Jump to content

Usb Hardiskim Calismiyor Yardim Edin Pls.


a_gokkan

Recommended Posts

Hp PD1600s marka bi hdd m var, yani vardi. anlayamadigim bir sebepten calismamaya basladi hicbirsey yokken bilgisayara bagladigim zaman bilinmeyen aygit diyor, usb taniyamadi diyor. arastiriyorum ama bir turlu cozumu bulamadim. bazi yerlerde kablosu bozuktur fln demisler ama ayni girisi olan ama hardisk kablosu olmayan degisik kablolar denedim(yazici,fotograf makinesi gibi) sonuc degismedi. Bunlarin driverlari fln varmi yokmu onuda anlamadim. yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.

Link to comment
Share on other sites

kimi bilgisayarlarda power elk.dağılımını dengeli yapamıyo.O nedenle kasaların ön kısmındaki USB leri kullanma.Arka tarafta problem çıkarmıyo.Şahsen benim de başıma geldi.kafayı yiyecektim.Sonra bu çözümü buldum.

Link to comment
Share on other sites

büyük ihtimal kabloda şöyle bı olay geldı basıma elımde bıtane harıcı dvd rw var yazıcı kablosunu takdım calısmadı bende bı gevseklık oldugunu dusunup ıcını acdım bakdım bısey yook gerı kapattım calısmadı bozuk olduguna inandım artık sonra iade ıcın goturdum amca ogluna orda samsung dıye yazıcı vardı onun kablosuna takdım bıde calısdı işe bak dedım anladımkı tum yazıcı kablolarının ıc yapısı bır olmuyo yanı usb lerın içleri bir olmuyor sonra eve getırdım rw yı tekrar o kabloma takdım gene calısmadı gıttım dukkandakı kabloyu eve getırıp takdım calısdı yanı kablo ıc yapısı uyusmuyo senınkıde buyuk ıhtımal kablonda kopukluk var ıcınde takdıgın kablolarda uymayan kablolar goruntu olarak aynı ıc yapı olarak farklı bunu herkes bılmez tecrübemi söyledim

Link to comment
Share on other sites

Usb konusunda, nerdeyse 20 farkli usbden denedim onlu arkali sonuc hep ayni, hdd in onunde isigi var o yaniyor seste cikariyor ama bilgisayarda bilinmeyen aygit olarak gorunuyor anlamadim yani.

Kablo konusunda haklisin sanirim, iste yontemi arastiriyorum benimkisi gibi harddiski olan bir arkadas bulsam ondan kablosunu rica edicem ama etrafimdaki insanlarin cogunun hdd si mini usb.

Acaba sorunu kablodan baska biyerde olabilirmi?? Driver fln gerekiyormu bunlara??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...