Jump to content

1 Yıllık Pc Tools Internet Security Yasal Lisans


YAGMURADAM

Recommended Posts

1 yıllık PC Tools Internet Security Lisans

Program hakkında bilgiler:

Doctor’un üreticisinden, ödüllü bir komple güvenlik (antivirüs, casus önleme, firewall, e-posta koruması vs.) yazılımı olan PC Tools Internet Security‘nin 50 Euro değerindeki 1 yıllık lisansını nasıl ücretsiz temin edebileceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz.

Bu promosyon Avustralya’daki WestPac Banking Corporation (WBC) tarafından sunulmuş. (Teşekkürler WBC :) ) Kampanya Avustralya’da yaşayanlar için yapılmış ancak bizler de araya kaynayarak (hepimiz Avustralyalıyız :) ) bu kampanyadan yararlanabiliriz. Bunun için Avustralya’daki bir vekil sunucuyu (proxy) kullanacağız. İşlemler çok basit, aşağıda anlatıyoruz:

Ücretsiz 1 yıllık lisans için yapmanız gerekenler:

http://www.notrailsurf.com/

# Avustralya’daki vekil sunucunun sayfasına giriyoruz. Kendisi bizi kısa bir süre misafir ederek bu fırsattan yararlanmamızı sağlayacak :D

# Açılan sayfanın en altına inip kutuya aşağıdaki resimdeki gibi http://www.pctools.com/wbc/ yazıp “Go” tuşuna basıyoruz.

# Açılan sayfadaki formu dolduruyoruz. Sırasıyla adımızı, soyadımızı, e-posta adresimizi ve bir şifre yazıp “Signup” tuşuna basıyoruz.

# Bu işlemden sonra e-posta adresinize bir ileti geliyor. Bu iletideki “To activate your account please click here” yazan yerdeki bağlantıya tıklıyoruz. Ve işte bu kadar. Ekranda lisans anahtarınızı görebilirsiniz. Lisansınız e-posta adresinize de gönderilecektir.

Daha sonra

http://www.pctools.com/internet-security/

# üretici sitesinden yazılımı (”Start download now” tuşuna basarak) indiriyoruz. 20 MB civarı boyutundaki bu kurulum dosyasını indirdikten sonra çalıştırıyoruz ve menüleri takip ederek kurulum işlemini tamamlıyoruz.

# Kurulumdan sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz. Yazılım çalıştığında “Register” tuşuna basarak lisan anahtarını giriyorsunuz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...