Popular Post de7inim Posted May 25 Popular Post Share Posted May 25 (edited) Microsoft Windows Sürüm 22H2 (İS Derlemesi 19045.3031) // Windows 10 Pro -x64 \\ Değerli indiren kullanıcılara Not = Çalışma bugün yapıldı ve bu saatte sona erdi. Bugüne günceldir. 25.05.2023 Hiçbir program eklenmemiştir. Hiçbir driver eklenmemiştir. Hiçbir %oem% bilgisi yahut %oem% klasörü eklenmemiştir. Teslim en iyileştirme devre dışıdır. Depolama algısı ve ayrılmış depolama devre dışıdır. Sahiplik al sağ tuşa eklenmiştir. Fotoğraf görüntüleyici aktif. Korunan dosyaları göster aktif. Tam ekran optimasyonu aktif. Hızlı başlat aktif. Masaüstü simgeleri aktif. Internet Explorer silindi. Cortana ile ilgili her şey devre dışıdır. Kullanıcı hesabı denetimi devre dışıdır. Onedrive silinmiştir fakat başlat menüsünde etkisiz eleman olarak kısayol kalmıştır. (Dism++ ile kısayolu silmem gerekiyordu, o sıra unutmuşum) Sysprep'e girilmemiştir. Çalışma, NTlite ve Dism++ üzerinden yapılan de7inim ürünüdür. Telemetri ile ilgili her şey devre dışı bırakılmıştır. Microsoft Edge kaldırılmamıştır. ( %oem% klasörü vs. eklememek için.) Kaldırsaydım, Google Chrome eklemem gerekirdi. Edge'nin Legacy desteği sonlandırılmış ve başlangıçta çalıştırılan Edge araçları devre dışı bırakılmıştır. Edge'nin update hizmetleri devre dışı bırakılmıştır ve kaldırılırken uygulanan update engelleme .reg kaydı girilmiştir. İsteğe bağlı özelliklerden; Print Management, Paint, Notped, Wordped, Türkçe Dil dosyaları, dışındaki her şey silinmiştir. Sistem uygulamalarından; cihazı güvenle kaldır, arama, kabuk deneyimi, defender, dosya gezgini ve gerekli uygulama bileşenleri dışında her şey silinmiştir. Uygulamalar kısmında ise, resimlerde görülen 15 uygulama dışında her şey silinmiştir. Dil ayarları bölmesindeki, Türkçe ve gereken Ingilizce dil dışındaki tüm diller silinmiştir. İşte Linkiniz = https://www.mediafire.com/file/ycaf6w3g3p64p9x/Win10_Pro_%2822H2_-x64%29.iso/file ISO boyutu = 4.50 Gb // install.wim = 3.83 Gb ==> ESD Sıkıştırma yapılmamıştır... Edited June 4 by de7inim 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted May 25 Share Posted May 25 yazmışsın ama yinede sormak istiyorum Internet explorer tekrar ekleyebiliyormuyum ona göre indireceğim kolay gelsin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 26 Author Share Posted May 26 (edited) AdnanGumus, 7 saat önce yazdı: yazmışsın ama yinede sormak istiyorum Internet explorer tekrar ekleyebiliyormuyum ona göre indireceğim kolay gelsin Not = Ekleniyor tabi İsteğe bağlı özellikler ve istediğiniz Mağaza uygulamalarını tekrar ekleyebilirsiniz. Saygılarımla... Not2 = İsteğe bağlı özellikler için, kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekiyor... Edited May 26 by de7inim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted May 26 Share Posted May 26 de7inim, 21 dakika önce yazdı: Please register to see this content. Not = Ekleniyor tabi İsteğe bağlı özellikler ve istediğiniz Mağaza uygulamalarını tekrar ekleyebilirsiniz. Saygılarımla... Not2 = İsteğe bağlı özellikler için, kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekiyor... masaüstü pc kuracağım flatcast radyo sayfasını kullanıyor arkadaş explorer illaki lazım oluyor silindi deyince tamamen silen oluyor o açıdan kafa takıldı tekrar teşekkürler iyi forumlar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 26 Author Share Posted May 26 AdnanGumus, 2 saat önce yazdı: masaüstü pc kuracağım flatcast radyo sayfasını kullanıyor arkadaş explorer illaki lazım oluyor silindi deyince tamamen silen oluyor o açıdan kafa takıldı tekrar teşekkürler iyi forumlar. Zaten ben de sildim ama, silinmesi tekrar yüklenmesine engel değil. O tamamen sildim, eklenemez diyenler, sistemin altyapısını bozuyorlar. Bazılarının yüklemeye çalıştığında aldığı hatalar sistemin bozuntuya uğramasından kaynaklanıyor. Yoksa, Dism++ veya NTlite ile kaldırılıyorsa ki bunun dışında program kullanmayı bilmiyorum, Bunlar Internet Explorer'in tekrar yüklenmesine engel olacak bir durum barındırmıyor. Tekrar söylüyorum, sistemi bozmadıkça... Saygılarımla... Not = Upload devam ediyor %86 şuan... