adam4 Posted May 24 Share Posted May 24 Arkadaşlar selamlar merhabalar herkese. Arkadaşlar ağustos ayında platoya gideceğiz eşimle fotoğraf çektirmeye.Daha önce hiç istanbula gitmemiş biri olarak nasıl gidersem daha uygun ve kolay ulaşım sağlarım siz dostlarımdan yardım bekliyorum. Otobüsle yol 6 saat sürüyor 2 kişi 2400 TL'ye geliyor. Uçakla ise 1 saat 3600 TL'ye geliyor. Otobüsle yorgunluk v.s olacak birde o yolda değermi değmezmi bilmiyorum ama otobüsle gidince beykoza daha kolay gidiliyormuş öyle dediler bilmiyorum tabi. Uçakla gitsem ordan taksiyle kaç tl tutar beykoza bilmiyorum yada nasıl daha uyguna otobüs dolmuş metro v.s varmı onuda bilmiyorum.İlk gittiğim gün beykoza direk gidip çekimleri yaptırdıktan sonra 2 günde kalmayı planlıyorum. Nerede kalabilirim ve nasıl bir yol izleyebilirim.Sizlerden yardım bekliyorum.Teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted May 24 Share Posted May 24 Sadece havaalanından beykoz en az 600 tutar. 6 saatlik mesafe için bence uçağa gerek yok. Ankara da olduğunuzu varsayıyorum. Havaalanları genelde şehir dışında. Yarım saat havaalanı Uçağa da 45 dk erken biniyorsunuz. 45 dk uçuş süresi Yarım saat bagaj bekleme vs Yarım saatte de gideceğin yere ulaşma diyelim. Etti mi 3 saat.. Otobüste bu süre indi bindi vs 7 saat. Yani size 4 saat kazandıracak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 24 Author Share Posted May 24 amd_turkey, 29 dakika önce yazdı: Sadece havaalanından beykoz en az 600 tutar. 6 saatlik mesafe için bence uçağa gerek yok. Ankara da olduğunuzu varsayıyorum. Havaalanları genelde şehir dışında. Yarım saat havaalanı Uçağa da 45 dk erken biniyorsunuz. 45 dk uçuş süresi Yarım saat bagaj bekleme vs Yarım saatte de gideceğin yere ulaşma diyelim. Etti mi 3 saat.. Otobüste bu süre indi bindi vs 7 saat. Yani size 4 saat kazandıracak Otobüsle gidince peki mesafe daha yakınmı oluyor beykoza.İzmirden gideceğim birde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted May 24 Share Posted May 24 İzmir'den gideceksen Osmangazi Köprüsünden doğru gitmen daha iyi olur. Yani Osmangazi Köprüsünden geçen otobüsleri tercih et bence. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 24 Author Share Posted May 24 akillialtay1995, 56 dakika önce yazdı: İzmir'den gideceksen Osmangazi Köprüsünden doğru gitmen daha iyi olur. Yani Osmangazi Köprüsünden geçen otobüsleri tercih et bence. Pamukkale ile görüştüm tüm otobüsleri osmangaziyi kullanıyormuş.5 saatte giden bir otobüs buldum bakalım.Şehir içi servisleri var. Hangisine gitmem lazım.En yakın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted May 24 Share Posted May 24 Kavacık yakın sanki. Oraları bilmem. Haritaya baktım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) Arkadaşlarında da dediği gibi otobüsle gelmen daha mantıklı. Kavacık'a gelmen uygun olacaktır ama Cumhuriyetköy ulaşım açısından çok ters bir konumda. İETT tercih edersen sabah ve akşam saatleri dışında ulaşım varmı bilmiyorum. Çekmeköy tarafından da çalışan otobüs hattı var ama onunda seferleri saat başı. Tercih sana kalmış... Taksi ne yazar bilmiyorum, imkanın varsa istanbula gelınce araç kiralaman ulaşımını kendin sağlaman daha iyi gezip görmen açısından daha mantıklı olacaktır. Edited May 24 by ekycy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 24 Author Share Posted May 24 ekycy, 