Jump to content

Win10 Pro -x64 ( Stabil Ve Hızlı V2 )

va7eyla
 Share

Recommended Posts

ng5bqee.png

lwq4eu2.png

ez4j3va.png

s1dtqkh.png

hcenu9q.png

b5px6sn.png

nnny8j3.png

Not = Denetim masası, ekle kaldırda sadece Google Chrome vardır... Google Chrome dışındaki programlar sisteme entegredir. Denetim masasından kaldırılamaz.

Bir önceki çalışmadan fark olarak ufak tefek hatalar giderilmiş ve Windows 7 görselliği kazandırılmıştır. Renkler kısmı ve fare işaretçisi normale döndürüldü.

Win7 fotoğraf görüntüleyici, Win7 hesap makinesi, Win7 Sesler, Win7 Araçlar, Win7 Oyunlar, Win7 görev çubuğu için StartIsBack.

Google Chrome, geçmişi temizlerken ayarlar sıfırlandı uyarısı veriyordu diye komple kaldırıp geri yükledim ama syrp işleminden sonra öyle oluyormuş, yapacak bir şey yok şimdilik.

Sorun olarak algılanmayabilir ama isterseniz siz de Hibit uninstaller ile kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Öyle kalmasında da sakınca yoktur.

Onun dışında, bir önceki çalışmamda scanhealth kısmında uyarı verip tarama tamamlanmıyordu. Bu çalışmada giderilmiştir.

Önemli diğer Not= Performans görüntüsü eklemedim, cpu, ram vs. ( Bende 12 Gb ram ve 3.60 Ghz cpu var ve sisteme göre değişiklik gösterebilir diye eklemek istemedim.

Sistemi gerçek makinede kurdum hazırladım, ve oluşturduğum .iso dosyasını tekrar format atarak denedim.  (Bir önceki sistemde gördüğüm hataları giderdim.) 

Link = https://uploadrar.com/uaeg9yb91lz6

Bir önceki sistemin konusu buradadır =  https://www.tnctr.com/topic/1229320-win10-pro-x64-stabil-ve-hızlı-by-va7eyla/

Sistemlerimle ilgili = 

Edited by va7eyla
  • Like 6

Herkese Merhaba! İndirenler ve kullananlar varsa, Win7 araçları eklediğinizde, Görev yöneticisi, başlangıçtan araçları etkinleştirin. Masaüstüne araç eklemedim diye devre dışı bırakmıştım. Bilginize...

shaolin, 22 dakika önce yazdı:

Neden hızlı neden stabil?

Denerseniz anlarsınız diyeceğim ama şöyle açıklayayım. NTLite ile düzenlerken, sistem uygulamalarından gerekli olanların dışında, neredeyse tamamını sildim. Uygulamalar kısmında ise 15 uygulama dışında, hepsini sildim. Buna rağmen scanhealth kısmında hatayla karşılaşmadım, sistem ve uygulamaları sağlıklı durumda. Performans arttırmak için bir kaç ayar yaptım. Ancak hızlı olduğunu deneyerek görebilirsiniz... Şuan sistemi ben kullanmaktayım. Hata ile karşılaşmadım konuda yazdıklarım dışında, yazdığım hataları da giderdim. Bu siteden indirdiğiniz daha önceki sistemlere dediğim kodu çalıştırarak deneyin, çoğunda scanhealth düzgün çalışmayabilir. Saygılarımla...

Tüm kontrollerden geçmiş, 3. sistem gelmek üzere...

Windows Defendersiz, Kısmi Programsız ( Hibit Uninstaller, Startisback ve Win7 Sesler dışında program eklemeyeceğim. ) 

Masaüstüne 3 adet klasör bırakacağım. ( Aktivation, Browsers  ve Programs ) 

Aktivation Klasör İçeriği = ( MAS All-In-One-Version ve Separate-Files-Version )

Browsers Klasör içeriği = ( Brave, Chrome, Firefox, Microsoft Edge ve Opera'nın Online kurulum dosyaları )

Programs Klasör içeriği = ( 7-Zip v22.01, Aimp v5.11.2421, Daum PotPlayer v1.7.21875, HiBit Uninstaller v3.0.25, IDMan v6.41 Build 7, PowerISO v8.4, qBittorrent v4.5.2, StartIsBack++ v2.9.19, WinRAR v6.21, Zemana AntiMalware v3.2.28 )

İsteyenler, masaüstündeki her şeyi silebilir ve ellerindeki programları kurabilirler.

Hibit Uninstaller, Startisback ve Win7 Sesler (Bu üçünün kimseye bir zararı olamayacaktır...)

Herkese sevgi ve saygılarımla...

• Like 2
  • Thanks 1

• va7eyla changed the title to Win10 Pro -x64 ( Stabil Ve Hızlı V2 )
ocamurlu, 36 dakika önce yazdı:

Sistem cok guzel olmus elinize saglik... Sizdennricam defenderi komple kapatmak icin bir program varsa link atabilirmisiniz rica etsem

Defendersiz halini burada paylaştım, birkaç değişiklik yaptım ama temelde aynı sistem...

• Like 1