Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Tnctr Ye Destek Olayı


prizma2007

Recommended Posts

kesinlikle eminim tnctr de çok şeyler öğrendik paylaştık hoş zamanlar geçirdik. ve bu durum halen devam ediyor. emin olduğum bir diğer konu ise esasında bir çok kişinin tnc sever olma isteğidir. fakat teknik şartlardan ve limitlerden dolayı iyi niyetini hayata geçirme sorunu yaşamaktadır.

ben mesela bilgisayar işi yapıyorum servis veriyorum bir şeyler yapıyorum bir şirket çatısı altında yapıyorum bunları. yani kendi özel hesabımda para yok(bankalarda) ve kredi kartımda yok.esasında bankalara çok giden özel net üzerinden banka hesaplarıda kullanan biri değilim. yeni 10 $ bağışmı yapacagım buna niyet etsem bile hemen basit olarak yapamıyorum.benim isteğim cep telefonunda 1234 gibi bir yere mesaj atarak yada bana gelen mesajı onaylayarak bu tür bağış işlemini az bir zamanda ve kolayca yapabilmek.köşedeki bir bakkaldan kolayca kontürde alınabildiğine göre...

saygılarımla...

Link to comment
Share on other sites

Şirketten istenen bir kriter yok. Kayıtlı bir şirket olmak gerek. Bu işi yapan firmalar bağışların bir kısmını alıyorlar.

150 dolar gelcek zaten. Ne kadarını alabilirler ki ? 300 TL civarındaydı heralde firma ismi vs formaliteleri

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Telefondan Şu Şekilde Olmazmı. Bize bir telefon numarası vereceksiniz . Oraya biz 10 TL Göndericez (yani kontör) böyle olamazmı ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...