29 dakika önce yazdı: Arkadaşlarında da dediği gibi otobüsle gelmen daha mantıklı. Kavacık'a gelmen uygun olacaktır ama Cumhuriyetköy ulaşım açısından çok ters bir konumda. İETT tercih edersen sabah ve akşam saatleri dışında ulaşım varmı bilmiyorum. Çekmeköy tarafından da çalışan otobüs hattı var ama onunda seferleri saat başı. Tercih sana kalmış... Taksi ne yazar bilmiyorum, imkanın varsa istanbula gelınce araç kiralaman ulaşımını kendin sağlaman daha iyi gezip görmen açısından daha mantıklı olacaktır. Hocam palnım şu şekilde istanbula otobüsle gelmek. cumhuriyet köye yakın bir otel varmış orda kalıp ertesi gün çekimi yaptırmayı planlıyorum. Çekim bittikten sonrada 1 gün belki kalırım.Daha sonra dönüş. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted May 24 Share Posted May 24 adam4, 1 dakika önce yazdı: Hocam palnım şu şekilde istanbula otobüsle gelmek. cumhuriyet köye yakın bir otel varmış orda kalıp ertesi gün çekimi yaptırmayı planlıyorum. Çekim bittikten sonrada 1 gün belki kalırım.Daha sonra dönüş. Kalacağın otel Cumhuriyet köye yakınsa Polenezköydedir büyük ihtimal, cumhuriyette otel varmı bilmiyorum. cumhuriyet de de pansiyon ayarlayabilirdiz belki. ulaşım olarak öncelikle kavacık a gelmeniz sonrasında otobus saatleri uygunsa otobüs yoksa taksiyi tercih etmeniz gerekecek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 24 Author Share Posted May 24 ekycy, 24 dakika önce yazdı: Kalacağın otel Cumhuriyet köye yakınsa Polenezköydedir büyük ihtimal, cumhuriyette otel varmı bilmiyorum. cumhuriyet de de pansiyon ayarlayabilirdiz belki. ulaşım olarak öncelikle kavacık a gelmeniz sonrasında otobus saatleri uygunsa otobüs yoksa taksiyi tercih etmeniz gerekecek. tamamdır teşekkür ederim.Yok direk cumhuriyetköyde butikotel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CEM0KA Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) Kavacık'a gel (otobüs ile gideceksen) Kavacık iett terminali var, hatlarından 137 hattına bin Kavacık'a gel (minübüs ile gideceksen) Kavacık merkez kavşaktan C-306 münübüs hattına bin Edited May 25 by CEM0KA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted May 25 Share Posted May 25 CEM0KA, 10 saat önce yazdı: Kavacık'a gel (otobüs ile gideceksen) Kavacık iett terminali var, hatlarından 137 hattına bin Kavacık'a gel (minübüs ile gideceksen) Kavacık merkez kavşaktan C-306 münübüs hattına bin 137 artık kavacıktan kalkmıyor sultaniyeden kalkıyor, öncelikle 137 için sultaniyeye geçmesi gerek. cumhuriyet köye sabah saatlerinde ''özellikle ögrenciler için '' otobüs var kavacıktan kalkan... kavacıktan kalkan, cumhuriyete giden bir minibüs hattı da yok bildiğim kadarı ile... hatta cumhuriyete minibüs yok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterWilkinson Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) İzmirden Beykoza tek kişi otobüs bileti 1200 TL mi oha diyorum sayın seyirciler Edited May 25 by PeterWilkinson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 26 Author Share Posted May 26 PeterWilkinson, 25.05.2023 - 19:49 yazdı: İzmirden Beykoza tek kişi otobüs bileti 1200 TL mi oha diyorum sayın seyirciler Aynen git-gel 1200 iki kişi 2400.Valla ucakla gitcem heralde hocam ya. ekycy, 25.05.2023 - 19:13 yazdı: 137 artık kavacıktan kalkmıyor sultaniyeden kalkıyor, öncelikle 137 için sultaniyeye geçmesi