Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Abbyy Finereader 16.0.14.6564


doruk101
 Share

Recommended Posts

doruk101'in gönderdiğini daha önce indirmiş ve kullanıyordum, gayet iyi idi. Dün AVG trojan uyarısı verdi sildim. Şimdi yeniden indirmek istedim indirmeden yine uyarı verdi. Trojansızın dan bi gönderen olursa makbule geçer.

Link durduğu yerde trojan kapmaz. Rapid linkteki programlara trojan yüklemez. Sizin bilgisayarda sorun olduğunu düşünüyorum. Hatta daha önce sorunsuz kullandığınızı söylüyorsunuz.

Link to comment
Share on other sites

Link durduğu yerde trojan kapmaz. Rapid linkteki programlara trojan yüklemez. Sizin bilgisayarda sorun olduğunu düşünüyorum. Hatta daha önce sorunsuz kullandığınızı söylüyorsunuz.

Ben şunu düşündüm daha önce trojanlı idi, biz öyle kullanıyorduk AVG yeni uyandı (mümkünse Rapiddekini bir kişi indirip farklı bir programla kontrol edebilir mi? yada içimizi rahat ettirecek yeni upload) bir de şu var AVG kendi kafasından bir şey atıyo olabilir mi?

Link to comment
Share on other sites

Son güncelleştirmeleri yapılmış kaspersky 7.0 ile tekrar taradım, herhangi bir virüs uyarısı vermedi, siz avg yi değiştirin bence. Ortalama 2500 kişi indirmiş, ve hiçbirisinden virüs uyarısı almadım. ( sadece bu forumda değil yabancı birkaç warez forumunda da paylaştım. )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Çok teşekkür ederim. Oldukça işime yaradı.

OCR den sonra imla kılavuzu bölümüne geçince bu safhadaki hali ile .doc formatında kaydedip, sonra da ofis word ile açıp imla kılavuzunu burada çalıştırmak daha iyi oluyor sanırım. Zira ofisteki türkçe sözlük daha zengin, veya ben buna daha fazla alıştım.

Saygılar.

Link to comment
Share on other sites

Programı indirmeye başladım. Portable yazılımlar her zaman baş tacım olmuştur. Bu programda öyle. 5 senedir kullanmıyordum. Ama bundan sonra en çok kullandığım yazılımlar arasında olacak. Paylaşım için sağol arkadaşım.

Bu arada genel bir soru:

W X Q gibi ingilizce karakter kullanmayacaksak imla dillerinden sadece Türkçe'yi aktif etmek daha başarılı bir sonuç çıkarır değil mi?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...
eline sağlık üstadım.

mümkünse bir konuda yardımınızı ihtiyacım var elle yazılmıs yazıları görmüyor . elle yazılmıs yazıyı nasıl tanıtabilirim . yardınlarınız icin simdiden tesk. ederm.

El yazılarını tanıtmak için Abbyy'yi kendi yazınıza göre eğitmeniz gerekir.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

ABBYY FinerReader ile tanıltığım ilk günden beridir işlerim çok kolaylaştı. Bu program ile öğrenci olmaktan bir kez daha gurur duydum. Nirçok ödev hazırladım ve iyi de para kazandım. Bende şua ABBYY'nin 4 tane ürünü var ve kullanmaktan çok büyük zevk duyuyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

2pyqs5f.jpg

ABBYY FineReader 9.0, üstün özellikleri bir arada barındıran, gelişmiş, kaliteli bir OCR yazılımıdır. Program ile scan edilmiş bir resmi text haline sıfır hata ile dönüştürebilmenin keyfini yaşayın. Dünya üzerinde pek çok kurum ve kişi tarafından tercih edilen ABBYY FineReader, 9.0 sürümü ile birlikte kendini tekrardan kanıtlıyor. Gelişmiş arayüzü, Türkçe desteği, El yazı okuma desteği programın sadece bir kaç özelliğinden biri.

İstediğiniz resmi tarar. Ardından yazıya çevirir. Son olarak harflerine kadar ayırır ve sıfır hata bırakarak işlevini tamamlar. Bu kısımdan sonra dosyanızı bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Özellikler

Programın kelimeleri tanıma doğruluğu son sürüm ile birlikte en son aşamaya yükselmiştir. Örneğin; elinizde bir adet gazete sayfası var. Bu sayfadaki yazıları bilgisayarınıza aktarmak istiyorsunuz. Program bu noktada gerekeni yapıyor ve hata kaybı oluşmaksızın her heceyi doğu orantıda ayırıyor. Ayrıca gazete sayfasındaki resimleri ve fotoğrafları da ayırt edebiliyor. Geriye grafiklerden ve boşluklardan arınmış, tertemiz bir metin kalıyor. Bu metni artık istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

