ment Posted March 12 Share Posted March 12 Windows 10 orjinal isosunu Windows üzerinden indirip, Rufus ile MBR olarak yazdırıyorum. Boot ekranını geçtikten sonra siyah inleç yanıp sönüyor, format ekranı gelmiyor. Windows 7 yazdırdığında sorun olmadan formatı tamamlıyor. Şuan PC’de Windows 10 var. Bugüne kadar hiç sorun olmamıştı. Bugün bu sorun başladı. Sorun sizce nerededir. ISO’yu Microsoft’un kendi aracı ile yapıyorum. Windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted March 12 Share Posted March 12 F12 ile boot menüsüne girip usb ile açın. Sonra biraz bekleyin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ment Posted March 12 Author Share Posted March 12 shaolin, 2 saat önce yazdı: F12 ile boot menüsüne girip usb ile açın. Sonra biraz bekleyin. Bekledim ama sonsuza kadar imleç yanıp sönecek gibi hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted March 12 Share Posted March 12 İsterseniz ISOyu Windows 7 Usb Tool ile yazdırıp deneyin. Microsoftun kendi aracı ile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur4721 Posted March 13 Share Posted March 13 başka usb soketine takmayı dene, yine olmazsa kasadaki bütün hddleri sök, birde öyle dene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 13 Share Posted March 13 ment, 12.03.2023 - 11:46 yazdı: Windows 10 orjinal isosunu Windows üzerinden indirip, Rufus ile MBR olarak yazdırıyorum. Boot ekranını geçtikten sonra siyah inleç yanıp sönüyor, format ekranı gelmiyor. Windows 7 yazdırdığında sorun olmadan formatı tamamlıyor. Şuan PC’de Windows 10 var. Bugüne kadar hiç sorun olmamıştı. Bugün bu sorun başladı. Sorun sizce nerededir. ISO’yu Microsoft’un kendi aracı ile yapıyorum. Windows Bios ayarlarına girebiliyorsanız, bazı anakart bioslarında, windows 7, windows 8 veya 10 gibi ayarlar oluyor. Hangi kısımda olduğunu hatırlamıyorum şaun ama, sizinkisi windows 7 de kalmış olabilir. Önyükleme ayarları. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eneskumru4141 Posted March 13 Share Posted March 13 Bi yarım saat bekle, gitmesi lazım. En azından ben de öyle bekleyince geliyor. Gerçe hangi iso olursa olsun aynı sorunu yaşıyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted March 15 Share Posted March 15 HDD üzerinden nth6 ile kurulum yap 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts