Popular Post forjest Posted January 31, 2023 Popular Post Share Posted January 31, 2023 (edited) Windows 8.1 Pro 32/64 Bit Temel Programlar Ekli 2023 Güncel Hızlı! | Temel Programlı | 32/64 Bit İşletim sistemleri. "Eski 8-10 Yıllık ve Evveli Notebook,Masaüstü pcler için ideal" Hakkında? Bugüne güncel işletim istemidir. W11 simge paketleri ve wallpaper temalar eklenmiştir. | .Netframework 3.5-4.7 etkin ilaveli.Windows update deaktif konumdadır. Performansla ilgili temel optimum ayarlar içermektedir. 32/64 bit eski sistemler için uygundur. Mini_Netbook,Notebook veya masaüstü vs. Fazla detaya gerek duymuyorum resimler zaten herşeyi göstermektedir. Ekli programlar vs. Defender mağaza metroappz bu sürümden kaldırılmıştır. Sistem su gibi akıcı ve seri çalışmaktadır. Sanal ve real olarak sistem denenmiştir. Kurulum 8-10 dk. içerisinde kurulmaktadır. Kurulacak alan seçilir masaüstüne kadar soru uyarı vs. gelmez Administrator hesabıyla sistem açılır. Sistem görev yöneticisine KMS lisans aracı monte edildi. Online olduğunuzda otomatik lisanslama gerçekteşecektir. x86 Bit için: Başlat menüsü startisback,Ofis2010,Vlc player,Klitemegacodecpack,Hibituninstaller program kaldırıcı,Anydesk,google chrome,Notepad++,Winrar 7zip,Windows 7 widgetleri ve oyunları tamamen eklidir. x64 Bit için: Başlat menüsü startisback,Ofis2016,Vlc player,Java 3264 bit,Microsoft C++ Paketleri,Klitemegacodecpack,Hibituninstaller program kaldırıcı,google chrome,Notepad++,Winrar 7zip,Windows 7 widgetleri ve oyunları tamamen eklidir. Rufus veya multibootlara eklenerek rahat şekilde kurulabilmektedir. Bilgi: Windows 8.1 Pro x86/x64 Bit çalışmasının extralite olarak kurulmuş olan versiyonlarıdır çalışma için TR_by 'a Teşekkürler. İsteyenler kaynak linklerden çalışmanın sade halini edinebilirler. Kaynak1 | Kaynak2 Windows 8.1 Pro 32 Bit işletim sisteminden görüntüleri: Windows 8.1 Pro 64 Bit işletim sisteminden görüntüleri: Alternatif link veren olursa eğer "Konuya eklenecektir" arkadaşlar. Alıntı https://uploadrar.com/dmehtdwa8ibe MD5: CC34E22C1E9FF5B875CD45EBCAD89297 Alıntı https://uploadrar.com/0gtc7w9jsyn8 MD5: 90C47F69BC4705C6A89011F8C6E12FC9 Detay Açıklamalar: Merak edenler için Sunum konu vs. kullandığım araçlar ve uygulamalar. Resimler için ulead gif animator, Video çekimleri içinse BBFlashback Pro programları kullanılmıştır. İşletim sistemlerini hazırlarken VMWare workstation sanal makine uygulaması kullanılmıştır. İşletim sistemleri yapılandırmaları içinse de Dism++ plus programı kullanıldı. Sisteme eklenen programlar çoğu bugüne güncel olan uygulamalar. Elimdeki katılımsız arşivimi kullanarak aralarından seçerek sisteme hızlı şekilde eklenmiştir. İşletim sistemlerini kurduktan sonra geriye sadece sürücülerin yüklenmesi kalmakta snapy driver manager'ı öneririm ya da iobit driver booster'ı tavsiye edebilirim. Sistemlerin kurulumlarından sonra memnuniyetlerini veya olumsuz durumları kullanıcılar indirip kuranlar yazarlarsa buna çok sevinirim bu sayede de herkesin bilgisi olacaktır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar oldu farklı soru ve görüşlerinize açığım sadece konu ile ilgili olan sorular gelirse sevinirim konu altından yazmanız yeterli cvp kısa zamanda gelecektir. Ben ve diğer uzman arkadaşlar tarafından. Herkese güle güle kullanmasını temenni ederim en derin saygılarımla Forjest. Edited September 18 by forjest Linkler güncellendi 23 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 