PDF dosyaları da dönüştürebiliyorsunuz. Programın 100'ü aşkın dil desteği bulunuyor. Ayrıca Türkçe'ye de çevirebiliyor. Pek çok üniversite öğrencisi tarafından da tercih ediliyor. Mesela, elinizdeki tezlerin kaynaklarını program ile metin haline çevirebilirsiniz. Kitap özeti, ödev çalışmaları, tablo düzenlemeleri, makale düzenlemelerini öğrenciler bu programla kolaylıkla halledebilir. Veya elinizde Türkçe el yazısı ile yazılmış bir yazı var. Bu yazıyı okumak da zorlanıyor ya da düz bir metin haline çevirmek istiyorsunuz. Bunu da ABBYY FineReader ile yapabilirsiniz.

En büyük özelliklerinden bir tanesi ise Fotoğraf makinesi ile çekilmiş orjinal görüntüleri çevirmesidir. Makine ile çektiğiniz bir dökümanı bile otomatik olarak yazıya dönüştürebilirsiniz.

Programın özelliklerinden bir diğeri açıları yamuk resim ve fotoğrafları düzgünleştirebilmesi. PDF formatlı bir dosyayı taradıktan sonra Word, Excel gibi programlara da dönüştürebilirsiniz.

* Program kullandıkça kolaylaşıyor.

* Çeviriler ve dönüştürme hizmeti olabildiğince hızlıdır.

* Son sürümü ile Vistaya uyumlu hale getirildi

* Yüzlerce kez yazılım firmalarınca ödüllendirildi.

Açıklama: Tarafımca portable yapılmış olup XP, Vista ve Windows 7 işletim sistemlerinde sorunsuz bir biçimde çalışmaktadır.

ips7sp.gif

http://rapidshare.com/files/332113694/ABBYY_FineReader_9.0.0.724_PE_Portable_By_Kurt.part1.rar
http://rapidshare.com/files/332119625/ABBYY_FineReader_9.0.0.724_PE_Portable_By_Kurt.part2.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

güzel bir proğram. ellerine sağlık. çok işime yarayacak.

İlginiz için çok teşekkür ederim. İhtiyaç duyulur diye düşündüm ve portable yaptım. Üstelik Windows 7'de de çalışıyor. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
VERSYON 10 GELMİŞ.

ZAHMET OLMAZ İSE BUNU TAŞINABİLİR HALE GETİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM. TAHMİN EDİYORUM Kİ BÖYLE BİR DURUMDA TÜRKÇE VERSYON OLDUĞUNDA ÇOK RAĞBET OLACAKTIR.

EMEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

:D

Türkçe'si çıktı mı tam olarak bilmiyorum. Bir bakayım eğer çıktıysa portablesini hemen hazırlarım.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Kendi çalışmam.Bende sorunsuz çalışıyor.Yorumlarınızı bekliyorum.

@ByKonfizik ve @zadrazam arkadaşlar tarafından denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.

Dünyanın en iyi optik karakter tanıma programı olan Abbyy Fine Reader ın 8.0 sürümü. Herhangi bir aktivasyon gerektirmemekte, crack yama işlemleri yapılmış ve Türkçe imla klavuzu eklenmiştir ( her iki sürüme de )

ScreenHunter_01-9.jpg

Download : 48.7 Mb.

İngilizce : Menüler İngilizcedir, Türkçe imla klavuzu ve ingilizce imla klavuzu eklidir.

http://rapidshare.com/files/54507326/FineReader_8.0_english_doruk101.exe[/CODE]

Türkçe : Menüler Türkçedir, Türkçe ve İngilizce imla klavuzu eklidir.

[CODE]http://rapidshare.com/files/54515367/FineReader_8.0_TURKCE_doruk101.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Portable ABBYY FineReader 9.0.0.724 Pro

kuw11.png

Program hakkında bilgiler:

Abbyy FineReader, scanner ile bilgisayarınıza yüklediğiniz kitap vb. dökümanların üzerlerindeki yazıları resim formatından yazı formatına çevirmek için kullanabileceğiniz en iyi OCR programı, program resimdeki Türkçe karakterleri otomatik olarak tanıyarak size yazı haline dönüştürecektir. Türkçe dil, kurulum ve kullanım paketi de indireceğiniz dosya da yeralmaktadır. Fine Reader 9; dünya üzerindeki 179 dili tanıyabiliyor, 36 dile sözlük desteği de sunabiliyor, bunun dışında 9 dil arayüzü sunuyor

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:150 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

rar şifresi:

usbtools

Beni uyaran milario arkadaşıma teşekkürü borç bilirim

bu programı indirmeme yarım edbirmisinz

Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Abbyy Finereader 16.0.14.6564

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By artae
      ABBYY FineReader PDF 15.2.2 macOS


      ABBYY FineReader PDF 15.2.2 | Multilingual | macOS | 938 mb
      Easily transform paper documents, PDFs and digital photos of text into editable and searchable files with ABBYY Convert PDFs, document images and scans with unmatched accuracy. No more manual retyping or reformatting. Instead you can edit, search, share, archive, and copy information from documents for reuse and quotation - saving you time, effort and hassles.

