Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Sosyal Medya Için Benzersiz Kullanıcı Adı Nasıl Oluşturulur


 Share

Recommended Posts

Alıntıdır. Burdan okuyabilirsiniz.

Benzersiz kullanıcı adlarına sahip sosyal medya hesapları ne sıklıkla sizi büyülüyor? Sosyal medya profilleri, dikkatleri üzerine çekmek içindir. Kişisel bir hesabınız varsa, resimlerinizi yayınlamak iyi bir izlenim bırakıyor. Ancak bazı kullanıma hazır kullanıcı adları oldukça ilgi çekicidir. Profilinizi farklı kılar ve etkileyici bir görünüm kazandırır. Kullanıcı adlarında yaratıcılık bulmakta zorlanabilirsiniz. 

Sosyal medya hesabınız için benzersiz kullanıcı adları oluşturmanın birçok yolu vardır :

 

  1. Kelime oyunu kullanın
  2. Sevdiğiniz şeyleri kullanarak bir kullanıcı adı oluşturun
  3. Bazı dikkat çekici sayılar ekleyin
  4. İlgi Alanlarınızı Ekleyin
  5. Açıklayıcı sıfatlar kullanın

1] Benzersiz Bir Kullanıcı Adı Oluşturmak için Kelime Oyunu Kullanın

Basit kelimeleri karmaşık bir şekilde yazmak bazılarına saçma gelebilir. Ancak, yaratıcılığınıza yaratıcılık katmanın ve onu kalabalığın arasından sıyrılmanın güzel bir yolu. Kullanıcı adlarınızla da benzer bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Kelime oyunu, kullanıcı adınıza çok fazla yaratıcılık getiriyor. Bu nedenle, akılda kalıcı ve çekici bir kullanıcı adı oluşturmayı düşündüğünüzde, bu mutlaka yapılması gereken bir seçenektir. Kullanıcı adınıza eklemek için bazı ilgili kelimeleri veya aliterasyon tipi kelimeleri kullanabilirsiniz.

Örneğin, “marvelousmaria” ve “cherrytheberry” kelime oyunu kullanan bazı kullanıcı adlarıdır. Adınızı, soyadınızı veya takma adınızı kullanabilirsiniz.

2] Sevdiğiniz Şeyleri Kullanarak Bir Kullanıcı Adı Oluşturun

Bazılarınız sevdiğiniz şeyler konusunda oldukça takıntılı olabilirsiniz. Davranışlarınızdan fark edilebilir hale gelme olasılıkları var. Bir avenger hayranıysanız veya benzeriyseniz, her zaman onları tartışır, karakter öğelerini kullanırsınız vb. Harika bir kullanıcı adı oluşturmak için bu tür şeyleri yaratıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Örneğin, bir Hulk hayranıysanız onu “theawesomehulk” olarak tutabilirsiniz. Favori sanatçılarınızın isimlerini de kullanabilirsiniz. BTS hayranıysanız “thelastBTS” gibi.

3] Benzersiz Bir Kullanıcı Adı Oluşturmak için Bazı Olağanüstü Numaralar Ekleyin

Bazı tarihler bıçağınızda önemli bir yer tutar. Doğum tarihiniz, doğum yılınız veya benzeri olabilir. Ayrıca şanslı numaranız veya hayatınızdaki özel birinin doğum tarihi de olabilir. Anonim kullanıcı adları kullanmayı düşündüğünüzde, birçoğunu bulacaksınız. Beğeninize uygun bir benzerini saklayabilirsiniz. Ancak, oldukça yaygındır ve onu öne çıkarmaz. Genellikle bir tane düşünürsünüz, ancak kullanıcı adı kullanılamaz.

Bu gibi durumlarda, dikkate değer bazı sayılar ekleyebilirsiniz.

Bu yöntemlerden biri, adı "theyoungbiker" yerine theyoungbiker01 olarak tutmaktır. Burada 01, doğum yılının son rakamlarını temsil eder. Benzer şekilde, bir ad seçebilir ve ona önemli sayılar ekleyebilirsiniz. Özellikle önemli olan sayıları eklediğinizde kullanıcı adlarını unutma eğiliminde değilsiniz.

Başka bir örnek, "şüpheli kız" yerine "şüpheligirl002" tutmaktır.

4] İlgi Alanlarınızı Ekleyin

Bazı ilgi alanlarınız, yemek alışkanlıklarınız veya düşkün olduğunuz bir şeyiniz olurdu. Bunlar size özeldir, böylece kullanıcı adınıza ekleyebilirsiniz. Adınız ve ilgi alanlarınız da dahil olmak üzere bu tür kullanıcı adları, onu kalabalığın arasından sıyrılmasını sağlar.

Spagetti seven biriyseniz, onu “jennylovesspagetti” olarak tutabilirsiniz. Öte yandan, Selena Gomez'in sıkı bir takipçisiyseniz, “samlikeselena” gibi bir isim tutabilirsiniz. Benzer şekilde, onu kişilikleri veya ilgi alanları ile değiştirebilir ve adınızı ekleyebilirsiniz.

5] Tanımlayıcı Sıfatlar Kullanın

Sıfatlar her şeyi mükemmel bir şekilde tanımlar. Benzer şekilde, çevrenizdeki insanlar da sizin için birkaç sıfat kullanırdı. Ayrıca kendinizi iyi tanıdığınız için beğendiğiniz tanımlayıcı sıfatları da ekleyebilirsiniz. Bazıları “themysterioussoul”, “misergophile”, “alaycılık”, “thecouchpotato”, “lazycreep” ve benzerlerini içerir. Ayrıca isimlerinize sıfatlar ya da kimliğinizi ifşa etmeyen bazı anonim isimler ekleyebilirsiniz.

Akılda kalıcı ve çekici bir kullanıcı adı oluşturmayı zor buluyorsanız, çevrimiçi bir ad oluşturucu aracı kullanabilirsiniz. Ona gidebilir, tercihlerinizi girebilir ve size uygun olanı oluşturacaktır.

 

Benzersiz bir kullanıcı adı nedir?

Benzersiz bir kullanıcı adı başkası tarafından kullanılmaz. Bu, harfleri, sayıları ve özel karakterleri birleştirerek gerçekleştirilebilir. Bazen benzersiz bir kullanıcı adı on karakter veya daha uzun olabilir.

Alınan bir Instagram kullanıcı adı nasıl talep edilir

Bunu yapmanın dört yolu vardır. İlki, mevcut sahibinden kullanıcı adını değiştirmesini istemektir. Bazıları, kullanıcı adı onlar için önemsizse bunu yapar ve bunu daha iyi kullanabilirsiniz. İkinci seçenek onlardan satın almaktır. Genellikle birisi benzersiz bir kullanıcı adını ele geçirdiğinde olur. Üçüncü seçenek, hesap kullanımda değilse Instagram'a bildirmektir. Instagram uygun görürse, kullanıcı adı mevcut listeye geri gönderilir. Son olarak, bir ticari marka raporu sunmaktır. Yalnızca bir markaysanız ve tüm platformlarda kullanıcı adının sahibi olma hakkına sahipseniz çalışır.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...