Jump to content

Toplu Download Yaparken Zamanlama Yapabilirmiyiz ?


osm877

Recommended Posts

Merhabalar Arkadaşlar...

birkaç milyonluk indirmem gereken linklerim var..

1.txt

2.txt

3.txt .... v.s. şeklinde txt dosyalarım var ve her birinin içinde 5.000 download linki var. flashget ve orbit downloader i kurcaladım ama istediğim şekilde bi netice alamadım.

saat 12.00'de 1.txt yi

saat 13.00'de 2.txt yi

saat 14.00'de 3.txt dosyasını indirsin gibi bi zaman ayarlaması yaparak download yapmak mümkün mü?

şidmiden teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

flashget, orbit downloader, getright, idm v.s. tarzı dowload programlarında zamanlayıcı (sheduler) var fakat bu özellikle, indirme yöneticisinin içine atmış olduğum linkleri şu saatte downloadu başlat veya durdur diyebiliyorsun. bu da benim işimi görmüyor.

Benim istediğim linklerin içinde bulunduğu txt dosyalarım var her bir txt dosyasının içinde 5.000 tane link var. Bu txt dosyalarını istediğim gün ve saat içerisinde indirsin. Yani ben elimle tek tek txt dosyalarını alıp indirme yöneticisinin içine atıp indir diyorum ve istediğim klasöre kaydediyorum. Bu işlemi alternatif bir programla yapabilirmiyim. Yada bu işlemi yapabilecek indirme yöneticisi varmı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım İnternet Download Manager Tam Senliq Bir Program ....

Link : www.internetdownloadmanager.com/idman518.exe

Yukarıdaki Linkten İDM yi İndirdiqten Sonra Tek Sorunun .txt Dosyalarını İDM ye girmen ve İDM ye Girdiğin txt lerin içerisindeki Linklerin Zamanlarını Vermendir ...

İdm ye txt Dosyası Girme :

İnternet Download Manager ı Açtığında "Görevler" Menüsünden "Al" Seçeneğini ve hmn Ardından "Text Dosyasından" Seçeneğini Seçiyoruz ...

Daha Sonra txt Dosyan Neredeyse (masaüstü, belgelerim vb.) Buluyorsun ve "Aç" Seçeneğine Seçiyorsun ...

Zaten Bu Dediklerimi Yaptıqtan Sonra İDM ne Linklerin Hemen Yerleşecek ...

Linkleri Ekledikten Sonra Nasıl Zamanla Yaparım Diyorsan ...!! (Önemli)

----------------------------------------------------------------------------------------

İlk Önce İDM ye Yüklediğin Linkleri Seçiyorsun (Hepsi ni Teker Teker CTRL İle Seçebilirsin veya Shift Tuşuylada Bi En Alttaki Linki Bide En Üstteki Linki Seçersen se Zaten Tüm Linkleri Seçmiş Olacaqsın) ... LinkLeri Seçme İşlemini Tamamladıktan Sonra İDM nin Görev Çuğunda (URL EKLE , Devam ET , Durdur Seçeneklerinin Bulunduğu Yer) İş Düzenleyici Seçeneğine Tıklıyorsun ... (Baştan 8.) ... Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra

Karşına Yeni Bir Pencere Çıkacaktır... Bu Pencerenin Sol Tarafında Bulunan "Ana İndirme Kuyruğuna" Tıklayıp Sağ Tarafta Bulunan

"İndirmeyi Başlat" Seçeneğine Tıklıyoruz ... Daha Sonra Tarih Ayarlarını Yapabilirsin ...

Link to comment
Share on other sites

teşekkür ederim.. idm istediğim gibi işimi görecek gibi.. farklı kuyruklar oluşturup 5000 er linkleri de kuyruklara sıraladım. idm ilk defa kullandığım için programla uğraşıyorum şu an. kırık linkler de var. 5000 tanede 1500 tane filan sağlam link oluyo. bi sonraki linki indirme işlemine çok geç geçyior. onu halletmeye çalışıyorum.

daha önce flashget ile indiriyordum. bir linki bir defa deniyor, indirirse indiriyo indiremezse hemen bir sonraki linke geçyirodu. idm de bir sonraki linke geçerken bayağı bi bekliyor.

Link to comment
Share on other sites

bekleme problemini de hallettim.. şimdik başka problem çıktı...

ben 24 tane klasör açıp her saat başı o klasörün içindekileri downloada ayarlıyacam ama denemek için 1 klasöre 5 bin link aldım.. program çok kastı... 24 klasöre 5er bin dosya alsam nolur :)

bu biiir.. ikincisi, idm geçici bi klasörde 5000 tane klasör oluşturdu. dosyaları oraya indirip ordan asıl klasöre kopyalıyor. bunu yaparken de arada bir filanca dosya asıl klasöre kopyalanamadı diye uyarı penceresi açılıyor. bu da ayrı bi sıkıntı. geçici klasöre alma olayını iptal seçeneği de göremedim.

idm gibi aynı özelliklerde daha sağlıklı çalışan bi program varmıdır acaba...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...