Jump to content

Win 7 Ultimate Hata Kodu: 0x80070017


hacibaba44

Recommended Posts

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=106449[/CODE]

Windows 7 Ultimate Final (orjinal Türkçe)

lejon89

Arkadaşın konusu olan Windows 7 Ultimate Final (orjinal Türkçe) indirip kurmaya çalışıyoken bu hatayı aldım ???

SORUN NEDİR BİLEN VARMI ????

Windows gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın.

Hata kodu: 0x80070017

NOT : Dvd 8x de yazdırıldı.

Link to comment
Share on other sites

Kullandığın dvd kaliteli ise 8x te sorun çıkarmaz. Ama garanti olsun işim diyorsan 4x en güzeli. Bende Sony ve Verbatim markalarını kullanıyorum, laptopta 4x ile çektiğimde sorun çıkartmıyor ama 2x ile çekiyorum işimi garantiye alıyorum. Yine sorun varsa paylaşılan sistemden olabilir. Hash doğrulaması yap, sorun yoksa harddiskten de olabilir.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...
arkadasım sorunu nasıl cözdün yazarmısın bende de böyle bir sorun var çözemedim

Yukarıdaki yorumların hepsi hemfikir olarak DVD yi düşük hızda yazdırın diyor DVD imajınızı düşük hızda 4x mesela yazdırın sorun çözülür.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

merhabalar siz diyorsunuz kı dvd yi dusuk hızda yazdır aynı dvd le aynı parcalar takılı pc ye aynı ozellıkte windows aynı dvd ile format attım hiç bi sorun yoktu bir dvd rw okududa digeri okumuyor mu diyorsunuz sizin dediğiniz gibi sorunu çözen var mı hiç ?

Link to comment
Share on other sites

Bu hatanın aynısı banada oluyo bende yükleyemiyorum bi türlü en düşük hızla yazdırıyorum olmadı aynı dvd ile 5 arkadaşıma yükledim ama ben bi türlü bulamadım sorunu bi kaç kişi D'yi yedekleyip bidaha baştan yükle demişti ama bi türlü yedeklemeye zamanım olmadığı için deniyemedim eğer istersen dene bi D'yi felan yedekleyip sistemi tamamen silip baştan yükle istersen

Link to comment
Share on other sites

Önerebileceğim 3 yöntem var;

* Yardımcı olmaya çalışan arkadaşların ortak önerisi, mevcut kalıp dosyanı daha düşük hızda(hatta mümkün oılan en düşük hızda) başka dvd ye yazdırıp denemek,

* Başka bir kopyadan yüklemek(diğer işletim sistemi paylaşımlarından birini denemek vs),

* BIOS güncellemek.

Burada şunu da belirteyim, Vista yükleyebiliyorsan bios güncelleme ihtimalini direkt eleyebilirsin.Başıma geldiği için bunu belirttim.Vistayı SATA hddme yükleyememiştim.Önceki ide hddli sistemime sorunsuz yüklenirken bunda sorun yaşamıştım.Herhangibir hata iletisi yoktu fakat dosya genişletilme aşamasında saatlerce bekliyordu.Ben de BIOS güncellemesi yaptım ve sorun çözüldü.Denemek için önce Vista Ultimate 32 bit kurdum, sorunsuzdu.Ardından Ultmate 64bit yükledim ve uzun süre bunu kullandım.Şu anda da Wİndows 7 Ultimate 64bit kullanıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...