Jump to content

Televizyon ekolay.net’te takip ediliyor


OulCidoY

Recommended Posts

2586659.jpg

Televizyon tutkunlarının tüm soruları ekolay.net’te yanıtlanıyor. Yayın saatlerinden dizi/film özetlerine, dizi tekrarlarından en sevilen programlara kadar merak edilen her türlü bilgi ekolay.net Televizyon’da. Televizyon sayfalarında ayrıca rating’leri merak edenler için pratik bir “online rating sistemi” de mevcut.

Zengin içeriği ve etkileşimli servisleriyle, ekolay.net, gerek televizyon rehberi, gerekse ağırlıklı olarak dizi tutkunlarının buluştuğu etkileşimliplatformlarıyla televizyon izleyicilerine de sesleniyor.

ekolay.net Televizyon’da kanal kanal, dakika dakika programlar, diziler, maçlar, aynı saatlerde farklı kanallardaki yayın akışını bir arada görme imkanı, programların konuları, dizi/film özetlerinin yanı sıra izleyici yorumları da yer alıyor.

Televizyon sayfalarında ayrıca rating’leri merak edenler için pratik bir “online rating sistemi” de mevcut. Kullanıcı oylarıyla belirlenen “En İyi 5 Program” ile televizyon tutkunları her gün en fazla izlenen programları belirleme ve görme şansını elde ediyorlar.

Renkli içeriği ve etkileşimliplatformlarıyla TV izleyicilerinin buluştuğu ekolay.net’in televizyon sayfalarına www.ekolay.net/televizyon adresinden ulaşılabiliyor.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...