Jump to content

Windows 7 Taskbar Sabitleme Sorunu


ibulut

Recommended Posts

selamlar...

windows 7 de taskbardaki windows gezginine sağ tıklayınca sık olarak açtığım dosyalar listeleniyor. bunlardan sürekli kullandığım bazılarını sabitlemek istedim. dosya adının yanındaki raptiyeye bastım. sabitledi. ama daha sonra bilgisayarı kapatıp açtığımda sabitlenenler gitti (sık kullanılanlarda da yoktu o dosya adları)

sizce sorun nedir? sabitlemeyi kalıcı yapmam için ne yapmam gerekir?

saygılarımla...

soruyu yanlış yerde sorduysam özür dilerim.

Link to comment
Share on other sites

windows normal bir şekilde kapatılırken son ayarlar kaydedilir ve açtığında yapmış olduğun ayarları aynen bulursun bilgisayar örneğin resetlenerek falan normal dışı kapatılırsa ayarlar kaydedilemez sadece windows gezginide mi sorun yaşıyorsu yoksa tüm ayarların mı kayboluyor ben windows 7 7100 sürümünü kullanıyorum ama o sorunu yaşamıyorum bu sorunu sonradan mı yaşamaya başladın ilk baştan beri öyle mi

Link to comment
Share on other sites

normal kapatıyorum. başlatta kapat'a tıklıyorum.

diğer ayar derken neleri kastediyorsun anlamadım? ama taskbara raptiyelediğim proğramlar aynen duruyo. orda sorun yok. sadece windows gezginine sağ tıklayıp sabitle dediğimde bir sonraki oturumda bunlar kayboluyor (yani sıfırlanıyor)

kullandığım sürüm Windows 7 RTM 7600.16385

windows yaklaşık 1 aydır kurulu ve başka sorun yaşamamıştım , ama bu özelliği 3-4 gün önce kullanmaya başladım. ve ilk kullanmamda sorun çıktı.

başlattan kapata basarken windows gezgini açık oluyo çoğunlukla.. ondan olabilirmi? windows gezginini kapatıp ondan sonra başlat/kapat dersem sorun çözülebilirmi? buda şimdi aklıma geldi. denemedim diye soruyorum

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...