va7eyla Posted Sunday at 07:40 AM Author Share Posted Sunday at 07:40 AM akillialtay1995, 23 dakika önce yazdı: Bende de mavi ekran veriyor. İsterseniz ben de deneyebilirim Windows 7 Kurmayı, benimle veya sistemimle bir alakası yok. Emin olabilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted Sunday at 08:52 AM Author Share Posted Sunday at 08:52 AM thor00talha, 10 saat önce yazdı: sa hocam ryzen 5 5500 rtx 2060 SUPER 8 GB 16GB 3200Mhz ASUS B450 MK-2 Anakart 500 gb m2 ssd ve 1 tb ssd var Bu sistemde m2 ssd de windows 10 var 1 tb ssd windows 7 kurmaya çalışıyorum olmuyor mavi ekran veriyo çok saçma hatalarla karşılaşıyorum bi türlü kuramıyorum Sizin kurmak istediğiniz Win7 ile ilegili bir sorununuz vardır. Sırf size gösterebilmek için win7 kurdum. TR_by üstadımızın linkinden indirdim kurdum. Sorunsuz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted Sunday at 09:35 AM Share Posted Sunday at 09:35 AM thor00talha, 11 saat önce yazdı: sa hocam ryzen 5 5500 rtx 2060 SUPER 8 GB 16GB 3200Mhz ASUS B450 MK-2 Anakart 500 gb m2 ssd ve 1 tb ssd var Bu sistemde m2 ssd de windows 10 var 1 tb ssd windows 7 kurmaya çalışıyorum olmuyor mavi ekran veriyo çok saçma hatalarla karşılaşıyorum bi türlü kuramıyorum Ryzen ler 8.1 veya 7 desteklemiyor. Driver hataları alırsınız. Sorun yaşamanız normal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor00talha Posted Sunday at 09:36 AM Share Posted Sunday at 09:36 AM hmm anladım teşekkür ederim sorun yaşıyorum evet kurulum ekranından ilerlemiyor mavi ekran verip reset atıyor pc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted Sunday at 09:39 AM Share Posted Sunday at 09:39 AM thor00talha, 2 dakika önce yazdı: hmm anladım teşekkür ederim sorun yaşıyorum evet kurulum ekranından ilerlemiyor mavi ekran verip reset atıyor pc İlk yeniden başlattıktan sonra mı alıyorsun mavi ekranı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor00talha Posted Sunday at 10:05 AM Share Posted Sunday at 10:05 AM şöyle usb seçtim bios ekranından sıkıntı yok ekran geldi diski seçtim ileri dedim kurulumu yaptı ondan sonra restart atıyor ondan sonra windows 10 mu yoksa windows 7 mi açayım diye bilgisayar soruyor windows 7 seçiyorum starting windows yazısı geliyor windows 7 nin orada donuyor mavi ekran veriyor tekrardan restart atıyor full böyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted Sunday at 12:10 PM Author Share Posted Sunday at 12:10 PM thor00talha, 2 saat önce yazdı: şöyle usb seçtim bios ekranından sıkıntı yok ekran geldi diski seçtim ileri dedim kurulumu yaptı ondan sonra restart atıyor ondan sonra windows 10 mu yoksa windows 7 mi açayım diye bilgisayar soruyor windows 7 seçiyorum starting windows yazısı geliyor windows 7 nin orada donuyor mavi ekran veriyor tekrardan restart atıyor full böyle Dediğim gibi, benim windows 10 la hiçbir alakası yok, sizin windows 7 veya Amd_Turkey'in dediği gibi desteklemiyordur windows 7'yi. Daha önce kullandınız mı bilmiyorum... Ben kurulabildiğinin resminide attım, daha inanılır olması için. Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted Sunday at 12:54 PM Share Posted Sunday at 12:54 PM thor00talha, 3 saat önce yazdı: hmm anladım teşekkür ederim sorun yaşıyorum evet kurulum ekranından ilerlemiyor mavi ekran verip reset atıyor pc Asus bir laptop geldi bana sadece windows 10 ve 11 destekliyor. Windows 7 kuramadım cihaza desteği yok. İşlemci anakart ve donanımlar w10 ve üzeri için sunulmuş. Kuramamanız normal yani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts