Jump to content

Derbi Þakalarý


Falcon

Recommended Posts

sonspo19.jpg

derbi1.jpg

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardýndan sarý - lacivertlilerli taraftarlar Galatasaraylýlarý kýzdýrmaya baþladý. E-postalarda dolaþan þakalarda Galatasaray'ýn Kadýköy'de uzun yýllardýr galibiyet alamayýþý baþý çekti. Geçen sezon da Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasý hasreti internette espri konusu olmuþtu.

Fenerbahçeliler, þakalardan birinde Cem Uzan'ýn aðzýndan "Cimbom Kadýköy'de puan alacak" vaadine yer verdi.

Bir baþka photoshop çalýþmasýnda ise Fenerliler maçtan alýnan bir karenin üzerine "Ezile rekabet, ebedi hezimet" yazarak rakiplerine takýldý. Ancak maçýn tarihinin yanlýþ yazýldýðý görüldü.

"Ezeli rekabet nasý biter" baþlýklý e-postalarda ise þu maddeler yer aldý.

"1. Eger ezeli rakiplerden biri digerini sürekli olarak yeniyor ve bunu bir aliskanlik haline getiriyorsa, (22 Aralýk 1999`da yapýlan lig maçýný 2-1 kazanarak elde eden Galatasaray, Fenerbahçemiz ile daha sonra Kadýköy`de oynadýðý 2`si Türkiye Kupasý, 7`si de lig olmak üzere son 9 resmi maçta galibiyete ulaþamadý. )

2. Eger bu takimlarin taraftarlari derbilerden önce hiçbir kaygi ya da heyecan tasimiyorsa,biri yenecegini digeri yenilecegini önceden biliyorsa,

3. Eger bu iki takimdan biri digerine 5 ya da daha fazla(!) fark atabiliyorsa,

4. Takimlardan birinin maç esnasinda en önemli oyuncusu oyundan atilmasina ve 10 kiþi oynamasina ragmen golleri yagmur gibi yagdirmayi sürdürüyorsa,

5. Maçlarin herhangi birinde akiplerden biri defans oyuncularini dahi ileri çikartiyor,gol aratiyor ve hatta attiriyorsa, (Ümit Özat, Luciano vb..)

Malesef ezeli rekabet bitmiþ demektir."

"Milliyet- Haber"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...