Jump to content

Vistada Çalışan Recovery Programı


Recommended Posts

Dün arkadaşım yanlışlıkla 1 terabaytlık harddiskimi biçimlendirmiş flash diskini biçimlendiriririm derken dün geceden beri bununla uğraşıyorum ama bir çok program vistada çalışmıyor eğer elinizde çalışan bir recover programı varsa vistada çalışan isim söylenizde olur .

Link to comment
Share on other sites

buyur arkadaşım bi bunu dene hem ücretsiz hemde Türkçe bende kullanıyorum bu programı.

http://download.piriform.com/rcsetup133.exe[/CODE]

Windows'un tüm versiyonunda çalışıyor umarım işini görür.

[color=#FF0000]Açıklama:[/color]

[size=2][color=#FF0000]Recuva 1.33.451[/color][/size]

Recuva yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı kurtarabileceğiniz yardımcı bir Windows uygulamasıdır. Geri Dönüşüm Kutusundaki dosyaları ve resimleri, kullanım hatasına uğramış dijital kamera bellek kartlarındaki verileri, MP3 çalar belleklerindeki şarkıları kurtarabilme özelliği bu program ile ücretsiz olarak size sunuluyor.

Hata içeren, göçen ve virüsler yüzünden silinmiş dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç gelişimine çeşitli güncellemeler ve hata onarımları ile devam ediyor.

Yeni sürümde hata düzeltmeleri, tarama hızında optimizasyon, arayüzde ayarlamalar ve daha birçok güncelleme yapılmıştır.

Link to comment
Share on other sites

Şehzade yorumunuz için sağolun R-Studio ile hallettim 8 saat sürdü 1 terabytı taraması ama sorunsuz bir şekilde aldım verilerimi hiçbir bozukluk yok şuan da filmler program resimler hiç birisinde bir bozukluk yok bende ümidi kesmiştim ama geri geldi galiba en sağlamı dvd lere yakmak verileri yinede sağolun...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...