Jump to content

r3fr4ct0ry

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

1330 profile views

r3fr4ct0ry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Dosyanın rar şifresinde hata alıyorum. 2 kez indirdim yine aynı hatayı verdi. Kontrol etme şansınız var mı ? www.tnctr.com u kabul etmiyor winrar 5.4 edit: 7 zip ile açınca çalıştı
  2. Sadece sırt çantam var valizim yok. Gideceğim yer tam İtü-Ayazağa durağı o yüzden metroyu tercih etmiştim. Çok teşekkür ederim.
  3. hahahaha Hocam onu benim İstanbul'u az bilen arkadaşlarım söylemişti. Emin olamadılar Levent metrosunda durup durmadığına garanti olsun Taksime git dediler Bu arada havataşın sitesinde 1.Levent diyor durak için. Bu belirtilen yer metroya yakın değil mi ? Aklımda dediğim gibi havataşla Taksime gitmek vardı şimdi Levente gideceğim daha iyi oldu. 3.5 saate de yetişirim diye düşünüyorum.
  4. Aslında Atatürk'e alacaktım fakat biletler çok pahalıydı. Havataş Taksime gelmeden önce Levent metro durağına uğruyorsa böyle yapmam daha mantıklı tabi. Bir arkadaşımdan İstanbul kart aldım . Teşekkürler hocam Uzunçayıra kadar yine havataşla gelmem gerekiyor sanırım.
  5. Herkese merhaba Perşembe günü bir görüşme için Ankara'dan İstanbul'a gideceğim. Uçağım 8.20 de Sabiha Gökçen'e inecek. Oradan da saat 12.30 da Maslak'ta olmam gerekiyor. İstanbul'a ilk defa gideceğim için alternatif ulaşım rotalarınıza ihtiyacım var. Öncelikli rotam Sabiha'dan havataşa binip Taksim'de inip oradan da metro ile Maslak'a geçmek. Fakat trafik olabilir korkusu ile metro ya da vapur kullanımlı alternatif rota önerilerinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  6. Kesinlikle katılıyorum. Yaşadığım bir örnekle açıklayayım. Lg g3 kullanıcısıyım. orijinal adaptörü 1.8 amper çıkışlı. Ortalama şarj süresi bu adaptörle 2 3 saat aralığında oluyor. Mecbur kaldığım için 0.7 ve 1 amper çıkışlı adaptörlerle şarj ettikten sonra tekrar orijinal adaptörüne döndüm. Fakat şarj süresi uzadı. Üstelik tahmini kalan şarj süresi falan da şarjı yüzde 70 iken 4 saat falan gösterdi. Bir süre sonra normalde döndü ama o süreçte sıkıntılar çıkardı. Gece yatarken orijinal adaptörle şarja takıp sabaha kontrol ettiğimde yüzde 85 olduğunu gördüm. 7 saatte bile şarj olmamıştı yani. Birkaç gün sonrasında düzeldi. Kısacası benim de tavsiyem sürekli adaptör değiştirmeyin. Tabi ki orijinal duruyorsa onunla şarj edin ama bozulmuşsa da sürekli farklı adaptörler kullanmayın.
  7. Hocam mümkünse yeniden kurulum yapmayı deneyin bir de. Bu arada shutdown -s ile kapatmayı denediniz mi ? Bir de diğer bir forumda şöyle bir şey paylaşılmış dene istersen.
  8. Ben samsung np350v5c kullanıyorum. Benim laptopumda orijinal win8 yüklü . Söylediğiniz aynı sorunu ben de yaşadım. Sağ alt köşeye gidip kapat diyorum. Windows kapanıyor ama powe ışığı falan bir türlü sönmüyordu. Laptopu ilk haline restore ettim yine düzelmedi. En son tüm ekran kartıyla ilgili driverları kaldırıp önce işlemci ile gelen intelin hd 4000 in driveri ni sonra da amd hd 7670m in driver ini kurdum. Daha sonra alt f4 ile kapatmayı denedim ve şansıma düzeldi. Siz de bir deneyin isterseniz. Yalnız driver sırası önemli. Önce işlemci ile gelen ekran kartı sonra harici ekran kartını kurun.
  9. http://www.teknolojikapinda.com/asus-notebook/asus-x550jk-xo012d-12gb-notebook   http://www.teknolojikapinda.com/asus-notebook/asus-x550jk-xo012d-8gb-notebook   12 gb li olani al derim.
  10. Casper ısınıyor. Asus, Lenovo,Toshiba ya da Samsung al. Zaten donanım olarak kıyaslama yaparsan aynı özelliklerdeki Casper ın diğer markalardan daha ucuz olduğunu görürsün. Bu arada seçtiğin işlemci güzel i5 den aşağı seçme uzun ömürlü olsun istiyorsan.Ram i de en az 8 lik seçersen 3-5 yıl kullanırsın en kötü.
  11. Görünüşü hoş bir sistem. Eğer yandex gibi bir yere alternatif verilebilirse çok şahane olur.
  12. Bende de kopma sorunu vardı ttneti aradım geldiler binadan kontrol ettiler hat değerleriniz normal dediler. Sorunun modem splitter ya da evdeki hatta olduğunu söylediler.Uzun uğraşlar sonunda eve gelen ana line hattındaki kabloda aşınma olduğu farkettim.Kabloyu kesip 5 kabloyu da tek tek yeniden bağladım. Şimdi sorun yok. Sana tavsiyem önce modem ve splitterini sonra da hem eve gelen hattı hem de splitterden çıkıp modeme giden kabloyu güzelce kontrol et.Bu arada hat değerlerini de kontrol et.SNR margin (gürültü payı) 12 veya üzeri  ve Line attenuation(hat zayıflaması) da en fazla 60 olması gerek. Bir çözüme ulaşamazsan ttneti ara arıza kaydı bırak eve gelip kendileri kontrol edip bulsunlar.
  13. part 5 ve part 6 yı paylasma imkanınız var mı diğerlerini indirdim fakat onu bulamıyorm
  14. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi - İktisat
  15. jdownloader da linkleri alamadı.Linklerin açık hali elinde olan paylaşabilir mi ? Edit : Üşenmedim tek tek kopyaladım böyle bir sistem için üşenilmez zaten.Dlc dosyasını indirebilirsiniz. [code]http://www.mediafire.com/?me3g37311kdx1kj[/code]
×
×
  • Create New...