gerek. cumhuriyet köye sabah saatlerinde ''özellikle ögrenciler için '' otobüs var kavacıktan kalkan... kavacıktan kalkan, cumhuriyete giden bir minibüs hattı da yok bildiğim kadarı ile... hatta cumhuriyete minibüs yok. Ucakla gelirsemde en mantıklısı kavacıkmıdır.Sabiha gökcenden kavacıka taksiylemi geceyim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) adam4, 24.05.2023 - 18:54 yazdı: Arkadaşlar selamlar merhabalar herkese. Arkadaşlar ağustos ayında platoya gideceğiz eşimle fotoğraf çektirmeye.Daha önce hiç istanbula gitmemiş biri olarak nasıl gidersem daha uygun ve kolay ulaşım sağlarım siz dostlarımdan yardım bekliyorum. Otobüsle yol 6 saat sürüyor 2 kişi 2400 TL'ye geliyor. Uçakla ise 1 saat 3600 TL'ye geliyor. Otobüsle yorgunluk v.s olacak birde o yolda değermi değmezmi bilmiyorum ama otobüsle gidince beykoza daha kolay gidiliyormuş öyle dediler bilmiyorum tabi. Uçakla gitsem ordan taksiyle kaç tl tutar beykoza bilmiyorum yada nasıl daha uyguna otobüs dolmuş metro v.s varmı onuda bilmiyorum.İlk gittiğim gün beykoza direk gidip çekimleri yaptırdıktan sonra 2 günde kalmayı planlıyorum. Nerede kalabilirim ve nasıl bir yol izleyebilirim.Sizlerden yardım bekliyorum.Teşekkürler. o taraflar da otursam yada arabam olsa hiç üşenmem seni götürürdüm araç kiralasan dert korsan bulacaksın onlarda bazen taksi ile aynı gidiyor bu işi senin için haritadan baktım bilmediğim her yeri haritadan bulup gidiyorum inşallah yardımcı ola bilmişimdir iyi forumlar. Please register to see this content. Edited May 26 by AdnanGumus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted May 27 Share Posted May 27 adam4, 22 saat önce yazdı: Ucakla gelirsemde en mantıklısı kavacıkmıdır.Sabiha gökcenden kavacıka taksiylemi geceyim. E3 var kavacıktan geçen. En mantıklısı kavacık diyemem. Alemdağ Reşadiye üzerinden de ulaşım var cumhuriyetköye 11R gidiyor.b Beykozda oturduğum için bana mantıklı gelen kavacık-sultaniye-cumhuriyet güzergahı geliyor. kavacıktan takside 200 tl tutar dedi bir arkadaş, sabiha gökçende de cumhuriyet 350 felan dedi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam4 Posted May 28 Author Share Posted May 28 AdnanGumus, 27.05.2023 - 01:44 yazdı: o taraflar da otursam yada arabam olsa hiç üşenmem seni götürürdüm araç kiralasan dert korsan bulacaksın onlarda bazen taksi ile aynı gidiyor bu işi senin için haritadan baktım bilmediğim her yeri haritadan bulup gidiyorum inşallah yardımcı ola bilmişimdir iyi forumlar. Please register to see this content. Ahh teşekkür ederim güzel düşünceniz için.Bakalım yapıcaz bişeyler artık ekycy, 13 saat önce yazdı: E3 var kavacıktan geçen. En mantıklısı kavacık diyemem. Alemdağ Reşadiye üzerinden de ulaşım var cumhuriyetköye 11R gidiyor.b Beykozda oturduğum için bana mantıklı gelen kavacık-sultaniye-cumhuriyet güzergahı geliyor. kavacıktan takside 200 tl tutar dedi bir arkadaş, sabiha gökçende de cumhuriyet 350 felan dedi... Valla sabihadan 350 tutuyosa direk taksiye binerim heralde.Bakalım duruma göre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted May 28 Share Posted May 28 adam4, 30 dakika önce yazdı: Valla sabihadan 350 tutuyosa direk taksiye binerim heralde.Bakalım duruma göre Taksici arkadaş öyle söyledi, geldiğinizde sorarsınız, güzergahı ona göre belirlersiniz. Kolay gelsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts