Jump to content

Sistemlerimle Ilgili...

va7eyla
 Share

Recommended Posts

thor00talha, 10 saat önce yazdı:

sa hocam ryzen 5 5500 rtx 2060 SUPER 8 GB 16GB 3200Mhz ASUS B450 MK-2 Anakart 500 gb m2 ssd ve 1 tb ssd var
Bu sistemde m2 ssd de windows 10 var 1 tb ssd windows 7 kurmaya çalışıyorum olmuyor mavi ekran veriyo çok saçma hatalarla karşılaşıyorum bi türlü kuramıyorum

1mxmza8.png

Sizin kurmak istediğiniz Win7 ile ilegili bir sorununuz vardır. Sırf size gösterebilmek için win7 kurdum. TR_by üstadımızın linkinden indirdim kurdum. Sorunsuz...

thor00talha, 11 saat önce yazdı:

sa hocam ryzen 5 5500 rtx 2060 SUPER 8 GB 16GB 3200Mhz ASUS B450 MK-2 Anakart 500 gb m2 ssd ve 1 tb ssd var
Bu sistemde m2 ssd de windows 10 var 1 tb ssd windows 7 kurmaya çalışıyorum olmuyor mavi ekran veriyo çok saçma hatalarla karşılaşıyorum bi türlü kuramıyorum

Ryzen ler 8.1 veya 7 desteklemiyor. Driver hataları alırsınız. Sorun yaşamanız normal

şöyle usb seçtim bios ekranından sıkıntı yok ekran geldi diski seçtim ileri dedim kurulumu yaptı ondan sonra restart atıyor ondan sonra windows 10 mu yoksa windows 7 mi açayım diye bilgisayar soruyor windows 7 seçiyorum starting windows yazısı geliyor windows 7 nin orada donuyor mavi ekran veriyor tekrardan restart atıyor full böyle

thor00talha, 2 saat önce yazdı:

şöyle usb seçtim bios ekranından sıkıntı yok ekran geldi diski seçtim ileri dedim kurulumu yaptı ondan sonra restart atıyor ondan sonra windows 10 mu yoksa windows 7 mi açayım diye bilgisayar soruyor windows 7 seçiyorum starting windows yazısı geliyor windows 7 nin orada donuyor mavi ekran veriyor tekrardan restart atıyor full böyle

Dediğim gibi, benim windows 10 la hiçbir alakası yok, sizin windows 7 veya Amd_Turkey'in dediği gibi desteklemiyordur windows 7'yi. Daha önce kullandınız mı bilmiyorum... Ben kurulabildiğinin resminide attım, daha inanılır olması için. Saygılarımla...

• Like 1

thor00talha, 3 saat önce yazdı:

hmm anladım teşekkür ederim sorun yaşıyorum evet kurulum ekranından ilerlemiyor mavi ekran verip reset atıyor pc 

Asus bir laptop geldi bana sadece windows 10 ve 11 destekliyor. Windows 7 kuramadım cihaza desteği yok. İşlemci anakart ve donanımlar w10 ve üzeri için sunulmuş. Kuramamanız normal yani.