Jump to content

Simple Dns Plus 5.2.121


istanbul82
 Share

Recommended Posts

sorun telekom dns lerine bağlı kalmadan sansürsüz internet ise buda çözüm yollarından biri arkadaşlar sonuçta yasaklı, yeni, eski bir adresi 2. bir yerden sorsada sormasada açıyormu olayı olarak değerlendirelim..

Edited by ironi
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Edit.: bak hala ne yazmış kardeşim bunyesinde bulunan root dns lerin ip adresi ya e yuuh yani kız kardeşime anlatsam anlardı yaa!!

Neden verdiğim cvplara karsılık vermiyorsun madem cok biliyorsun buyur resimler anlatımlar daha ne yapiim ilk kelimelerdeki 10 yıllık teknsiyeni goremiyorum bana sonra sundan olabilir belki diye cvplar veriyorsun neyse kimin n e oldugunu artık forumdaki arkadaslar anlarlar aslında tek yorumla gececegktim ama sozlerin cok kızdırdı beni niyetim seni kırmak değil şunu anlamanı saglamk herzaman el elden ustundur, yorum yok artık yeter fazla zamanımı aldın :)

ya bu dediğine katılıyorum bende yalnış anlamışım nedemek istediğini herhalde ben başta sanki program kafasına gore başka dns yada ipe bağlanıp ajanlık yapıyomuş gibi itam ettiniz gibime geldi..

Link to comment
Share on other sites

sorun telekom dns lerine bağlı kalmadan sansürsüz internet ise buda çözüm yollarından biri arkadaşlar sonuçta yasaklı, yeni, eski bir adresi 2. bir yerden sorsada sormasada açıyormu olayı olarak değerlendirelim..

denediğim en hızlı dns olayı şu ana kadar sayfa açılışlarından anlarsınız zaten tabi elbette yasak masak dinlemez ip tabanlı yasaklar hariç! neyse kullanın memnun kalmazsanız kaldırın basit! bi arkdaşta beğenmiş 2 sayfada filan.. kafanıza gore takılın! yabancı kağnı dnsleri kullanmaktansa bunu kullanmak daha ii bence çünkü dns serverlarının uzaklığı nekadar artarsa sağlık okadar düşer!

Edited by istanbul82
Link to comment
Share on other sites

Ben bunun normal bir DNS serverdan farkı olduğunu düşünmüyorum. İstenilen siteyi her seferinde bir yere sorup çözümletmesi gerekir diye düşünmekteyim. Bu bilgileri kendinde tutsa site taşındığında yeni site açıldığında veya kapandığında herkesin bu programa rapor vermesi gerekir. Buda saçmalık.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

127.0.0.1 ayarını çoğu kişi yanlış yazıyor. çünkü başlarda aynı hatayı bende yaşadım. 127yi yazdıktan sonra noktanını öbür tarafında .0. yazdıktan sonra ok işaretleri ile noktanın öbür tarafına atlatıp ondan sonra .0. sora tekrar atlatıp .1 i yazdıktan sonra tamam tamam diyoruz. Bunuda Ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp =özellikler diyoruz. Yerel Ağ Bağlantısı üzerinde sağ tıklayıp tekrar özellikler diyoruz. En altta internet erişim kuralları(TC/IP) var onu çift tıklayıp. Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan kutucuğunu işaretleyip 127.0.0.1 yazıp tamam'a tıklayıp. Daha sora öbür tamam'a tıklayıp 2sn bekleyip pencereyi kapatıyoruz bu kadar. SÜPER PROGRAM. Yayınlayandan ALLAH razı olsun.

Edited by muratım
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

öncelikle yayınlayan arkadaşa teşekkür ederim.

aklıma takılmadı değil. yeni açılan siteleri diğer dns serverlar dahil nasıl biliyorlar ip adreslerini. Bu konuya bilgi amaçlı olması açısından bilen arkadaşlar anlatırsa çok iyi olcak ben dahil bir çok kişi merak içinde.

Gelelim programın performansına. Gerçekten sık kullanılanlarda bulunan 10'larca yavaş açılmasından şikayet ettiğim siteleri teker teker dolaştım. İlginç hakikaten bariz bir şekilde hızlı sayfalar açılıyor. Özellikle yavaş açıldığından şikayetçi olduğunuz siteleri ziyaret edin farkı göreceksiniz. Hızlı açılan sitelerde test etmeniz de sizde takdir edersiniz ki bir anlamı yok. Haa hızlı açılan siteleri daha da yavaş açıyor mu, açmıyor mu onun için test edebilirsiniz tabiiki :).

öyle yada böyle programı hakikaten beğendim. Bu tip programlarda 3,5 gün çalışıp her ne hikmetse ve nereden kaynaklanıyorsa daha sonra acayip derecede yavaşlama yapmaya başlaması oluyor. İnşallah bu programda da böyle birşey olmaz.

Tekrar paylaşım için teşekkürler.

Edited by akilli55
Link to comment
Share on other sites

ben dns yi kapattım yazıldıgı gibi...services.msc den...sonra yeğlenen dns yi...127.0.0.1...yaptım....zaten rakamlar otomatik yazılıyo...127 . 0 . 0 .1

ama net kapandı....eskiye döndüm bende....ben şunu kullanıyorum hep...4.2.2.1. alttakide...4.2.2.5......memnunum ama.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Neler söylenmiş paylaşan arkadaşa, inanamıyorum.:) Simple dns plus harika programdır, crack'lisini arıyordum, eski bir versiyon da olsa iş görür. Teşekkür ederim. :clapping:

Ekleme: Arkadaşlar Windows'un kendi Dns İstemcisini kapatmadan kullanan var mı yazılımı? Ben o şekilde kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum. Yazılımı iki şekide de kullanıp aradaki farkı test eden oldu mu acaba? (yani hem dns istemcisi kapalıyken hem de açıkken)

Edited by Ray
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...