Jump to content

cgokhans

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cgokhans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Tamamdır dostlar windows defender a tekrar girmiştim uyarılar kısmında gördüm bu bilgisayarda izin ver deyince düzeldi. Teşekkürler emeği geçenlere ve yardımcı olmaya çalışanlara.
  2. hocam virüs var demedim zaten hazırlayan arkadaşa güvenimiz sonsuz olduğu için. Bu hatayı atlatamıyorum. Defender virüs bu ne yapayım da demiyor. Dosyayı silen bir şey de yok. Sadece çalışmasını engelliyor bu hatayı vererek. Bu hatayı atlamanın yolu var mı gibisinden sormak istemiştim.
  3. hocam bende böyle bir hata veriyor ama. Windows 10 işletim sistemim, kendi antivirüsü olan windows defender kurulu. başka bir antivirirüs de yok.
  4. Sorun %100 çözüldü sanırım bu sefer. 3 kez normal kapatma yaptım sıkıntı çıkmadı. Problem intel ekran kartının güncel olmamasından imiş :)
  5. şu anda baştan aşağı windows tüm güncelleştirmelerini kuruyor 2732 mb :'( ondan sonrada deneyeceğim bakalım. Windows 8 de sıkıntı yoktu aslında ne olduysa 8.1 de oldu. O da dediğim gibi yeniden başlatınca sıkıntı çıkarmıyor. olan onca vakit kaybına oldu.    Edit:Sorunu çözdüm nvidanın son sürümü olan 340.52 sürücüsü yüzündenmiş. eski bir sürücüyü yükledim sorun düzeldi.
  6. Beyler zlogames in kırdığı bf3 multiplayer oynuyordum. Ancak bende şöyle bir sıkıntı var. singlı olsun multiplayer ı olsun windows 8.1 i normal kapatmış açmışsam oyunu açtığımda hani tv kanallarında sinyal az olur üstten aşağıya doğru bir çizgi iner sonra tekrar üste çıkıp inmeye devam eder ya o şekilde oyunda sürekli çizikler geliyor. Yeniden başlat deyip açarsam oyun normal sağlam bir şekilde açılıyor. Her defasında bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalmak canımı sıktığı için format attım maalesef yine düzelmedi. E komşulardaki windows 8.1 olan bilgisayarlarda sıkıntı yok. Ekran kartı 840m. En son güncel driverı kurulu. Sizce sorun ne olabilir?   Edit:Ekran görüntüsü atayım dedim ama aldığım ekran görüntülerinde o çizgiler görünmüyor. Windows u da tamamen update yaptım ekran kartı son sürümde ekran kartına oyunu tanıttım yüksek grafik işlemcisini seçtim yani. Normal kapatıp açılınca hala çizgiler geliyor yeniden başlat deyince düzeliyor :'(
  7. Yanlışlıkla 8.1 diye 8'in lisansını kopyalamışım bu dert yüzünden 4 kez format attım dün bilgisayara yazık oldu geçen zamana :'( o değil bf3 düzelir diye format attım o da düzelmedi ':(
  8. kardeş kurulumda windows 8 pro vl sürümünü seçtim hadi en son kurduğum windows da ben karıştırsam dedim  eski format attığım cd ile attım onda bile önce giripte kabul olunan keyler bu sefer kabul olmadı aynı hatayı verdi.
  9. Arkadaşlar bu gün forumda paylaşılan ağustos güncellemeli windows 8.1 i indirmiştim. Onunla format atayım dedim skyple ile etkinleştirme yapmak için lisans gireyim dedim aşağıdaki hatayı verdi google de arama yaptım ama tam bir cevap bulamadım. Bir fikri olan var mı? Sorun oluşmadan önce yaptıklarım: 1)Windows 8.1'im vardı skype ile etkinleştirmiştim ama bf3 multi player oyununda bilgisayar hata çıkarıp duruyordu. O yüzden format atayım dedim atmışken güncelleştirilmiş windows'u kurayım dedim usb ye atıp formatı attım 2)Skype ile etkinleştirmede hangi keyi kullandığımı hatırlamadığım için (Aktivasyon kodunun resmini almıştım) forumda spp klasörünün yedeğini alın diye bir şey geçiyordu onu yedeklemiştim direkt onu hem system 32 hem de 64 klasöründeki (kendi dosyaları) ayrı ayrı değiştirme yaptım (zaten %5 ini değiştiriyor gerisi aynen kaldı ama o yeterli diyorlardı) sonra etkinleştire tıkladım etkinleştirilemiyor diyor ama telefonla etkinleştir de çıkmıyor e lisans gireyim dedim cmd yi yönetici olarak çalıştırıp şu lisans kodunu girdiğimde slmgr.vbs -ipk HN8YK-4948V-MCDRB-86Y9R-HQR92 bu hatayı verdi. Kurduğum sürüm Windows 8 Pro VL sürümü 64 bit. 3)Gittim indirdiğim güncellemeli windows da otomatik aktivasyon yerleştirdiklerinden böyle olmuştur belki dedim (ama aktif etmedim yani o aracı kullanmadım) eski iso kalıbını tekrar usb ye atıp önce format attığım windows 8.1 ile kurulumuyaptım yine gittim o spp deki klasörleri değiştirdim yine aynı hata ha dedim demek ki bu klasörleri değiştirmeyeceksin Gökhan. 4)Gittim madem problemi buldum o zaman tekrar güncelleştirilmiş windowsu deniyeyim dedim attım flasha mübarek kurulumdan uzun sürüyor zaten neyse şimdi onunla format attımhiç klasör falan değiştirmedim direkt cmd yönetici olarak çalıştırıp lisansı giriyim dedim yine aynı hata. Nereden çıkmış olabilir bu hata nasıl çözeceğim? Aktivasyon aracı kullanmak istemiyorum bir süre sonra yakalanıyorlar.
  10. Beyler microsoft bence bizimle uğraşmaz. Neden mi? İsteseler zaten ev ev dolaşıp cezalarla parayı kırarlar. Çünkü çok büyük bir oranda microsoft yazılımları illegal kullanılıyor. Dolaştıkları evlerin yarısına yakınında kesinlikle illegal microsoft yazılımı var. xp si w7 si w8 si legal olsa microsoft officesi illegal oluyor. o da legal olsa microsoft oyunları var crackli. yani ceza ile para kırmak isteseler bunu rahatlıkla yaparlar. peki neden yapmıyorlar? size ceza kesenin ürününü kullanır mısınız? ben kullanmam. ücretsiz yazılıma geçerim. e herkes ücretsize geçerse kurumsalların para verip microsoft ürünü kullanmalarına gerek kalır mı? hayır. ücretsizlerde iş görür ama herkes office işlerini microsoftun programıyla yapıyor. dosyaların her bilgisayarda açılmasını istiyorsan milletin kullandığını kullanmak zorundasın. biz kurumsalların almasını mecburi kılıyoruz. microsoft ne kadar çok kullanılırsa programlar ona göre hazırlanır. ücretsizlere yönelim olursa microsoftun ürününde çalışan programla kim uğraşsın? çekiciliğini kaybeder yani. microsoft bizim korsanda olsa ürünlerini kullanmamıza muhtaç. Kurumsallar kullanıyorsa microsoft ürünü bizlerin o ürünleri kullanmamızda etkisi büyük. Öyle düşünüyorum yani. Doğru mudur yanlış mıdır karar sizin
  11. eline sağlık kardeş v5.6 da denedim yarısı kadarı Türkçe oldu. v5.6 içinde (profesyoneli için) yama yapabilirsen harika olur
×
×
  • Create New...