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 26 Author Share Posted May 26 Link eklenmiştir... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulduren Posted May 26 Share Posted May 26 Emeğinize sağlık, çalışmanızdan dolayı müteşekkirim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapfer Posted May 26 Share Posted May 26 Yahu internet explorer ile media playerden alıp veremediğiniz nedir? Niye ısrarla bunları kaldırıyorsunuz anlamıyorum? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barisyonal Posted May 26 Share Posted May 26 Merhaba öncelikle elinize sağlık, ben meraktan bir şey sormak istiyorum. Bende xp zamanında modifiye işletim sisitemi işleriyle uğraşıyordum. Ozaman tabi işletim sistemlerinin içine office 2003 falan gömerdik otomatik hepsi kurulurdu. Şimdi ise dikkat edyorum sizin gibi işletim sistemlerini modifiye edenler içine ofis kurmaktan kaçınıyorlar. Bunun sebebi nedir acaba? SAdece boyut mu yada başka sebebi var mı? Baya uzak kaldım süreçlerden... Teşekkürler. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted May 26 Share Posted May 26 barisyonal, 55 dakika önce yazdı: Merhaba öncelikle elinize sağlık, ben meraktan bir şey sormak istiyorum. Bende xp zamanında modifiye işletim sisitemi işleriyle uğraşıyordum. Ozaman tabi işletim sistemlerinin içine office 2003 falan gömerdik otomatik hepsi kurulurdu. Şimdi ise dikkat edyorum sizin gibi işletim sistemlerini modifiye edenler içine ofis kurmaktan kaçınıyorlar. Bunun sebebi nedir acaba? SAdece boyut mu yada başka sebebi var mı? Baya uzak kaldım süreçlerden... Teşekkürler. s.a kardeşim herkes her şeyi kullanmadığı için koymuyorlar bizim insanımız tutarsız yok şu olmasın yok bu olsun baya kavgacı millet olduk bende çok xp kullandım modifiyeli benimde kullanmadığım vardı bir kere bile çok gereksiz bunlar dediğim olmadı kullanılmayanı program ekle kaldır yapardım tamam o şekilde çalışmalarda var Modifiye Edilmiş İşletim Sistemleri bölümünden daha detaylı göz gezdirirseniz bulabilirsiniz iyi forumlar. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 27 Author Share Posted May 27 (edited) tapfer, 8 saat önce yazdı: Yahu internet explorer ile media playerden alıp veremediğiniz nedir? Niye ısrarla bunları kaldırıyorsunuz anlamıyorum? Merhaba, ikisinide isteğe bağlı özellikler kısmından tekrar ekleyebilirsiniz. Not = Ekledikten sonra yeniden başlatın. Saygılarımla... Edited May 27 by de7inim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted May 27 Share Posted May 27 Sade olması güzel olmuş. Bunun temel programlı olanıda yapılabilir Ofis 2021, WinRAR eklenerek vs. Ellerine sağlık değerli kardeşim uğraşıp emek vermişsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 27 Author Share Posted May 27 Bilgilendirme... Yeni görsel eklenmiştir... Dism++ ile kalıbı tak yaptım ve görsel ekledim... Görselde; genişletilmiş alan, sürüm bilgisi ve değiştirme tarihi yer almaktadır. Bilginize... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedatsedat Posted May 27 Share Posted May 27 defender duruyormu hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7inim Posted May 28 Author Share Posted May 28 ShadesOfDeath, 4 saat önce yazdı: Katılıyorum visual studio ile yaptığım çalışmalarda bile iexploer.dll gibi birçok bileşene ihtiyaç duyuluyor kaldı ki zaten 2mb gibi bir boyutu var neden kaldırılıyor bende anlamıyorum. Tekrar ekleyebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde. sedatsedat, 7 saat önce yazdı: defender duruyormu hocam Defender duruyor evet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Django Posted May 30 Share Posted May 30 de7inim, 25.05.2023 - 23:14 yazdı: Hiçbir program eklenmemiştir. Hiçbir driver eklenmemiştir. Hiçbir %oem% bilgisi yahut %oem% klasörü eklenmemiştir. eyvAllah emeğine sağlık 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts