Jump to content

Mcafee Endpoint Security For Servers V5.2.0


qxqx
 Share

Recommended Posts

McAfee.Endpoint.Security.for.Servers.v5.2.0.MERRY.CHRISTMAS-DVT

McAfee® Endpoint Security for Servers is a software that monitors and controls the CPU load of the cloud platform. It works with McAfee® Endpoint Security Threat Prevention (Windows and Linux) to minimize the performance impact of resource-intensive tasks like on-demand scan.

Endpoint Security for Servers schedules resource-intensive tasks depending on the CPU load of the cloud platform, then protects your environment based on the settings you configure. Resource-intensive tasks are scheduled so that at any time, the CPU load does not significantly exceed the specified threshold limit. Endpoint Security for Servers reduces management overhead by allowing you to use the same on-demand scan task across virtual systems.

You can use McAfee® ePolicy Orchestrator® (McAfee® ePO™) to configure, manage, and enforce your policies. Once configured, you can use queries and dashboards to track the activities and threat detections.

Genel bakış

McAfee® Sunucular için Uç Nokta Güvenliği, bulut platformunun CPU yükünü izleyen ve kontrol eden bir yazılımdır. İsteğe bağlı tarama gibi kaynak yoğun görevlerin performans etkisini en aza indirmek için McAfee® Endpoint Security Threat Prevention (Windows ve Linux) ile birlikte çalışır.

Sunucular için Uç Nokta Güvenliği, bulut platformunun CPU yüküne bağlı olarak kaynak yoğun görevler zamanlar, ardından yapılandırarak ortamınızı korur. Kaynak yoğun görevler, herhangi bir zamanda CPU yükünün belirtilen eşik sınırını önemli ölçüde aşmaması için zamanlanır. Sunucular için Uç Nokta Güvenliği, sanal sistemlerde aynı isteğe bağlı tarama görevini kullanmanıza izin vererek yönetim genel giderlerini azaltır.

İlkelerinizi yapılandırmak® yönetmek ve zorlamak için McAfee® ePolicy Orchestrator® (McAfee® ePO™) kullanabilirsiniz. Yapılandırıldıktan sonra, etkinlikleri ve tehdit algılamalarını izlemek için sorguları ve panoları kullanabilirsiniz.

Temel özellikler

Sunucular için Uç Nokta Güvenliği, Akıllı Zamanlayıcıaracılığıyla isteğe bağlı taramaların sanal ortamdaki performans etkisini en aza indirir.

Akıllı Zamanlayıcı

Akıllı Zamanlayıcı, görevleri akıllı bir şekilde zamanlar, böylece bulut platformunun CPU Kullanım değeri Akıllı Zamanlayıcı sayfasında tanımlanan eşik değerinin altında tutulur. Görevlerin akıllı bir şekilde zamanlanarak, Sunucular için Uç Nokta Güvenliği'nin sanal ortam üzerindeki performans etkisini en aza indirmesini sağlar. Bu özelliğin bir parçası olarak, zamanlama McAfee Agenttarafından sağlanır ve bulut platformunun CPU Kullanımı McAfee® Bulut İş Yükü Güvenliği tarafından izlenir.

McAfee Agent Smart Scheduler Extension 5.5.0 ve üzerinin bir parçası olarak, McAfee ePO'da kaynak yoğun görevler ve akıllı zamanlama için bir zaman aralığı ekleyebileceğiniz iki yeni kullanıcı arabirimi sayfası (Akıllı ZamanlayıcıKataloğu ve Akıllı Zamanlayıcı)tanıtıldı.

Nasıl çalışır?

Akıllı zamanlama arabirimindeki görev listesine görev eklediğinizde, Akıllı Zamanlayıcı seçili görevlere ilişkin bilgileri aracıya gönderir.

GUID-59D25A47-BEC1-4B61-9342-D87B0BF5C2C9-low.thumb.png.05edc3f3898ada2638c1bd129c41a85e.png

İsteğe bağlı tarama görevi oluşturulduğunda ve görev için Akıllı Zamanlayıcı ayarları yapılandırıldığında:

Akıllı Zamanlayıcı, aracıya düzenli zamanlamayı devre dışı bırakmasını ve isteğe bağlı tarama görevi için akıllı zamanlamayı etkinleştirmesini söyler.

Akıllı zamanlama zaman aralığı sırasında Akıllı Zamanlayıcı, bulut platformunun CPU Kullanım değeri için Bulut İş Yükü Güvenliği'nden ister. Bulut İş Yükü Güvenliği daha sonra bulut platformunun CPU Kullanım değerini veritabanından Akıllı Zamanlayıcı'ya gönderir.

HATIRLAMAK: Otomatik Ölçeklendirme Grubu ve Sanal Makine Ölçek Kümesi için eşik değeri sırasıyla Amazon Web Services (AWS) ve Microsoft Azure ortamında tanımlanır. Otomatik ölçeklendirme ilkesindeki genişleme için eşik değeri AWS veya Microsoft Azure ortamında tanımlanmamışsa, McAfee ePO Akıllı Zamanlayıcı sayfasında tanımlanan eşik değeri dikkate alınır. Otomatik Ölçeklendirme Grubu ve Sanal Makine Ölçek Kümesi'nineşik değerleri hakkında daha fazla bilgi için, AWS ve Microsoft Azure 'daki Eşik Değeri 'nebakın.

Akıllı Zamanlayıcı, yapılandırılan eşik değerindeki farka ve bulut platformunun geçerli CPU Kullanım değerine bağlı olarak, yapılandırılmış eşik içinde isteğe bağlı taramayı çalıştırabilecek sistem sayısına karar verir.

Ayrılan süre boyunca Smart Scheduler, Bulut İş Yükü Güvenliği'nden bulut platformunun CPU Kullanım değerini her dakika alır. Smart Scheduler daha sonra aracıya isteğe bağlı taramaları tetiklemesini vermeden önce bulut platformunun CPU Kullanım değerinin eşik değerin altında olduğundan emin olur.

Bulut platformunun CPU Kullanım değeri eşiği karşıladığında veya aştığında, Akıllı Zamanlayıcı yük azalana kadar bekler, ardından aracıya isteğe bağlı taramaları tetiklemesini söyler.

Akıllı zamanlama için atanan zaman diliminin sonunda, herhangi bir sistem taranmamışsa, bir sonraki akıllı zamanlama zaman diliminde (günlük, haftalık veya aylık olarak yapılandırıldığı gibi) öncelikleri vardır.

İPUCU: En Iyi Yöntem: Zaman Dilimini Tüm Sanal Makinelerinizde Isteğe Bağlı Taramayı Çalıştırmak Için Yeterli Süreyle Yapılandırın. Aksi Takdirde, Tarama Bazı VM'ler Için Ertelenebilir.

CRC32: 102F2F87
MD5: 73381CCA2633335CE1D489724CA7435D
SHA-1: 39C126A358BA6BC9E823E0C9B6700D3EDD47505A

Download [12.9 MB]

send.cm

uploadrar.com

usersdrive.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...