Jump to content

Windows 10 Pro | Performans | X86 | 19045.2965 |

TR_by
 Share

Recommended Posts

2 in 1 tablet PClerin bır kısmı sadece x86 image ile kuruluyor.  genelinde 32GB mmc hafıza 2GB ram var onlar için bir işletim sistemi arıyordum TR_by kardeşime yazdım varmı böyle bir çalışman diye adam üşenmedi yaptı ve paylaştı ne diyeyim Allah razı olsun. 

4 tablete kurulum yaptım birini biraz kullandım. gayet hızlı, stabil ve çok az yer kapladı. teşekkür ediyorum. bu amaç için kullanacaklarda tavsiye ediyorum. gayet başarılı...

• Like 3

oduncu28, 9 saat önce yazdı:

Emeğin için teşekkürler. 

Lite sistemde defender tamamen kaldırıldı mı?

Başımıza bela olurmu

Mod sürümde Defender pasif, Lite ve Extra lite sistemlerde tamamen kaldırıldı.

zbtkrts, 24.05.2023 - 18:36 yazdı:

2 in 1 tablet PClerin bır kısmı sadece x86 image ile kuruluyor.  genelinde 32GB mmc hafıza 2GB ram var onlar için bir işletim sistemi arıyordum TR_by kardeşime yazdım varmı böyle bir çalışman diye adam üşenmedi yaptı ve paylaştı ne diyeyim Allah razı olsun. 

4 tablete kurulum yaptım birini biraz kullandım. gayet hızlı, stabil ve çok az yer kapladı. teşekkür ediyorum. bu amaç için kullanacaklarda tavsiye ediyorum. gayet başarılı...

eline sağlık aynı şekilde ltsb kurulu makinada aşağı yukarı aynı stabilliği sağladı  bazı yerlerde kasıyor ama oda göz ardı edilir  z3740 cpu 2gb ram 32gb mmc 

• Like 1

• 2 hafta sonra ...
901reiynch, 8 saat önce yazdı:

Oyun oynamak için önerir misiniz hocam?

Bu sistemi düşük donanımlar için yaptım, X86 (32 bit) sistemleri 3 gb ve daha düşük ramlı cihazlarda kullanmalısınız, dolayısı ile belirttiğim düşük donanımlarda bu sistem ile ufak tefek oyunlar oynanabilir.

901reiynch, 16 saat önce yazdı:

Orta ve üst segment bilgisayarlara kurmak bir sorun oluşturur mu gtx 1650 4 gb 8 gm ram i5 bilgisayarıma kurdum az önce açıyorum şuanda 

32 bit sistemler ram miktarınız ne olursa olsun en fazla 3 gb ram kullanabilir, bunun dışında bir sorun oluşturmaz.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Similar Content

• By TR_by
      Windows 11 Home Single Language | Performans | 22621.1778 |
      İso adı: 11.1778.TR_by  İso Boyutu: 4.01 GB (Esdsiz)
      CRC32: 808BB22B  MD5: E96E8C4C0570EBA5C8B210EEDAB35E5E  SHA-1: 1AD83E130F434489DE55679F18E9CC8BBC608524
      Link:  
      Mod Sistem: İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Edge bulunmaz/ Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / Cortana bulunmaz / DirectX Runtimes 9.29.1974 entegre / Netframework 3,5 etkin / Defender ve Smart screen pasif / Eski bileşenler aktif / Masaüstü simgeler aktif / Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi / UAC devredışı / Windows Search devredışı / Onedrive devre dışı / Otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme, geri yükleme noktası oluşturma kapalı / Telemetryler azami ölçüde kapalı / Gereksiz servisler kapalı / Sanal bellek dosyaları kapalı / Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapalı / Widgetler kapalı (araçlardaki reg ile aktif edilebilir)
      Lite Sistem:  Mod sistemden tek farkı Defender Antivirüs ve Smart Screeninin kaldırılmış olması
      Extra Lite Sistem:  Mod ve Lite sistemlerde yapılanlara ilave olarak: Media Player/ Microsoft Mesajlaşma (MSMQ) / İnternet Explorer / TR Q ve F harici klavye dilleri / kullanılmayan Çince vb. yazı fontları kaldırıldı
      ARAÇLAR

• By TR_by
      Windows 11 Pro | Performans | 22621.1778 |

İso adı: 11.1778_TR_by  İso Boyutu: 3.89 GB (Esdsiz)
      CRC32: 88BAF869  MD5: E4A4EDDF51B8C210E1D69B2CAEAA5947  SHA-1: E98120B057B1263CB1D67A06972675C347ACA4B0

