Jump to content

Ücretsiz Domain


liseliny

Recommended Posts

biraz reklam kokuyor. ama yine de sağol ek olarak hayatta bulaşmayacağım sey ucuz domain. cümki domain bir yatırımdır yani siz bir alan adı alırsınız bir yıl birsey ler yapar adınızı duyurursunuz bakınz tnctr.com simdi buradaya bir yıl emek verdin belli bir hit yaptın sorna cat ertesi yıl domain için 30$ istedi ya o parayı çatır çatır ödeyeceksin. yahut siteyi kapatıp tnctr.net alacaksın misalen.

genelde bedava domainler sapı ile verip kepçe ile almaya benzer seyler yaparlar. ben ihs.com.tr veya bir cok yer var oralardan alın 3 5 ucuz olacak diye emekleriniz çöpe gitmesin.

(30$ atmasyon bir rakam değil yahoo.com 2$ .net/com adres veriyor 2. yıl 29$)

ayrıca 25 tl linux paket miolur r10.net de 30 tl reseller alabiliyorsunuz hemde 1 gb 10 gb vesaire. (alt özellik sinirsiz)

yani 5 liralik paket satıp 20 tl domain almak size mantıklı geliyorsa alın.

ve .tv uzantılı bir sey yapacaksaız youtube vai videoportal yapacaksınız demeketir ki bu ciddi bir iş öyle oyuncak gibi işler olmaz video portal içinde zaten hosting olmaz. ya cok güclü serverlarda vps almanız lazım yahut server kiralamanız aşası kurtarmaz yaptıgınız iş bir eme yaramaz.

bu gun .net com vs adreslerin viyaı 14 tl

linux hosting 10 15 tl (yıllık) benim gördüğüm normal fiyat bu ama insanlar 50 tl hosting satabiliyor tabi o ayrı mesele

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...