Jump to content

BeNefSE

Üye
  • Posts

    659
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BeNefSE

  1. Saldırı sadece Türk telekoma yapılmadı arkadaşlar kamu kurumlarına yapıldı.Destekleyenler de anymous grubu ne idüğü belirsiz kişiler bunlar. Hepimizin tüm bilgileri kamu kurumlarında gizli.Bu bilgilerin bu kişilerin eline geçme olasılığını düşünün kimbilir ne amaçla kullnırlar.Lütfen bu kişilere destek vermeyelim.Emin olun bu kişilerde kendi çıkarları olmasa bu işşe kalkışmazlar sizi bizi düşündükleri yok...
  2. YGS sonuçları açıklandı!

    ÖSYM 2012 YGS sonuçlarını internet sitesinde açıkladı...


    HABERTURK.COM VE AJANSLAR

    [quote]
    1 milyon 837 bin öğrencinin heyecanla beklediği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçları TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayın...

    http://sonuc.osym.gov.tr/

    ÖSYM'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
    ''2012-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sınava giren adayların soru kitapçıkları ile cevap kağıtları bugün saat 16.00'dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

    Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.''

    Açıklamada, 2012 LYS başvurularının 24–30 Nisan tarihlerinde yapılacağı da belirtildi.[/quote]
    KAYNAK:
    [CODE]
    http://www.haberturk.com/yasam/haber/735561-ygs-sonuclari-aciklandi
    [/CODE]
  3. [quote name='asuspc' date='06 April 2012 - 14:20 ' timestamp='1333711222' post='1182167']
    Sağolun Bu Kendi Aio umdur sizlerlede paylaşmak istedim :)
    [/quote]
    PREDATOR sen misin?Bu çalışma çoğu yerde var çünkü...

  4. [quote name='nano68' date='20 March 2012 - 19:52 ' timestamp='1332265937' post='1172642']
    Polise güvenmeyin.Ben çok iyi biliyorum.Kendiniz araştırın edin.Polisler çok olayı salııyorlar.Cinayetleri bile.
    [/quote]
    He he polise güvenme sen cinayetleri bile sallıyor emin ol şu an hepsi yatıyordur sen böyle biliyosun ne de olsa...
    Kardeşim geçmiş olsun.Çok şükür aileden birilerine zarar gelmemiş.İnşallah tez zamanda bulunur bu adiler...
  5. Arkadaşlar ben bilgi işlemindeyim emniyetin sizlere açıklayayım.İnternet bilgisayarlarında herhangi bir bilgi,belge mevcut değildir.Tüm veritabanı polnet hattına bağlı olan bilgisayarlarda tutulmaktadır.Bu bilgilerde bilgisayarlarda değil sunucularda saklanmaktadır bunu da herkes bilmektedir.İnternet bilgisayarlarında matbu evraklar vardır.dışarı sızdığında herhangi bir gizlilik derecesi de yoktur.Polnet hattı da telekomdan özel olarak kiralanmış sadece emniyetin kullanabildiği hattır.İnternet hattı ile herhangi bir bağlantısı yoktur.İçinde endişesi olan varsa endişe etmeye gerek yok.Ele geçirilen belgeler çok önemli değil....
  6. [quote name='6489426' date='04 March 2012 - 14:17 ' timestamp='1330863467' post='1164887']
    katılıyorum emniyet artık bu tür konularda ilerledi
    [/quote]

    Emniyete gitme.İlk önce savcılığa git.Dilekçe ver.Savcılık Emniyete yazı yazar gereken yapılır.Ama ilk önce Emniyete gidersen bu konularda fazla muhatap bulamazsın....Onlarda seni savcılığa gönderecektir...
  7. [size="4"][font="Times New Roman"]Size Cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum.

    Cumartesi günü 0544 243 87 83 numaralı bir telefon, beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de aranan kişiyle konuştuğunuzu söylediğimde bana, "Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam .....no' lu telefona astsubay ...... isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği" söyledi.

    Ben de "adımı bilen insan benim iş ve ev adresimi de bilir; böyle bir iş varsa gelin beni bulun, şu an size yardımcı olamam dedim." Telefonun diğer ucundaki şahıs (tahminen 45-50 yaşlarında olsa gerek) bana bağırmaya başlayıp "Mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum. 154 ü tuşlayın." dedi. Ben de hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip bayağı bir bağırıştan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakın karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı.

    Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin 154 ü tuşlandığını ve telefonu otomatik olarak yurtdışı görüşmelere açılıp yaklaşık 2-3 Milyarlık fatura geldiğini söyledi.... Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 defa bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu çete işi...

    [color="#4169E1"]154 ü TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN.[/color]
    Bu maili bir arkadaşım gönderdi onun başına gelmiş bu vak'aya vakıf olasınız diye ben de sizlere gönderiyorum. Lütfen sizler de arkadaşlarınıza yollayın ve onları uyarın.
    ALINTIDIR...
    [color="#4169E1"](İstanbul Emniyet Müdürlüğü)[/color]

    Lütfen Arkadaşlarınızı Bilgilendirin...[/font][/size]
  8. [size="4"][font="Tahoma"][font="Times New Roman"][font="Times New Roman"]Facebook unutmaz!
    Yıllar önce profilinizden çıkardığınız fotoğrafların, Facebook'un sunucularında saklı olduğu ortaya çıktı
    [attachment=796:713269_detay.jpg]

    Ars Technica sitesinin geçtiğimiz hafta değindiği konu üzerine, Fecebook Cuma günü bir açıklama yaparak, “kullanıcıların profillerinden kaldırdığı fotoğrafların birçoğunun hala eski sunucularında bulunduğunu” itiraf etti.

    Dünyanın en büyük sosyal medya ağı, “site içeriğinden anında siliniyor olsa da, kullanılan eski sistemin yavaşlığı nedeniyle fotoğrafların sunuculardan kaldırılmasının üç yılı bulabildiğini” açıkladı. Şirket, siteden kaldırılan içeriğin sunuculardan silinmesi sürecini hızlandırmak için yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti.

    Kullanıcılar, yıllar önce sayfalarından sildikleri fotoğraflara, fotoğrafların linklerini kaybetmedikleri sürece hala erişim sağlayabilir.

    FOTOĞRAFLAR HİÇBİR ZAMAN KAYBOLMUYOR
    Ars Techica, silinen fotoğraflara, fotoğrafın linki kullanılarak erişim sağlanabildiğini ilk olarak 2009 yılında ortaya çıkardı. Silinen fotoğrafların kaybolmadığı bilgisi, eski çalışanlarının intikamından çekinen, bir aile sorunun önününe geçmek isteyen veya yakınlarının izni olmadan fotoğraf yükleyip sonradan bu fotoğrafları silen kullanıcıları endişelendirdi. Facebook, konuya dikkat çekilmesi üzerine “fotoğrafların içerik dağıtım ağından (CDN) kaldırılmakta olduğunu" açıkladı.

    Ancak bir yıl sonra fotoğraflara linkleri aracılığıyla erişim sağlanabildiği anlaşıldı. Dahası, bu sorun bugün de devam ediyor. Mağdur duruma düşen kullanıcılardan teknoloji sitelerine mail yağıyor. ABD’li bir kullanıcı Ars Technica’ya attığı mailde, “çocukluğundan kalma çıplak bir fotoğrafı arkadaşının kendisinden izin almadan Facebook’a yüklediğini, ardından bu fotoğrafı Mayıs 2008’de sildiğini ancak bugün hala fotoğrafa linkini kullanarak erişim sağlayabildiğini” ifade etti.

    FACEBOOK: SİLMEYE ÇALIŞIYORUZ
    Facebook, tekrar gündeme gelen konu hakkında sayısız şikayetle karşı karşıya. Şirket sözcüsü Frederic Wolens, “CDN sistemindeki fotoğrafları silmesi için kullandığımız eski sistem tüm fotoğrafları silmemiş” derken şu ifadeleri kullandı:

    “Facebook ara yüzünden kaldırılan fotoğrafları sunuculardan 45 gün içinde silecek yeni sistem yakın zamanda hayata geçecek... Eski sistemin silmediği az miktardaki fotoğrafta bu sistemle silinecek. Yeni sistemin iki ay içinde hayata geçmesini bekliyoruz” dedi.

    Analistler, yıllardan beri gündemde olmasına rağmen önüne geçilmeyen sorunun, birkaç ay içinde halledileceği sözünü pek inandırıcı bulmadı.

    [quote]http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/713269-facebook-unutmaz[/quote][/font][/font][/font][/size]
×
×
  • Create New...