Jump to content

Win10-x64/19045.3031 - Sadeleştirilerek Güzelleştirildi.

de7inim
 Share

Recommended Posts

Posted (edited)
AdnanGumus, 7 saat önce yazdı:

yazmışsın ama yinede sormak istiyorum Internet explorer tekrar ekleyebiliyormuyum ona göre indireceğim kolay gelsin

5huzj2a.png

i1a6i97.png

36fr5c4.png

Not = Ekleniyor tabi :) :) İsteğe bağlı özellikler ve istediğiniz Mağaza uygulamalarını tekrar ekleyebilirsiniz. Saygılarımla...

Not2 = İsteğe bağlı özellikler için, kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekiyor...

Edited by de7inim
  • Thanks 1

de7inim, 21 dakika önce yazdı:

Please register to see this content.

Not = Ekleniyor tabi :) :) İsteğe bağlı özellikler ve istediğiniz Mağaza uygulamalarını tekrar ekleyebilirsiniz. Saygılarımla...

Not2 = İsteğe bağlı özellikler için, kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekiyor...

masaüstü pc kuracağım flatcast radyo sayfasını kullanıyor arkadaş explorer illaki lazım oluyor silindi deyince tamamen silen oluyor o açıdan kafa takıldı tekrar teşekkürler iyi forumlar.

• Like 1

AdnanGumus, 2 saat önce yazdı:

masaüstü pc kuracağım flatcast radyo sayfasını kullanıyor arkadaş explorer illaki lazım oluyor silindi deyince tamamen silen oluyor o açıdan kafa takıldı tekrar teşekkürler iyi forumlar.

Zaten ben de sildim ama, silinmesi tekrar yüklenmesine engel değil.

O tamamen sildim, eklenemez diyenler, sistemin altyapısını bozuyorlar.

Bazılarının yüklemeye çalıştığında aldığı hatalar sistemin bozuntuya uğramasından kaynaklanıyor.

Yoksa, Dism++ veya NTlite ile kaldırılıyorsa ki bunun dışında program kullanmayı bilmiyorum, Bunlar Internet Explorer'in tekrar yüklenmesine engel olacak bir durum barındırmıyor.

Tekrar söylüyorum, sistemi bozmadıkça...

Saygılarımla...

Not = Upload devam ediyor %86 şuan...

• Thanks 1

Merhaba öncelikle elinize sağlık, ben meraktan bir şey sormak istiyorum. Bende xp zamanında modifiye işletim sisitemi işleriyle uğraşıyordum. Ozaman tabi işletim sistemlerinin içine office 2003 falan gömerdik otomatik hepsi kurulurdu. Şimdi ise dikkat edyorum sizin gibi işletim sistemlerini modifiye edenler içine ofis kurmaktan kaçınıyorlar. Bunun sebebi nedir acaba? SAdece boyut mu yada başka sebebi var mı? Baya uzak kaldım süreçlerden... Teşekkürler.

• Like 1

barisyonal, 55 dakika önce yazdı:

Merhaba öncelikle elinize sağlık, ben meraktan bir şey sormak istiyorum. Bende xp zamanında modifiye işletim sisitemi işleriyle uğraşıyordum. Ozaman tabi işletim sistemlerinin içine office 2003 falan gömerdik otomatik hepsi kurulurdu. Şimdi ise dikkat edyorum sizin gibi işletim sistemlerini modifiye edenler içine ofis kurmaktan kaçınıyorlar. Bunun sebebi nedir acaba? SAdece boyut mu yada başka sebebi var mı? Baya uzak kaldım süreçlerden... Teşekkürler.

s.a kardeşim herkes her şeyi kullanmadığı için koymuyorlar bizim insanımız tutarsız yok şu olmasın yok bu olsun baya kavgacı millet olduk bende çok xp kullandım modifiyeli benimde kullanmadığım vardı bir kere bile çok gereksiz bunlar dediğim olmadı kullanılmayanı program ekle kaldır yapardım tamam o şekilde çalışmalarda var Modifiye Edilmiş İşletim Sistemleri bölümünden daha detaylı göz gezdirirseniz bulabilirsiniz iyi forumlar.

• Like 2

Posted (edited)
tapfer, 8 saat önce yazdı:

Yahu internet explorer ile media playerden alıp veremediğiniz nedir? Niye ısrarla bunları kaldırıyorsunuz anlamıyorum?

Merhaba, ikisinide isteğe bağlı özellikler kısmından tekrar ekleyebilirsiniz.

Not = Ekledikten sonra yeniden başlatın.

Saygılarımla...

Edited by de7inim

Sade olması güzel olmuş. Bunun temel programlı olanıda yapılabilir Ofis 2021, WinRAR eklenerek vs. :) 

Ellerine sağlık değerli kardeşim uğraşıp emek vermişsin.

• Like 1

Bilgilendirme... Yeni görsel eklenmiştir...

Dism++ ile kalıbı tak yaptım ve görsel ekledim...

Görselde; genişletilmiş alan, sürüm bilgisi ve değiştirme tarihi yer almaktadır.

Bilginize...

• Like 2

ShadesOfDeath, 4 saat önce yazdı:

Katılıyorum visual studio ile yaptığım çalışmalarda bile iexploer.dll gibi birçok bileşene ihtiyaç duyuluyor kaldı ki zaten 2mb gibi bir boyutu var neden kaldırılıyor bende anlamıyorum.

Tekrar ekleyebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde.

sedatsedat, 7 saat önce yazdı:

defender duruyormu hocam

Defender duruyor evet.

de7inim, 25.05.2023 - 23:14 yazdı:

Hiçbir program eklenmemiştir. Hiçbir driver eklenmemiştir. Hiçbir %oem% bilgisi yahut %oem% klasörü eklenmemiştir.

eyvAllah emeğine sağlık 

• Like 1

• de7inim changed the title to Win10-x64/19045.3031 - Sadeleştirilerek Güzelleştirildi.