Jump to content

Mcafee Network Security Manager V10.1.7.50


qxqx
 Share

Recommended Posts

McAfee.Network.Security.Manager.v10.1.7.50.MERRY.CHRISTMAS-DVT

GUID-7FBF73AF-5703-4676-A09C-106A683097FF-low.png.1b8f150435bf66110571ea5069d59ebc.png

McAfee Network Security Manager

McAfee Network Security Manager Simple, centralized control for distributed network security appliances Manage your McAfee® Network Security Platform intrusion prevention system (IPS) sensors, McAfee Network Access Control appliances, and McAfee Network Threat Behavior Analysis appliances effortlessly with this hardened, rack-mountable, plug-and-play appliance. As part of the McAfee product offering, McAfee Network Security Manager and its policy-based management meets enterprise demands for comprehensive, scalable, real-time, always-on control. From small and medium-size networks and enterprise branch offices to the largest global networks that require virtualized environments, our solutions deliver the data and control you need to achieve fast time-to-resolution and fast time-to-confidence.

https://www.mcafee.com/enterprise/en-us/assets/data-sheets/ds-network-security-manager.pdf

Genel bakış:

McAfee Network Security Manager, ağınızda dağıtılan tüm McAfee izinsiz giriş önleme sistemleri üzerinde gerçek zamanlı görünürlük ve denetim sağlar. Ağ Güvenliği Yöneticisi, tak ve çalıştır işlemi, kullanımı kolay işlevleri ve web tabanlı yönetimiyle size zaman, sorun ve işletme maliyetlerinden tasarruf sağlar.

Ağ Güvenliği Yöneticisi ve Ağ Güvenliği Merkezi Yöneticisi önceden yapılandırılmış, sağlamlaştırılmış bir aygıt veya yalnızca yazılım seçeneği olarak kullanılabilir.

Ağ Güvenlik Yöneticisi şunları sağlar:

Hızlı dağıtım

Önceden yapılandırılmış şablonlar, blok için önerilen ilkeler ve güçlü ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü, yöneticilerin ağ izinsiz giriş önleme sistemlerini hızla gündeme getirmelerini sağlar.

Gerçek zamanlı verilerin gerçek zamanlı kontrolü

Tüm McAfee izinsiz giriş önleme sistemlerinizi yönetin, yapılandırın ve izleyin. Nerede olursanız olun, herhangi bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilen sezgisel, özelleştirilebilir bir pano bunu kolaylaştırır.

Daha hızlı çözüm süresi ve daha hızlı güven süresi

Tehditlere hızlı yanıt vermek ve doğru kararları vermek için tüm izinsiz giriş önleme sistemi sensörlerinden en güncel girişi kullanın.

Kapsamlı koruma

Küçük ağlar, küresel işletmeler ve yüksek trafikli veri merkezleri için izinsiz giriş önleme sistemi yapılandırması, politikası, saldırı engelleme ve otomatik müdahale eylemlerinin kanıtlanmış yönetimine güvenin.

Verimli uyumluluk ve raporlama

Önceden yapılandırılmış tehdit engelleme politikalarımızı kullanın veya kendi politikalarınızı oluşturun. Denetimler ve yönetim incelemeleri için özel grafik raporların dağıtımını kolayca tanımlayın ve otomatikleştirin.

McAfee® Ağ Güvenliği Platformu izinsiz giriş önleme sistemi (IPS) sensörlerinizi, McAfee Ağ Erişim Kontrol cihazlarınızı ve McAfee Ağ Tehdit Davranışı Analizi cihazlarınızı bu sertleştirilmiş, rafa monte edilebilir, tak ve çalıştır cihazıyla zahmetsizce yönetin. Politika tabanlı yönetimi, kapsamlı, ölçeklenebilir, gerçek zamanlı, her zaman açık kontrol için kurumsal talepleri karşılar. Küçük ve orta ölçekli ağlardan ve kurumsal şube ofislerinden sanal ortamlar gerektiren en büyük küresel ağlara kadar çözümlerimiz, hızlı çözüm süresi ve hızlı güven süresi elde etmek için ihtiyacınız olan verileri ve kontrolü sunar.

Temel Avantajlar

Tutarlı kontrol
Tek bir sistemden birden fazla McAfee Ağ Güvenlik Platformu sensörü için yapılandırmaları ve ilkeleri kontrol edin.

Çalışmaya
hazır Bu sertleştirilmiş cihaz önceden yüklenmiş ve zaman test edilmiş ilkelerle önceden yapılandırılmış olarak gelir.

Hızlı ve doğru kararlar
Tüm McAfee Network Security Platform sensörlerinizin, McAfee Network Access Control cihazlarınızın ve McAfee Network Threat Behavior Analysis cihazlarınızın gerçek zamanlı içgörüleriyle güven süresini artırın.

Operasyonel verimlilik
Zaman ve çabadan tasarruf etmek için yönetim süreçlerini entegre edin ve otomatikleştirin.

McAfee.Network.Security.Manager.v10.1.7.50.MERRY.CHRISTMAS-DVT

CRC32: 499CAA5F
MD5: 35862D998852AD20C8339601E771FFCD
SHA-1: F4AD421A26F8264F8FAA26743E66818A19855838

Download [1.1 GB]

send.cm

or

uploadrar.com

or

usersdrive.com
 

 

 

Edited by qxqx
Link to comment
Share on other sites

  • qxqx changed the title to Mcafee Network Security Manager V10.1.7.50

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...