Jump to content

xfighter9

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

677 profile views

xfighter9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sırf bu rapidleri şifrelediğiniz için inidirmekden vazgeçtim. 2 gündür indirmeye çalışıyprum ama nafile jdownloader indirmedi gitti surekli 1 saat bekle gibi saçmalayıp duruyor. Şu rapid linklerini düzgünce yayınlasanızda bizde indirsek. Bir çalışma yapıyorsunuz emek harcıyorsunuz ama paylaşımını kısıtlıyorsunuz. Anlamadıgım konu burda madem paylaşmıcaksınız neden forumu işgal ediyonuz. Boşu bosuna bizlerin vaktini çalıyonuz. Bir windows sürümünü indirmek 2 günden fazla sürermi yazık günah siz yapmaya emek harcıyonuz biz indirmeye. Ne fark var ?
  2. Merhaba, windows 2008 server için önerebileceğiniz bir antivurus varmıdır ? Free veya süresiz olması tercihdir.
  3. Çok teşekkürler eline koluna sağlık.
  4. ilginize çok teşekkürler. Sanırım ben yanlış bir şekilde sordum. Benim amacım Msn üzerinden yardım yapmak. ama karşı bilgisayar buna cevap vermiyor. Ve msn'nin yeni versiyonunu yüklememi istiyor.ç Yeni versiyon yüklesem bile çalışmıyor. Bu sorun Tncxp'den mi yoksa benden mi kaynaklanıyor. Tekrar rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Kolay gelsin.
  5. TncXp de Uzak Masa üstü kaldırıldı diye okudum acaba bunu sonradan nasıl ekleyebilirim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Kolay gelsin.
×
×
  • Create New...