Jump to content

Görüntüye ücretsiz Filigran Eklemek İçin Online Araçlar


MamLeter
 Share

Recommended Posts

Filigran yazılımı kullanmadan bir görüntüye veya fotoğrafa filigran eklemek istiyorsanız, bu ücretsiz çevrimiçi araçlar bir görüntüye veya fotoğrafa filigran eklemenizi sağlar . Ücretsiz web uygulamalarının hepsi toplu olarak filigran eklemek için kullanabilir, metni ve resmi filigran olarak eklemek için de kullanabilirsiniz.

1] Watermark.ws

Görüntüye Çevrimiçi Filigran Ekleme

Watermark.ws  basitliği nedeniyle popülerdir. Ücretsiz hesap sahipleri, aynı anda yalnızca bir görüntüye filigran ekleyebilir ve herhangi bir videonun yalnızca ilk 30 saniyesini işleyebilir. PC'nizden, Facebook'tan, Google Drive'dan, Evernote'tan veya diğer popüler bulut depolama alanlarından dosya aktarabilirsiniz. Metin filigranı ve görüntü filigranı eklemek mümkündür. Metin filigranı için kullanılacak düzinelerce yazı tipi bulabilirsiniz.

2] Watermark-Images

ngcb192

WatermarkImages.comDüzgün ve temiz bir arayüz ile birlikte gelir ve tüm seçenekler kategorilere ayrılmıştır. Bir seferde en fazla 18 dosya yükleyebilirsiniz. Bunu takiben, filigran metnini, yazı tipi ailesini, yazı tipi boyutunu, yazı tipi rengini, filigranın konumunu ve ayrıca bazı özel efektleri seçebileceksiniz. Sol/Orta/Sağ'ı seçerek konumu seçebilir veya Özel konumu seçebilirsiniz. Tek dezavantajı, görüntü filigranlarını kullanamazsınız.

3] Water Marquee

ngcb192

WaterMarquee.com  Dosyaya metin filigranının yanında, görüntü filigranı da ekleyebilirsiniz. Farklı yazı tipleri seçerek, yazı tipi boyutunu, rengini, arka planını, saydamlığını vb. değiştirerek metin filigranını özelleştirebilirsiniz. Ücretsiz sürüm kullanıcıları bir seferde yalnızca 5 resim yükleyebilir ve işleyebilir.

4] Watermark Tool

ngcb192

Watermarktool.com  yalnızca metin filigranı ekleyebilir. Ancak, aynı anda 5 adede kadar görüntüye ekleyebilirsiniz. Özel  yazı tipi kullanabilir, gerekli boyutu, rengi, opaklığı vb. seçebilirsiniz. Kullanıcıların konum seçmesine izin verir. İşlemden sonra filigranlı görüntüyü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

 

Edited by MamLeter
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • MamLeter changed the title to Görüntüye ücretsiz Filigran Eklemek İçin Online Araçlar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...