Jump to content

Virüs Mü?


bitmez13
 Share

Recommended Posts

bitmez13, 16 bitlik eski bir programı, çok yeni bir işletim sisteminde çalıştırmaya çalıştığınız için de böyle bir mesaj alabilirsiniz. Uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Aynı işletim sisteminde daha önce çalışıpta şimdi çalışmıyorsa ve aynı hatayı diğer prog. da da veriyorsa dediğiniz gibi virüs de olabilir.   

Link to comment
Share on other sites

SON_VATAN, 19 saat önce yazdı:

Aslında crack lı hiç bir program kullanmamak lazım zira virüs barındırmayan hiçbir cracklı program yoktur siz bakmayın virüs filan yoktur demelerine

Aslında ben de buna inanıyordum. Sonradan öğrendin ki, Free olan uygulamalar bile katılımsız yapıldığında Virüs olarak algılanıyor. Kendim yaparak deneyimledim. Free ve crack vb. olmayan bir uygulamayı Winrar ile katılımısz yaptım. Ve nedense defender virüs olarak algıladı. Dediğiniz gibi yalan söyleyenler çok bu konuda ama emin olduğunuz bir yerden indiriyorsanız virüs olmadığına inanabilirsiniz. Benden söylemesi. :) :)

Edit = Pardon ya, konu çok farklıymış, katılımsızla ilgili birşey söylememişsiniz.

Edited by va7eyla
Link to comment
Share on other sites

Daha evvel yüklenmiş bir uygulama, işletim sistemiyle uyumlu olmamasından kaynaklı ileti vermekte. Yüklenilen programın adını tam biliyorsanız eğer hibit uninstaller program kaldırıcı ile tamamen iz bırakmadan kaldırın programı.

ya da

Windows başlangıcında çalışıyorsa eğer başlat çalıştıra, msconfig komutunu girerek başlangıçta adını görürseniz eğer iptal edebilirsinizde. Sistem başlangıcında çalışmaz o zaman.

Virüs olsaydı eğer sistemi tamamen bozardı, ya da özel dosyalara müdehale ederdi dosyalar hiç açılmazdı bu sefer. Dosya'ya bilgisayarınızda erişirseniz eğer, Virus totale yükleyerek virüslü olup olmadığını anlayabilirsiniz. 

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...