Jump to content

Kısa mesajla hastane randevusu


skyman

Recommended Posts

Kısa mesajla hastane randevusu

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi, cep telefonundan kısa mesaj yoluyla randevu uygulaması başlattı. Hastalar, daha önce hastaneden aldıkları hasta kodunu ve T.C. kimlik numarasıyla Turkcell hattından 2919’a kısa mesaj göndererek randevu alabiliyor.

Telefon ve internet aracılığıyla hastalara randevu veren Ereğli Devlet Hastanesi, yeni bir uygulama başlattı. GSM şirketi Turkcell ile anlaşma yapan hastane, cep telefonundan kısa mesaj yoluyla muayene olmak isteyen hastalara randevu veriyor. Hastalar, daha önce aldıkları hasta kodu, T.C. kimlik numarası ve muayene olmak istedikleri bölümü yazıp, 2919’a kısa mesaj atarak randevu talep ediyor. Talep üzerine verilen randevunun saati hastaya yine kısa mesaj yoluyla bildiriliyor.

Uygulamanın, hastaların hastanede saatlerce beklemesini önlediğini belirten hastane yetkilileri, “Daha önce başlattığımız telefon ve internet üzerinden randevu sisteminde başarılı olduk. Şimdi de cep telefonundan kısa mesaj yoluyla randevu sistemine geçtik. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, polikliniklerin önünde uzun kuyrukların oluşmasını önledik” diye konuştular.

AA

Vatandaşlar, uygulamadan memnun kaldıklarını dile getirdi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...