Jump to content

Windows 7ultimet Download Hızı


YILDIZAVCISI

Recommended Posts

S.A ben windows 7 ultimet kurdum download hızı 60kbs geçmiyor rapittende ayni hız normal rapit harici sitelerdende 60 ı geçmiyor. nedendir anlamadım birde Kaspersky kullanıyordum önceki win 7 de oda ultimetti serial no ile kurmuştum 300 günden fazla günü vardı şimdi bu win7de süre aşmış hatası veriyor xp kurdum onda ayni serial ile kuruldu böylebir sorunumda var.ilginizi bekliyorum acil olarak.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım süre aşmış hatasında bilgisayarın tarihini bi kontrol et birde ben şunu söylim mesela xp kullanıyosun diyelim win7 kurmadan önce lisansını bi yere not et ve mutlaka kasperskyın proğramında lisansı sil de ilginç bişey ama sil demzsen bi sonraki formatta hangi sistemi kurarsan kur (vista - win7 ) farketmez o lisansı görmüyor bnede çok denedim ama böyle.

Link to comment
Share on other sites

hız konusunda şöyle söyliyeyim leptopta xp kurulu ayni modeme baglı hız 107mbs iken win7de bu hı 60mbs geçmiyor. kaspersky konusunda birazdaha açıklama yaparsanız nasıl seriali silerim zaten kaspersky yi win 7 de ilk kurdum şu anki win yedide çalışıyordu ubuntu için bozdun win 7 yi tekrar ayni win 7 yi kurdum olmuyor.süre aşmış yazıyor.?

Link to comment
Share on other sites

Lisans yeni bi lisansmı yani ilkdefamı Win7 de girdiğin bi lisansmı daha önceden başka pc lere aynı lisansı veya başka işletimsistemlerinde aynı lisansı kullandı isen diyorum önce o silecektin normal Qsperskyın penceresinde en altta lisans bölümünden sil sonra kurduğun sisteme tekrar Qsperskyı yüklediğinde tekrar gir bahsettiğim konunun yanı sıra keyin 2.şahıslarada geçmiş olabilir(çoklu PC keyi Deil ise ) yada bilgisayarın tarihi ile alakalı olabilir.

Link to comment
Share on other sites

LİSANSI ilk defa win 7 de kullandım ayni win7 yi tekrar kurduktan sonra kullanım süresi geçmiş diyor.Şu download sorununu başka win7 indirmiştim o ultimeti kurdum download hızı eski 107mbs ulaştı.tek sorunum kaspersky keyi bu win 7 de de olmadı başka işletim sistemine de kullanmadım.Anakart işlemci ayni bilgisayar sistemi ayni oldugu halde serial code olmuyo hayret bişey.

Link to comment
Share on other sites

net paketinde limit varmı yani 15 gbyi açınca 512 düşme durumun felan ? bendede olduda

Kaspersky yi windows 7 kutlamalarımı ne varmış tnc com üye arkadaşlardam birisi gönderdi özelden saolsun iyi kullandım bugüne kadar birkaç kez ayni win 7 yi tekrar yükledim ozamanlar bi sorun çıkmadı idi ubuntu merakı için win7 yi 1 gün ubuntu kulandım merak işte negelirse meraktan gelirderler ya neyse internet hızım 1mb düşme yok ayni hız.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...