Link:  
      Mod Sistem: İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Edge bulunmaz/ Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / Cortana bulunmaz / Netframework 3,5 etkin / Defender ve Smart screen pasif / Eski bileşenler aktif / Masaüstü simgeler aktif / Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi / UAC devredışı / Windows search devredışı / Onedrive devre dışı / Otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme, geri yükleme noktası oluşturma kapalı / Telemetryler azami ölçüde kapalı / Gereksiz servisler kapalı / Sanal bellek dosyaları kapalı / Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapalı
      Lite Sistem:  Mod sistemden tek farkı Defender Antivirüs ve Smart Screeninin kaldırılmış olması
      Extra Lite Sistem:  Mod ve Lite sistemlerde yapılanlara ilave olarak: Media Player/ Microsoft Mesajlaşma (MSMQ) / İnternet Explorer / TR Q ve F harici klavye dilleri / TR harici dil destekleri / kullanılmayan Çince vb. yazı fontları kaldırıldı
      UYARI:  Düzenli güncelleme yapacaksanız Defender Pasif olan MOD sürümü kullanın lütfen!!
      ARAÇLAR

• By TR_by
      Windows 10 Home Single Language | Performans | 19045.3031 | X64 |
      İso adı: 10.3031_TR_by  İso Boyutu: 3.70 GB (Esdsiz)
      CRC32: AEB7EA55  MD5: 7D086BAC342536F750F6ED74E1414759  SHA-1: BB35A21028A31483EC7087A6E3C81A8CDC6141E0
      Link:  
      Mod Sistem: İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Edge bulunmaz/ Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / Cortana bulunmaz / Step recorder, Hello face, Quick asistan, Windows fax and tarayıcı gibi isteğe bağlı özellikler kaldırıldı / Store, Ekran Alıntısı ve Hesap makinesi dışında metro uygulamalar kaldırıldı / Netframework 3,5 etkin / Defender ve Smart screen pasif / Eski bileşenler aktif / Masaüstü simgeler aktif / DirectX Runtimes 9.29.1974 entegre/ Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi / UAC devredışı / Windows search devredışı / Onedrive devre dışı / Otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme, geri yükleme noktası oluşturma kapalı / Telemetryler azami ölçüde kapalı / Gereksiz servisler kapalı / Sanal bellek dosyaları kapalı / Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapalı
      Extra Lite Sistem:  Mod ve Lite sistemlerde yapılanlara ilave olarak: Media Player/ Microsoft Mesajlaşma (MSMQ) / İnternet Explorer / TR Q ve F harici klavye dilleri / TR harici dil destekleri / kullanılmayan Çince vb. yazı fontları kaldırıldı
      ARAÇLAR

• By TR_by
      Windows 10 Ltsb 2016 | Katılımsız | 14393.5921 | X86 |
      İso adı: 10.5921.86_TR_by  İso Boyutu: 2.33 GB (Esdsiz)
      CRC32: 0A47C9EB  MD5: 82EAAE0836B1ACDECB2F76D06AE03EF6  SHA-1: D8B9C7235774CD8268900C170D4CFD73CB76C82C
      Link:  Please register to see this content.
      Mod Sistem: İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / DirectX Runtimes 9.29.1974 entegre / Netframework 3,5 etkin / Defender ve Smart screen pasif / Eski bileşenler aktif / Masaüstü simgeler aktif / Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi / UAC devredışı / Windows search devredışı / Onedrive devre dışı / Otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme, geri yükleme noktası oluşturma kapalı / Telemetryler azami ölçüde kapalı / Gereksiz servisler kapalı / Sanal bellek dosyaları kapalı / Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapalı
      Sistemler Administrator hesabıyla katılımsız olarak kurulur, isteyen kurulumdan sonra yeni kullanıcı oluşturup onunla devam edebilir.

• By TR_by
      Windows 11 Home | Performans | 22621.1702 |
      İso adı: 11.1702.TR_by  İso Boyutu: 3.95 GB (Esdsiz)
      CRC32: ADF2C0AF  MD5: 5010FEDB1141BAEA7D88E1D5D91066DA  SHA-1: 8BAA3255E4FD47D02F6A2D249FA36AFD22898736
      Link:  
      Mod Sistem: İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Edge bulunmaz/ Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / Cortana bulunmaz / DirectX Runtimes 9.29.1974 entegre / Netframework 3,5 etkin / Defender ve Smart screen pasif / Eski bileşenler aktif / Masaüstü simgeler aktif / Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi / UAC devredışı / Windows Search devredışı / Onedrive devre dışı / Otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme, geri yükleme noktası oluşturma kapalı / Telemetryler azami ölçüde kapalı / Gereksiz servisler kapalı / Sanal bellek dosyaları kapalı / Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapalı
      ARAÇLAR

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...