate programı ile bir yazılım simülasyonu yapmak istiyorum. Örneğin; bi program kurulumunu anlatarak yapmak istiyorum, kullanıcı doldurulması yeri doldurmadan veya tik atılması gereken yeri tik atmadan (sözleşmeyi kabul ediyorum yazısının öneündeki kutucuğa tik atılması gibi) geçmesini istemiyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
  2. barış seven ve c-ronaldo arkadaşlarımıza ayrı bir bölüm mü açsak? Yaptıkları programlar birbirine girdi :(((

  3. ses açık görülüyor sanırım ses kartı almak vacip oldu. ((
  4. tşkler arkadaşlar saolun
  5. [quote name='mephex' date='14 Ocak 2011 - 12:22 ' timestamp='1295008331' post='943866'] amfiyi prize takarken amfi pc ye bağlıysa hortlamış olabilir. peki amfi değilde sadece hapörleri bağla ses varsa amfi gitmiştir.. [/quote] winamp ı açtığımda ses çalışıyor görünüyor ama hoparlör taktığımda (kasanın ön ve arka tarafına) ses gelmiyor. Amfi ve hoparlörler çalışıyor.
  6. Merhaba Arkadaşlar, PC de ses geliyordu, pc ye amfiyi bağlamak için prize taktığımda (PC ye takmadığım halde)ses çalışmaz oldu. Driverlar yüklü, aygıt yöneticisinde yüklü görünüyor. Acaba voltaj dalgalanmasından dolayı olmuş olabilir mi? Acil cevabınızı bekliyorum.
  7. Arkadaşım ellerine sağlık, bu CD yi bi arkadaştan aldım ama memnunum, ayrıca bu siteden bi kaçtane daha XP indirmiş olmama rağmen, bi türlü HP Pavilion DV6640 et laptopa kuramıyorum devamlı raid hatası veriyo. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.. Teşekkürler...
×
×
  • Create New...