      FEATURES
      * Extract, reuse, and edit content of PDFs, paper documents, and their scanned images by converting them to editable formats such as DOCX, XLSX, RTF, ODT, and others.
      * Digitize the documents into PDFs to work with, archive, or share
      * searchable PDFs for easy retrieval,
      * industry-standard PDF/A for reliable long-term archiving,
      * PDF/UA to ensure accessibility.
      * Protect documents digitized into PDFs with passwords.
      * Manage document conversion: choose between Quick conversion scenarios to get the task done in a few clicks, or Advanced conversion to control all details of the process.
      * Digitize without a scanner: capture the documents with iPhone or iPad directly to FineReader PDF with Continuity Camera, or transfer images taken earlier to convert them.
      * Preview, read, and print your PDF documents with a built-in PDF Viewer.
      * Supports Apple M1 processor (via Rosetta 2).

      Compatibility: macOS 10.15 or later (Apple M1 compatible)
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/7A8E6059EBAAE94/9uoc6.ABBYY.FineReader.PDF.15.2.2.macOS.rar



      https://rapidgator.net/file/dfac7c863f8b38b11d4a6d866b7eb1ff/9uoc6.ABBYY.FineReader.PDF.15.2.2.macOS.rar


    • By artae
      Language: Multilingual | File size: 934 MB

      Easily transform paper documents, PDFs and digital photos of text into editable and searchable files with ABBYY Convert PDFs, document images and scans with unmatched accuracy.

      No more manual retyping or reformatting. Instead you can edit, search, share, archive, and copy information from documents for reuse and quotation - saving you , effort and hassles.
      Supported Operation Systems
      macOS 10.15 or later
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/56C9B381BD56829/z81kt.ABBYY.FineReader.PDF.15.2.0.macOS.dmg



      https://rapidgator.net/file/14c80cfb60359eca2f66a10ae6892422/z81kt.ABBYY.FineReader.PDF.15.2.0.macOS.dmg


    • By artae
      File size: 883.83 MB

      Leading OCR app for PDF and document conversion. Turn PDFs, document images, and scans into DOCX, XLSX, RTF, ODT, and other formats with unmatched accuracy.

      FineReader PDF for Mac reduces inefficiencies resulting from inaccessible, non-searchable documents, information, and workflows that involve a mix of paper and digital documents. With all new UI and OCR technology, FineReader PDF for Mac helps to quickly and reliably extract content within documents with unmatched accuracy and simplify daily work with documents.

      FEATURES
      Extract, reuse, and edit content of PDFs, paper documents, and their scanned images by converting them to editable formats such as DOCX, XLSX, RTF, ODT, and others.
      Digitize the documents into PDFs to work with, archive, or share:
      searchable PDFs for easy retrieval,
      industry-standard PDF/A for reliable long-term archiving,
      PDF/UA to ensure accessibility.
      Protect documents digitized into PDFs with passwords.
      Manage document conversion: choose between Quick conversion scenarios to get the task done in a few clicks, or Advanced conversion to control all details of the process.
      Digitize without a scanner: capture the documents with iPhone or iPad directly to FineReader PDF with Continuity Camera, or transfer images taken earlier to convert them.
      Preview, read, and print your PDF documents with a built-in PDF Viewer.
      Supports Apple M1 processor (via Rosetta 2).

      WHEN TO USE
      Edit information "sealed" in a PDF, scan, or paper document
      Reuse it! Extract portions of text for further quotation, copying/pasting, and translation
      Protect your digital documents
      Create reliable and searchable archives of PDF documents
      Make your documents accessible
      Create document copies for reading on the go
      Capture your documents with a mobile device and edit on a computer

      WHO NEEDS FINEREADER PDF
      Suitable for anyone who works with PDFs, scans, and paper documents on a day to day basis and need to edit and reuse their content, digitize them, or convert them to formats suitable for sharing, storing, and archiving. Especially useful in:
      Legal Services
      Government / Public Sector
      Education
      Engineering / Manufacturing
      Translation Services
      Research Organizations

