Jump to content

Ýþ Bankasýndan Ýþte Universiteli Kartý Olanlar


Bultar

Recommended Posts

“İş’te Üniversiteli” kredi kartınla çekilişe katıl, dizüstü bilgisayar senin olsun

Bu yıl kuruluşunun 82’nci yılını kutlayan Türkiye İş Bankası, “İş’te Üniversiteli” kredi kartı sahiplerine diz üstü bilgisayar sahibi olma şansı veriyor. 1 Aralık 2006 – 31 Ocak 2007 tarihleri arasında çekilişe katılan “İş’te Üniversiteli” kredi kartı sahibi 82 öğrenci dizüstü bilgisayar kazanacak.

Kampanyaya katılıp bedava diz üstüleri kapmak için yapılması gerekenler çok basit… 31 Ocak’a kadar önce kredi kartınızın son 6 rakamını, sonra da bir boşluk bırakıp “BURADAYIM” yazın, 0555 944 02 02’ye gönderin. Gönderdiğiniz mesajla çekilişe katılmaya hak kazanacaksınız. Şimdiden bedava bilgisayarınız ile neler yapacağınızı düşünmeye başlayın. Bize sorarsanız bedavanın tadını katmerli çıkarmak için şehrinizde ücretsiz wi-fi olan yerleri şimdiden tespit etmeye başlayın.

Kampanya sonuçları 2 Mart 2007 tarihinde Radikal gazetesinde açıklanacak.

Kampanya koşulları:

* Çekilişe, Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin İş'te Üniversiteli Bankacılık Hizmet Paketine sahip kredi kartı müşterileri katılacaktır.

* Kampanya dönemi için belirtilen tarih aralığında, müşterilerimizin kredi kartlarının son altı hanesi, "BURADAYIM" ifadelerini aralarında bir boşluk bırakarak Avea'ya (0555 944 02 02) gönderecekleri SMS mesajları için müşteri numarası bazında çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

* Çekiliş numaraları verilirken, İş'te Üniversiteli kredi kartı müşterilerinin SMS gönderme tarihi itibariyle tutar limiti olmaksızın son 3 (üç) ay içerisinde en az bir kez işlem yapmaları dikkate alınacaktır.

* Müşterilerimiz çekilişe otomatik olarak katılacak olup, müşterilerimiz ve Şubelerimizce herhangi bir kayıt işlemi yaptırılması gerekmemektedir.

* İş'te Üniversiteli kredi kartı müşterilerimizin çekiliş tarihi itibariyle kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durum (borcun düzenli ödenmemesi, çalınma vb.) olmaması gerekmektedir.

* Bir müşteri numarasına en fazla bir çekiliş numarası verilecektir.

* SMS göndericisi ile hat sahibinin farklı olması durumunda SMS göndericisi talihli kabul edilecektir.

* Kampanyanın sonuçları 02 Mart 2007 tarihinde Radikal Gazetesi'nde ilan edilecektir.

http://www.istegenc.com.tr/content/teknoloji/article.asp?lngArticleID=3658

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...