Upload tamamlanmıştır! Tek link konuya dahil edildi indirmeye hazırdır bilgilerinize sunarım saygılarımla. Update 31 Ocak 2023 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor00talha Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 sa hocam bunun x64 olan sürümü ne zaman gelir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 (edited) thor00talha, 10 dakika önce yazdı: sa hocam bunun x64 olan sürümü ne zaman gelir Spoiler Please register to see this content. Edited January 31, 2023 by forjest 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Atom işlemcili noteboklar için birebir sistem olmuş. Eline sağlık Ustad. Bende bir tane win 11 ile ilgili yapmayı düşünüyorum alıntı olarak ama boyutu çok yüksek olduğu için üşeniyorum. Bakalım sağlam net bulursam uplad yapacam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 bozart, 5 dakika önce yazdı: Atom işlemcili noteboklar için birebir sistem olmuş. Eline sağlık Ustad. Bende bir tane win 11 ile ilgili yapmayı düşünüyorum alıntı olarak ama boyutu çok yüksek olduğu için üşeniyorum. Bakalım sağlam net bulursam uplad yapacam Bireysel kullanıcıyım genel olarak öyle eski vs.cihazlarla çok karşılaşmıyorum sadece iş görsün insanlar istifade etsin diye hazırlamayı düşündüm. Cihaz geliyorsa da arada bir bana yeni oluyor genellikle elimdeki acronis işletim sistemleri imajlarını bir kaç dakikada atıyorum sistemlere efi/legacy vb. uğraşmıyorum çok fazla formatla falan. Windows 11 için yeni cihazlar illaki gerekli ben daha w11 sistemine geçmedim henüz. W10 pro h2 var şuanda kullandığım çokçaca memnunum sistemten. Sağlam net bendeki şu anda komşunun interneti ile beraber kullanıyorum 150mbit hızı var hayatımda ilk kez bu hızda internet kullanıyorum bende çokcada memnunum. Dosya upload edeceksen eğer Please register to see this content. sitesini öneririm istediğin kadar yükleyebilirsinde sınırsız yükleme var. Benim yandex hesaplarım doldu çoğu buna geçtim kafam rahatladı diyebilirim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Yenii sistem e geçmişsen sevindim. Bende sandım halen ltsb li bir sistem kullanıyorsun 😀artık teknoloji ye ayak uydurmak gerek. Eskisi gibi yılda bir değil ayda bir güncelleniyor.. Çoğu kullanıcı yetişemiyor ve bilgiden parçalar dan mahrum kalıyor. Nyse gittiği yere kadar diyelim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Üstad emeklerine sağlık iconları varsayılan yapabilir miyiz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 bozart, 4 dakika önce yazdı: Yenii sistem e geçmişsen sevindim. Bende sandım halen ltsb li bir sistem kullanıyorsun 😀artık teknoloji ye ayak uydurmak gerek. Eskisi gibi yılda bir değil ayda bir güncelleniyor.. Çoğu kullanıcı yetişemiyor ve bilgiden parçalar dan mahrum kalıyor. Nyse gittiği yere kadar diyelim Yakınımda büyük bir toptancı bilgisayarcı var inanılmaz yüksek seviye cihazlar geliyor ve satıyor arada uğruyorum oraya, yenilikleri görünce çok geri kaldığımıda düşünmüyor değilim. Kullandığım cihaz artık çok eskidi iş görüyormu eh işte idare ediyoruz. Teknoloji çok ilerledi gerçektende sıfır bir Dell laptop gelmişti bana bir ara arkadaşın cihazı w11 sistemi istedi kurdum efi olarak inanılmaz hızlı çalıştığına şahit oldum. Ben bir kez sadece denemek için w11'i test ettim cihazım kaldırmamıştı demem oki, eski işletim sistemleri gibi öyle artık rahat şekilde kurulamamakta özellikle w11 sistemi. W10 için fena sayılmaz