      BENEFITS FOR YOUR PRODUCTIVITY
      Easy access to information in image-based PDFs, paper documents, and scans
      Fast and accurate digitization of documents for digital workflows and storage
      Capture of documents with iPhone, iPad, or a scanner
      Accessibility of digitized documents shared or published in PDF

      RELEASE NOTES
      https://support.abbyy.com/hc/en-us/sections/360005507300-FineReader-PDF-for-Mac-Release-notes

      Supported Operation System:
      macOS 10.15 or later
      Intel Core processor

      HOMEPAGE
      http://pdf.abbyy.com/finereader-pdf-for-mac
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/C34824471197AD0/u58wm.ABBYY.FineReader.PDF.15.1.0.macOS.dmg



      https://rapidgator.net/file/3ee3c58df81afa204ac54939da744300/u58wm.ABBYY.FineReader.PDF.15.1.0.macOS.dmg


    • By artae
      Language: English, Russian | File size: 880 MB

      ABBYY Lingvo European quickly and accurately translates words and phrases without an Internet connection. 112 dictionaries for 7 languages (Russian, English, French, Spanish, German, Italian and Portuguese) are included in the application. All ABBYY Lingvo European dictionaries are licensed from leading international publishers.

      FEATURES AND BENEFITS:
      Get multiple translations and usage samples for each word meaning.
      Learn meanings of set expressions from general translation and idiomatic dictionaries, phrase books and dictionaries of English slang and colloquialisms.
      View synonyms and antonyms, grammar notes, verb forms, and cultural information.
      Look up accurate translations in different subject-based dictionaries (such as computer, engineering, law, medicine and many others).
      Listen to pronunciation of key words for English, Spanish, German, Russian and French recorded by native speakers.
      Get word translation quickly by using Services menu or shortcut (Command+\).
      Use pop-up translation by using Safari Extension.

      DICTIONARIES:
      Translation from ENGLISH into French, Spanish, German, Italian, Portuguese, and back:
      French-English and English-French: 2 dictionaries with 44,000 entries
      Spanish-English and English-Spanish: 2 dictionaries with 44,000 entries
      German-English and English-German: 2 dictionaries with 43,700 entries
      Italian-English and English-Italian: 2 dictionaries with 44,000 entries
      Portuguese-English and English-Portuguese: 3 dictionaries with 68,000 entries
      Translation from RUSSIAN into English, French, Spanish, German, Italian, and back:
      English-Russian and Russian-English: 40 dictionaries with more than 2,000,000 entries
      French-Russian and Russian-French: 17 dictionaries with 980,000 entries
      Spanish-Russian and Russian-Spanish: 5 dictionaries with 145,000 entries
      German-Russian and Russian-German: 23 dictionaries with 885,000 entries
      Italian-Russian and Russian-Italian: 11 dictionaries with 705,000 entries
      Explanatory dictionaries:
      Oxford Dictionary of English. 355,000 entries
      Collins Cobuild Advanced Learner's English Dictionary. 88,000 entries
      Russian: 3 dictionaries with 151,000 entries

      RELEASE NOTES
      Added extension for pop-up brief word translation in Safari.
      Added words filtration when searching.
      Added word suggestions while input.
      Safari extension and Shortcut translation may now work without launching the main app.
      Added the ability to choose the separate translation direction for Safari extension and Shortcut translation.
      Added the ability to switch off the source language synchronization with the keyboard language.
      Updated the dictionaries set.
      Refreshed the app design.

      Supported Operation Systems:
      OS X 10.11 or later 64-bit

      HOMEPAGE
      https://geo.itunes.apple.com/app/id467622356
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/312A6ED1C2C58F0/qwzwq.ABBYY.Lingvo.European.1.12.1.macOS.dmg



      https://rapidgator.net/file/675d9a3e089136732dae8ff40122f577/qwzwq.ABBYY.Lingvo.European.1.12.1.macOS.dmg


    • By artae
      ABBYY FineReader PDF 15.0.3 macOS
      Language: Multilingual | File size: 934 MB

      Easily transform paper documents, PDFs and digital photos of text into editable and searchable files with ABBYY Convert PDFs, document images and scans with unmatched accuracy. No more manual retyping or reformatting. Instead you can edit, search, share, archive, and copy information from documents for reuse and quotation - saving you time, effort and hassles.

      Release Notes
      Release notes were unavailable when this listing was updated.

      Supported Operation Systems:
      macOS 10.15 or later
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/38BE8B2610F8310/u1qeh.ABBYY.FineReader.PDF.15.0.3.macOS.dmg



      https://rapidgator.net/file/eb0760a467b58c534c97a7e9d8830b13/u1qeh.ABBYY.FineReader.PDF.15.0.3.macOS.dmg


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...