Jump to content

Smile Adsl Cebit'te!


umutcnakn

Recommended Posts

Yeni nesil telekomünikasyon ve internet hizmetleriyle öne çıkan smile adsl, 7'den 70'e herkesi kucaklayan katma değerli hizmet ve ürünlerini, 7-11 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia'da, "smile dünyası" standında tanıttı.

Dünya'da genişbant internet, telekomünikasyon ve TV hizmetlerinin bir arada sunulduğu 3'lü Oyun yaklaşımını Türkiye'de ilk kez hayata geçirme çalışmalarını sürdüren smile adsl; bireysel ve kurumsal alanda sunduğu yepyeni avantajlara sahip sesli iletişim, mobil yaşam, tv, eğitim, müzik ve oyun hizmet paketlerini smile dünyası standında canlı demolarla sergiledi.

Doğan Telekom Müdürü Fazıl Esen, smile dünyası standında gerçekleştirdiği basın toplantısında, smile dünyası ile gelen ürün ve servisleri hakkında bilgi verdi. Fazıl Esen, 2009 yılında telekom sektöründe yaşanan değişimlerin internet pazarına etkilerini değerlendirerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Esen konuşmasında: ""smile dünyası", 2009 başında başlattığımız ve smile adsl abonelerine uygun fiyatlarla kaliteli internet erişimi sunmanın ötesinde; eğitimden eğlenceye, ses taşımadan televizyon hizmetlerine uzanan geniş bir spektrumda 7'den 70'i kucaklayan çeşitlilikte tasarlanan servislerin tek çatı altında topladığı bir oluşumun adı. Çoklu seçenekleri ve kapsamlı hizmetleri tek bir faturada toplayan smile adsl, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. En önemlisi de, abonelerimizin yurtiçi ve yurtdışı telefon görüşmelerini limitsiz şekilde gerçekleştirebilecekleri "smile talk"'un da dahil olduğu 8 ayrı servisi, tek bir fatura üzerinden takip edebilmenin kolaylığını sunuyor olacağız." dedi.

KAynak:www.chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...