HARBİKIZ Posted May 23 Share Posted May 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted May 23 Share Posted May 23 Çok clickbait tarzı konu açıyorsunuz. En azından kısaca video içeriğinde ne yer aldığını bir iki cümlede belirtseniz. Bu tarz konular donanımhaber tarzı sitede dahi konuyu açanın tepki görmesine sebep oluyor. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted May 23 Author Share Posted May 23 amd_turkey, 10 dakika önce yazdı: Çok clickbait tarzı konu açıyorsunuz. En azından kısaca video içeriğinde ne yer aldığını bir iki cümlede belirtseniz. Bu tarz konular donanımhaber tarzı sitede dahi konuyu açanın tepki görmesine sebep oluyor. Site biraz hareketlense daha çok ziyaret edilse geliri artsa fena mı olur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHEDIRA Posted May 23 Share Posted May 23 HARBİKIZ, 23 dakika önce yazdı: Site biraz hareketlense daha çok ziyaret edilse geliri artsa fena mı olur? ne alakası var? saçma sapan youtuberların videoları konu diye açıyorsun sonra site hareketlensin diyorsun. o videoları isteyen açar seyreder zaten. açtığın konuların hemen hemen hepsi clickbait. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmlnrikpc Posted May 23 Share Posted May 23 Ben de bu yaştan sonra clickbait tık tuzağı demekmiş öğrendim iyi oldu.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted May 23 Author Share Posted May 23 KHEDIRA, 19 dakika önce yazdı: ne alakası var? saçma sapan youtuberların videoları konu diye açıyorsun sonra site hareketlensin diyorsun. o videoları isteyen açar seyreder zaten. açtığın konuların hemen hemen hepsi clickbait. Bu ne şiddet bu ne celal böyle. kmlnrikpc, 14 dakika önce yazdı: Ben de bu yaştan sonra clickbait tık tuzağı demekmiş öğrendim iyi oldu.. Tık tuzağı da ne ki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmlnrikpc Posted May 24 Share Posted May 24 HARBİKIZ, 23.05.2023 - 20:31 yazdı: Tık tuzağı da ne ki? Türkçeye "tık tuzağı" olarak çevirebileceğimiz "clickbait" kavramı, bir internet sitesinin belirli bir bağlantıya tıklamanızı sağlamak için abartılı, dikkat çekici ve/veya yanıltıcı şekilde atılmış başlıklar veya bu şekilde kullanılan tanıtım görselleri anlamına gelmektedir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted May 25 Author Share Posted May 25 kmlnrikpc, 5 saat önce yazdı: Türkçeye "tık tuzağı" olarak çevirebileceğimiz "clickbait" kavramı, bir internet sitesinin belirli bir bağlantıya tıklamanızı sağlamak için abartılı, dikkat çekici ve/veya yanıltıcı şekilde atılmış başlıklar veya bu şekilde kullanılan tanıtım görselleri anlamına gelmektedir Konuda yapılan yorumlar yersiz o halde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts