Jump to content

''0'' Çok Ucuza Ofİs Pc


alligatör2004

Recommended Posts

ECS 945GCT-M2 (VGA+SES+LAN)775P 1066 MHZ DDR2-667 PCI-E 38$

INTEL DUAL CORE 2.2 GHZ E2200 İŞLEMCİ 64$

320 GB WESTERNDİ DİGİTAL HDD 43$

1 GB DDR2 667 MHZ RAM 11$

19'' ACER V193WBB LCD 114$

BOOST VK-311 KASA 26$

LG DVD-RW 21$

A4 TECH KLAVYE+MOUSE 8$

thumb_734238992.jpg

FİYAT : 520 TL

MONTOJ VE SİSTEM KURULUMU BUNA OYUNLAR DİVX FİLMLER DAHİL 60 TL

Link to comment
Share on other sites

Hocam iyi hoş bunları satıyonda fatura ksiyo musun? garanti var mı? ödeme olayı nasıl?

Bu aralar donanımhaberde bakıyorumda alışverişlerde parayı alıp ürün göndermeyen çok insan var. Hatta diğer başlığınızda olduğu gibi nerdeyse yarı fiyatına başlık açıpta milletten parayı alıp göndermeyen çok insan var.

Bu konuda ayrıntılı açıklama yapsanız. Ayrıca ürünleri dışardan getiriyorum demişsin. Ama bu kadar çok elektrnik ürünü kusura bakma ama vergisiz sokturmazlar :D

Link to comment
Share on other sites

Resim koması zor çünkü sıfır ürün satıyor. 2. el ürün satmıyor ki kasanın içini çekip koysun. Toptancıdan alıp koyuyor. Ama hala kafam karışık. Mail order yarın diyosun ki toptancı firmasının bayi kanalına girdiğiniz zaman mail order formu indirilebilir şekilde mevcuttur. Yarına bekleme neden?

Ayrıca nişanlım dış ülkede dediniz ordan getiriyorum dediniz o yüzden ucuz diye açıklama yaptınız diğer başlıkta ama şimdi toptancı fiyatlarıdır diyosunuz. Bu konulara biraz açıklama getirirseniz sizi anlarım. Çünkü bende satış yapıyorum. Bende bayi fiyatlarından alış yapabildiğim için fiyatları biliyorum... O yüzden biraz garip geldi. Umarım beni anlarsınız... Açıklama ve tatmin edici cevaplar yazarsanız satışlarınızı daha rahat yaparsınız...

Link to comment
Share on other sites

core i7li sistem nişanlım ailesi ve arkadaşları ile geldi hepsi 1 parça getirdi kasa ve monitör hariç. sadece o sistem için dedim parçalar dışarıdan gelmiştir die diğer aldığım tüm parçalar adana myro bilgisayardan alınmaktadır.üstelik samimiyet olması açısından bayi fiyat listelerini ekledim ve emek olrak cuzi bir ücret istedim kesninlikle şüphelenecek durum yoktur.

Link to comment
Share on other sites

emin ol yanlış anlaşılmasın ama çogu kişi araştırma yapamdan kulaktan duyma yorumlar yapıyor.burada sonuçta emek harcanıyor bunada dikkat etmek lazım format atmasını öğrenen firma açıyor bu nedenle ismimiz çıkmış 9 a inmez sekize ne yaparsan yap bedaveda versen kesin birşey buluyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...