Jump to content

Samsung’dan GITEX çıkartması


OulCidoY

Recommended Posts

2524861.jpg

Tüketici elektroniğinde dünya lideri olan Samsung Electronics, tasarım ve teknolojinin en üst noktasını temsil eden yeni ürünlerini, Dubai’de gerçekleşen GITEX 2006 fuarında tanıttı. Yenilikçi görüntüleme, ses, bilgi teknolojileri ve cep telefonu ürünlerinin duyurulduğu fuarda Samsung’u şirketin üst düzey yöneticilerinden oluşan bir heyet temsil ediyor.

Samsung’un Türkiye’yi de içeren Orta Doğu ve Afrika (MEA) bölgesi Başkanı ve CEO’su Chi Won Suh dünyanın en büyük üçüncü bilgi teknolojileri fuarı olan GITEX’e katılımları konusunda şunları söyledi: “GITEX fuarı tüketicilere Samsung’un tasarım ve en yeni teknolojiyi buluşturma konusundaki bilgi birikimini yansıtan dijital ürünleri yakından tanıma fırsatı sunuyor. Samsung önümüzdeki dönemde de tüm dünyada ve Orta Doğu’da tüketicilerin dijital deneyimlerini zenginleştirecek ürünler sunmaya devam edecek.”

GITEX 2006 fuarında Samsung’u temsil eden diğer yöneticiler arasında Görsel Ürünler/ Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı Koo Yeun Choi, Dijital AV Bölümü Başkan Yardımcısı Seungsoo Park, Dijital Medya İş Birimi Pazarlama Başkan Yardımcısı David G. Steel ile Dijital Baskı Bölümü Genel Müdürü Hyun Jong Park bulunuyor. Söz konusu katılım, tüketici elektroniği sektörünün devi Samsung’un bölgeye verdiği önemin göstergesi olarak yorumlanıyor.

Yenilikçi ürünler

Samsung’un GITEX 2006’da duyurduğu ürünlerden en çok ilgi görenler arasında dünyanın ilk ticari Blu Ray diski BD-P1000’in yanı sıra, dünyanın en küçük renkli lazer yazıcısı CLP300 başta geliyor.

Fuarda tanıtılan diğer ürünlerden bazılarıysa şöyle:

- 6.000:1 HD kontrast oranı ile mükemmel görüntü kalitesi sunan Full HD LCD TV,

- Kaydırarak açılan hoparlörleri sayesinde MP3 keyfini başkalarıyla paylaşmaya olanak tanıyan müzik çalar YP-K5,

- FilterBright Plus teknolojisini kullanan PS50P7HD ve PS42P7HD Plazma TV’ler

- Pırıl pırıl renkleri ve ilginç tasarımıyla görüntüler havada asılıymış izlenimi uyandıran monitör SyncMaster 971P

- Kredi kartını andıran görüntüsü ve 8,5 mm kalınlığıyla şıklık ve beceriyi bir arada sunan telefon P310.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...