birşekilde ltsb/ltsc sistemleri vs. kurulabiliyor TPM Secure engellemeleri vs. yok en azından. Benim Emektarın Detayları: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Ustad ufak bir isteyim olacaktı. Bu offis 2021 in katilimsizi ni yapabilirmisiniz. Sade Word exel point olacak şekilde. Boyutu önemli değil. Msdn de olur.. Cmd ye ekleyeceğim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafer3355 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 bozart, 59 dakika önce yazdı: Bu offis 2021 in katilimsizi ni yapabilirmisiniz. Sade Word exel point olacak şekilde. Boyutu önemli değil. Msdn de olur.. Cmd ye ekleyeceğim tavsiyem sysprep ile office ltsc seçmeli olarak, tekli kullanıcı (single accaunt) olacak şekilde ekleyebilirsiniz (denemedim,sysprep zaten önermem) ama ben program entegre edilmemiş sistem tavsiye ederim. hem şahsi kullanım hem de paylaşım için @forjest ustamı tebrik ederim. Denilene göre windows 8 güncelleme almayacak. güncelleme gelmeyeceğine göre de bu çalışmaların artık son çalışmalar olacağının kanaatindeyim. Tam arşivlik olmuş. Eline sağlık. Hızlı yazdım yazım hatalarını görmezden gelin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 zafer3355, 7 saat önce yazdı: tavsiyem sysprep ile office ltsc seçmeli olarak, tekli kullanıcı (single accaunt) olacak şekilde ekleyebilirsiniz (denemedim,sysprep zaten önermem) ama ben program entegre edilmemiş sistem tavsiye ederim. hem şahsi kullanım hem de paylaşım için @forjest Yok ustad cmd olarak yıllardır kullanıyorum. Programlar güncellendigindee değiştiriyorum. Yılardır bu şekilde kullanıyorum. Entegre etmek sayılmaz. Bazı kalıp programlar var onları sabit tutuyorum (flash paketi, foxit reader, ccleaner 7zip vsss) offis 2021 eksik gerçi offis 2016 yi kullanıyorum iş görüyor fazlasıyla ama güncel olarak offis 2021 eksik ustad yaparsa tamam olur 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutica Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 usta 64 olandada bu temel proğramlar varmı acaba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafer3355 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Office Tool Plus ile silent kurulum ayarlanabiliyor. Hatta seçmeli olacak şekilde de ayarlayabiliyorsunuz ancak tam paket iniyor, lite değil. Zaten karadurak hoca da 2016 üstü için çok zor demişti tavsiyem c2r kullanın. Office konusunda aşık olduğum bir program. Güncel ISO indirip, seçmeli olarak kurup, aktivasyonunu yapıp, telemetri ayarlarına kadar sunuyor. Arayüzü de oldukça basit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 (edited) nutica, 6 saat önce yazdı: usta 64 olandada bu temel proğramlar varmı acaba Temel ofis araçları vs. mevcut çok fazla program eklenmemiştir aero özelliği var 64 bit sistemde. lord_figo18, 19 saat önce yazdı: Üstad emeklerine sağlık iconları varsayılan yapabilir miyiz System32 altında imageresold.dll dosyasını değiştirebilirsin istediğin gibi sahiplik al diyerek adını imageres.dll yap. Mevcut sisteminden alarakda bu dosyayı update edersen değişir simgeler. Bence şık duruyor w11 simgeleri hem modern olmuş olur bence dursun derim. bozart, 18 saat önce yazdı: Ustad ufak bir isteyim olacaktı. Bu offis 2021 in katilimsizi ni yapabilirmisiniz. Sade Word exel point olacak şekilde. Boyutu önemli değil. Msdn de olur.. Cmd ye ekleyeceğim All in one mantığında kurulum setupları var artık bence sende bu uygulamayı kullanarak kurman daha