Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Akbank'tan 1500 Tl Chip-para Kazanmak


adam4
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar selamlar.Sizlere Akbank'tan nasıl 1500 TL Chip Para Kazanacağını anlatacağım.Öncelikle Akbank Müşterisi olmamanız gerekiyor.

 

Yapmanın gerek adımlar Akbank Mobile uygulamayı indiriyorsunuz.Akbanklı olmak istiyorum diyip tüm adımları tamamlayıp vadesiz hesap açıyorsunuz.

Hesap açarken davet koduna : 10001054121 yazarsanız çok memnun olurum.Bende 100 TL Chip Para kazanırım.Sizin hiç bir kaybınıx olmaz.

Uygulama içinde Keşfet-Kampanyalar bölümünde 1500 TL Chip Para Kazanma Kampanyasını Göreceksiniz.

 

Şimdi yapmamız gereken adımlar şu şekilde.Artı para hesabı açıyoruz.Size hiç bir eksi yönü yok.Para çekmiyoruz zaten.1500 TL'lik bir artı para hesabı açalım.Bir faturanıza otamatik ödeme talimatı veriyoruz.Burdan yatırmak zorunda değilsiniz faturayı.Talimat vermek yeterli.Şimdi en son ve en önemli adım.Akbank hesabınıza 5005 TL para girişi yapıyorsunuz.5005 lirayı her ay içinde ayın herhangi bir günü farketmez girdi çıktı yapmanız gerekiyor.5005 atıyorsunuz hemen çekebilirsiniz kaladabilir.Kampanyayı okursanızda net bir şekilde anlarsınız.Her ay yapacağımız 1 dakikalık bir işlemle 1500 TL Chip Para veriyor.n11'de geçiyor chip para bütün ürünlerde(Altın dışında).Chip para 1 iş  günü sonra yatıyor.Bence güzel bir kampanya.Hrrkese iyi geceler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...