mantıklı hem daha güncel olacaktır. Katılımsız ofis çalışması yapmıyorum artık bıraktım büyük dosyalarla çalışmak bezdiriyor insanı. Bana kalsa bir libreoffice bile yeterli gelecektir tüm ofis araçlarını kullanmak için. Şu an için sadece mevcut olanları kullandım bu çalışmada karadurak üstadımızın çalışmasıdır office 2010 32 bit olanı. https://www.tnctr.com/topic/799151-office-2013-2021-c2r-install-7503/?tab=comments#comment-2184540 Edited February 1, 2023 by forjest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudu Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 ustam merhaba Windows8.1_Pro_Lite.32Bit.iso Uploaded on : 2023-01-31 size : 3.1 GB Downloaded : 23 times buraya kadar geldim ama indiricek yeri butonu vs bulamıyorum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) hudu, 22 dakika önce yazdı: ustam merhaba Windows8.1_Pro_Lite.32Bit.iso Uploaded on : 2023-01-31 size : 3.1 GB Downloaded : 23 times buraya kadar geldim ama indiricek yeri butonu vs bulamıyorum Spoiler Please register to see this content. Edited February 1, 2023 by ekycy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 hudu, 44 dakika önce yazdı: ustam merhaba Windows8.1_Pro_Lite.32Bit.iso Uploaded on : 2023-01-31 size : 3.1 GB Downloaded : 23 times buraya kadar geldim ama indiricek yeri butonu vs bulamıyorum Öncelikle internet tarayıcınızda sağlam bir reklam engelleyicisi kullanmanızı baştan öneririm artık günümüzde bu reklam zırvalarından ortalıktan geçilmemekte. Ublock origin öneririm. Please register to see this content. İndirmek için create link butonlarını kullanın ekycy belirtmiş zaten teşekkürler kendisine. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 alldebrid premium biteli 1 hafta olmadı tek ve hızlı link bekliyorum üstad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 lord_figo18, 21 dakika önce yazdı: alldebrid premium biteli 1 hafta olmadı tek ve hızlı link bekliyorum üstad Yükleme yaptığım sitede sınır yok free kullanıcılarada son hızla indirme yükleme vb. haklar tanımakta. Özellikle yükledim zaten bu siteye yüklemeleride silmiyor üstelik velinimet bir site değerli kardeşim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmd21 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 forjest, 31.01.2023 - 21:37 yazdı: İçeriği Görüntüle Please register to see this content. Selamün Aleyküm Usta emeğine sağlık başta bunu belirteyim verdinğin link Windows8.1AEROEditionx64 13.12.2021 64 bit olan bunu ne zaman güncelersin merakla bekliyoruz Allah razı olsun emeğine vede üreğine sağlık Usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Windows 8.1 Pro x64 Bit Türkçe istek üzerine hazırlanmıştır sistem upload edilmektedir konuya resimleri eklenmiştir. Bir kaç saate upload tamamlanınca eklenecektir. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Windows 8.1 Pro x64 Bit Türkçe konuya eklenmiştir. Upload tamamlandı teklink olarak indirebilirsiniz bilgilerinize sunulur saygılarımla. Update: 2 Şubat 2023 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numanbulbul Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 iyi akşamlar Direk setup şeklinde kuruluyor mu? 64 bit olan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Numanbulbul, 16 saat önce yazdı: iyi akşamlar Direk setup şeklinde kuruluyor mu? 64 bit olan Usbdiske yazdırıp boot yönergeleriyle temiz bir kurulum yapmanız önerilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts